Skonczylem Rio Anaconda Cejrowskiego, mozna typa lubic bardziej, mniej lub uwazac ze chuj mu w dupe, ale ksiazki podroznicze ma naprawde zajebiste
Olgierd Dudek- Króliczek. Ksiazka naprawde rewelacyjna (;
Cejrowski to, zaraz po Korwinie, najwiekszy spopielator w Polsce. NA youtube jakis brat Stali wstawil wiekszosc odcinkow kultowego ,,WC Kwadrans". Kurwa miazga!!
dzisiaj do sniadania przeczytałem ,,Dekadencję" autorstwa JKM'a - kontr-rewolucyjny pocisk, po którym żaden lewak się nie podniesie. The Wojtek !
Ciekawa historyjka
Kiedy raz wracałem z odprowadziłem dziewczyne do domu , a potem wracałem do siebie (późna noc była) na murku koło swoich schodów znalazłem książke , horror . Całą noc czytałem . Książka wyglądała na starą. Na odwrocie był numer telefonu . Kiedy zadzwoniłem nie było żadnego sygnału . Rozczytałem też stempel gdańskiej biblioteki (stoi gdzieś na siennym targu , chyba). Ale mówili że nigdy takiej ksiązki nie mieli , bynajmniej nie ma w spisie. Ksiązka nazywa sie twierdza i moge podrzucić ją podrzucić komuś , tylko niech ktoś zapoda czas i miejsce

A teraz czytam sobie Sapkowskiego
Pozdrowienia
Shaun
Ja jestem po lekturze "Dwanaście" Marcina Świetlickiego. Może i Świetlik "spuchł, utył i posiwiał" ale dalej pisze zajebiście. Dzisiaj się biorę za Trzynaście.
hmm jest tego kilka.. bo nie ma to jak kilka naraz...
www.1939.com - dobre , bo polskie.. nowoczesna polska brygada rzucona w kampanię wrześniową.
Rock'n'roll, bejbi! - Piotra Rogoża
Cytat:
o samolotach sojusznika, co zamiast stonki rozpylają dziś zombiactwo
o naziście tak zatwardziałym, że faszyzują nawet jego zwłoki
o grzybie, pogromcy kosmitów
o św. Anzelmie od śmieci i śmierci
Posłuchaj książki - jest w niej dzikość rocka, nostalgia blues'a, punkowa anarchia i psychodelic taki, że więdną dzieci-kwiaty... Idź na działki. Siądź w altance. Wrócisz do swojego Cielęcina, czasu sprzed dorosłości, nim wolność zamieniłeś na garnitur. Poskaczesz i popłaczesz. Jak w życiu. Jak przy ulubionej płycie. Rock' n' roll, bejbi! ....
Joy Division i Ian Curtis. Przejmujący z oddali --Deborah Curtis - trochę inne spojrzenie na Curtisa niz w filmie "Control"...
Conan i prorok ciemności i Wrzesień Pacyńskiego.
Teraz się biorę za miasto pożogi.
A ja od małego nic nie czytam.

A ja bym sobie tą całą prasę czy tam literaturę podarł na kawałeczki i wykorzystał jako papier do dupska
nie polecam papieru kredowego
Sparta w V i IV wieku pne, pojutrze zabieram sie za ksiązke o Tw Bolku
Necro Desecrator napisał(a):Tw Bolku
napisz recenzje

bo nie wiem czy sie za to brac.