Cytat:Jeden z lepszych polskich poetów 
Smiem twierdzic, ze najlepszy

Kurde ostatnio dwa razy zdarzyło mi się kupićSrasz'em all, ze względu na płyty oczywiście, i to co się dzieje z tą gazetą to koszmar. Głupie literówki, grafomańskie teksty(recenzje np.), ultra nudne wywiady, i generalnie zjebane gusta panów redaktorów ze wskazaniem na p. Kempnego. W sumie jeśli ten gość napisze że płyta go zawiodła, to wiadomo że warto ją poznać

Poza tym jak szanujący się człowiek może dać wyższą ocene dla ultra dennego Landscape of souls, niż The No - Mads, no ludzie! to w takim razie co w tytule gazety robi słowo "thrash"??(chyba że zjebywanie Nołmadsów ma zwiżek z ich "sympatią" dla Dziubińskiego?)
Ja czytam z pism: Cd Action (zarombiste, kto nie czyta ten grzesznik), Metal Hammer, Trash'em all, Mystic Art, Teraz Rock.
Z książek: głównie Forgotten Realms
Teraz się zabieram za nowego Pottera, a potem Clancy "Kolekcjoner" i Piekara.
Tomash: Wożonko jest super!!!
Pulpetus napisał(a):Ja czytam z pism: Metal Hammer, Trash'em all, Mystic Art, Teraz Rock.
Spoko ziom jesteś
R_amze_S napisał(a):Spoko ziom jesteś
Dzięks!! Masz gg? Chętnie pogadałbym z kims o podobnych poglądach.
Pulpetus napisał(a):R_amze_S napisał(a):Spoko ziom jesteś
Dzięks!! Masz gg? Chętnie pogadałbym z kims o podobnych poglądach.
Spoks
Moj nr gg to 66625963179324595452534525425
Trochę wstyd przyznać patrząc po tym, jakie poważne lektury czytacie, ale ja teraz czytam "Potop"...

SuicideKaiten napisał(a):Trochę wstyd przyznać patrząc po tym, jakie poważne lektury czytacie, ale ja teraz czytam "Potop"... 
Eeee,to ty nie jestes spoko ziom...
Rany jeszcze w tej samej minucie odpowiedziałeś, Ty chyba całe życie na tym forum siedzisz..
SuicideKaiten napisał(a):Rany jeszcze w tej samej minucie odpowiedziałeś, Ty chyba całe życie na tym forum siedzisz..
Ty odpowiedziałeś zaledwie minute później
![[Obrazek: chytry.GIF]](http://www.bravo.gliwice.pl/forum/images/smiles/chytry.GIF)
Byli już Billy Joe, Quostek, Czarna, ostatnio DoD, czyżby nowy talent???
NT:
Teraz się zabiore(wreszcie) do ostatnich części "Ramy", napisanych już przez samego Gentry'ego Lee.
A ja standardowo wykanczam wszystkie ksiazki sensacyjne, jakie mam w piwnicy, ostatnio McLeana- co druga ksiazka ma fabule prawie ta sama, ale i tak wszystkie daja rady. Chyba jedynie Forsyth moze sie z nim rownac w gatunku.
Ja już jakiś czas zabieram się do doczytania 'Psiego serca' Bułhakowa.Książeczka jest w sumie cieniutka,napoczęłam ją bodajże w wakacje,potem odłożyłam,ze względów jakiś tam osobistych.Teraz zbieram się zbieram i zebrać nie moge

Mam jednak nadzieje,że jakoś po zakończeniu sesji uda mi się ją skończyć,bo póki co czytuje wykłady z Prawoznawstwa.
A ja się katuje książkami R.A.Salvatore'a osadzonymi w świecie Forgotten realms (świat RPG DND). Historia Drizzta Do'Urdena, mimo że autorowi do kunsztu Tolkiena czy Le Guin nieco brakuje, potrafi wciągnąć, oczywiście jeśli ktoś lubi dobre fantasy...
Akrualnie strzaskałem: "Trylogię Mrocznego Elfa", "Trylogię Doliny Lodowego Wichru", "Tetralogię Dziedzictwa Mrocznego Elfa" i zabieram sie za "Trylogię Klingi Łowcy". Mmmmm...
buubi napisał(a):Historia Drizzta Do'Urdena
Nie wiem czy dobrze kojarze,ale w to chyba wchodzą trzy książki 'Nowy dom','Ojczyzna' i coś jeszcze..hmm..o te chodzi,czy może coś mi się z racji na godzine,pochrzaniło?Bo to chyba historia tego słynnego drowa,czyż nie?