Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiara itp. itd.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Angel of death napisał(a):to jest odpowiedz pytająca.. sam sobie na to pytanie odpowiedz... nie chce ci mowić tego co mozesz w latwy sposób zauwazyc Smile
Nic nie zauwazylem,oświeć mnie,może uda ci sie mnie nawrócić
.. bo to nie jest tak odrazu widoczne... a zresztą "zauwazyc" jest to taka przenosnia.. ładniej brzmi dojrzeć
No czekam,oswiec mnie,moze ja się chce nawrócić
wiesz, nie wiem jak ci to powiedziec... nie bede cie nawracac na forum. bo odrazu mnie za jakiegos szamana uznają.. jak chcesz sie nawrócic idź do koscioła i posłuchaj ewangelii i kazania Smile
To się napewno kurwa nawróci.
nie chce tu pieprzyc o milosci do bliznich itepe bo i tak nie posluchacie..a ja niechce byc wyzywana od nawiedzonych czy szamanek.. niech w niedziele do kosciola idzie.. posłucha to co ja mu chcialam powiedziec
Angel of death napisał(a):wiesz, nie wiem jak ci to powiedziec... nie bede cie nawracac na forum. bo odrazu mnie za jakiegos szamana uznają.. jak chcesz sie nawrócic idź do koscioła i posłuchaj ewangelii i kazania Smile
Chodzilem,sluchalem i dlatego przestalem wierzyć Laughing
Laughing miażdżysz Laughing takiego przypadku jak ty nie da się nawrócić Laughing Big Grin
ale mozesz próbować Laughing
ale jak... do kosciola nie pojdziesz, siłą nie omge, moimi przekonaniami tez nie (bede uznawana za posmiewisko forum)... zaproponuj cos... moze terapia wstrząsowa TongueTongue Laughing
Zapiszę się do Hare Krishna. Przynajmniej oni prowadzą zdrowy tryb życia Smile
Angel of death napisał(a):ale jak... do kosciola nie pojdziesz, siłą nie omge, moimi przekonaniami tez nie (bede uznawana za posmiewisko forum)... zaproponuj cos... moze terapia wstrząsowa TongueTongue Laughing
Powal mnie siłą swoich argumentów
R_amze_S napisał(a):
Angel of death napisał(a):ale jak... do kosciola nie pojdziesz, siłą nie omge, moimi przekonaniami tez nie (bede uznawana za posmiewisko forum)... zaproponuj cos... moze terapia wstrząsowa TongueTongue Laughing

Ej Ramzes... ja się już nawróciłam, to jak bum cyk konik. A Ty niczym Tomasz niewierny. (:
Prisca napisał(a):
R_amze_S napisał(a):

Ej Ramzes... ja się już nawróciłam, to jak bum cyk konik. A Ty niczym Tomasz niewierny. (:
Taki juz jestem - zimny drań
Krzychun napisał(a):heh ja tam w boga wierze..co mam dostracenia.A ile do zyskania! do kosciolola chodze rzadko bo mi sie nie chce w niedziele wczesnie wstawac.A do bierzmowania pojde...jakas kase zgarneBig Grin

Kasę to się dostaje na komunię, a na bierzmowaniu to możesz co najwyżej święty obrazek dostać. Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36