balzac napisał(a):Ja nawet teraz(czytaj:po pijaku )twierdzę,że to jakoś zwyrodniale nie brzmi 
Zależy ile wypiłeś..

.
balzac napisał(a):Obczaj sobie Eldo. Naprawdę spoko ziom jest, w dodatku zna się nieco na literaturze 
Cóż to za perfidna żaluzja? ;>.
jaka żaluzja:>? jaka perfidna:>?
A swoją drogą to pierwszym raperem był Joe Strummer, chodzi mi o kawałek "The Magnificent Seven", szczególnie wesja live, jak się język mu plącze

balzac napisał(a):jaka żaluzja:>? jaka perfidna:>?
Dooobra,może być roleta,a co mi tam ;D.
Morlen napisał(a):Teraźniejszy hh&rap zużyłabym na papier toaeltowy...
Bzdura, uogólniasz.
Cytat:No, może jest pare znośnych kawałków,
W ostatnich latach pojawiło się conajmniej kilka ciekych płyt hh, myślę tu też o Polsce, tak więc tutaj też się nie zgadzam.
Cytat:,ale teraz ogólnie ludzie przestali traktować muzykę jako sztukę.
Trochę zbyt patetycznie, wzniośle i sztucznie to zabrzmiało ; ). Poza tym trochę bez sensu, bo wydaje mi się, że w całej historii mało kto z muzyków chociażby rockowych traktował muzykę jako sztukę ;D.
Ty więc sądzisz np. że panowie z K44 kiedy tworzyli "Księgę Tajemniczą" myśleli o niej, jak o sztuce? ;> Wątpię, by taka idea przyświecała tym i nie tylko tym muzykom ;D.
-Rene- napisał(a):balzac napisał(a):Kaliber44 to hardcore-psycho-rap 
Aleś wymyślił
.
to oni sami sobie tak wymyślili ;P
Ja ostatnio zacząłem zasłuchiwać się w Kaliber 44(fajne teksty mają ;]), OSTR , WWO i Pezeta.
jeszcze dorzucisz do tego Tedunia i Afro Kolektyw i jestes elo rap ziom
XdkyX napisał(a):jeszcze dorzucisz do tego Tedunia i Afro Kolektyw i jestes elo rap ziom
Za Teduniem nie przepadam, a tego drugiego nie znam , ale prawdopodobnie mój hip hopowy kumpel to ma, więc się rozejrze.
jak to nie przepadasz za teduniem ? przecież to ziomal Kołcza a Kołczu to największy ziom na świecie 8)
Danzig napisał(a):jak to nie przepadasz za teduniem ? przecież to ziomal Kołcza a Kołczu to największy ziom na świecie 8)
litosci-ja na przyklad tych dwoch debili nie moge zniesc, bo te ich zarty z bezeli to juz nawet nie sa smieszne tylko zalosne (nie wiem czy ten program jeszcze jest)
probujesz Tedunia atakowac ale brak ci argumentow
brak ci melodii skurwysynstwa i patentow
MUAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Eee,,,a motyw z "młodych gniewnych" to też hh,bo nie odróżniam

Danzig napisał(a):jak to nie przepadasz za teduniem ? przecież to ziomal Kołcza a Kołczu to największy ziom na świecie 8)
Sorry, zapomniałem
W ogóle ich program to troche chybiony pomysł, może i to było śmieszne przez 2 odcinki, ale później chłopaki zaczęli zamulać solidnie.
Kto w ogóle wpadł na pomysł założenia tego tematu

hock: