" Martwym spojrzeniem oglądasz ten świat
Wielbiąc tradycje oparte na łzach
Biblie fałszywe groźniejsze od krat
Naiwne jak wszystko co znasz
Jaką kulturą odmierzasz swój czas
Gdy światłem nazwałeś ciemnotę i strach?
Jakim sposobem ukryłeś to dziś
Przeszłość religii skąpanej we krwii?"
Thousands years of bounds? (czy jakoś tak)
Pudło

To "Gniew!"
Choć tematyka podobna to "Tysiącletnich Kajdanów"
Przepraszam za Mieszka. On naprawdę nie chciał...
Nie chodziło mi o twoj post...
Nie ja przepraszałem za to że Mieszko przyjął chrzest 8)
ja wierze w Boga .. dużo rzeczy w moim zyciu wskazuje że istieje.. jestem bardzo wierząca
Angel of death napisał(a):ja wierze w Boga .. dużo rzeczy w moim zyciu wskazuje że istieje.. jestem bardzo wierząca
co na przykład wskazuje na jego istnienie? konkretne przykłady...
R_amze_S napisał(a):Angel of death napisał(a):ja wierze w Boga .. dużo rzeczy w moim zyciu wskazuje że istieje.. jestem bardzo wierząca
Nie zadawaj głupich pytań. Dla osoby głęboko wierzącej nawet drzewo jest dowodem istnienia Boga.
warsadal napisał(a):R_amze_S napisał(a):Angel of death napisał(a):ja wierze w Boga .. dużo rzeczy w moim zyciu wskazuje że istieje.. jestem bardzo wierząca
Nie zadawaj głupich pytań. Dla osoby głęboko wierzącej nawet drzewo jest dowodem istnienia Boga.
a co wskazuje że go nie ma??
mozecie sobie zartowac.. wierząca i tak zostane

heh ja tam w boga wierze..co mam dostracenia.A ile do zyskania! do kosciolola chodze rzadko bo mi sie nie chce w niedziele wczesnie wstawac.A do bierzmowania pojde...jakas kase zgarne

Angel of death napisał(a):warsadal napisał(a):R_amze_S napisał(a):Angel of death napisał(a):ja wierze w Boga .. dużo rzeczy w moim zyciu wskazuje że istieje.. jestem bardzo wierząca
a co wskazuje że go nie ma??
mozecie sobie zartowac.. wierząca i tak zostane 
To nie jest odpowiedź
to jest odpowiedz pytająca.. sam sobie na to pytanie odpowiedz... nie chce ci mowić tego co mozesz w latwy sposób zauwazyc