Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: co czytacie?????????
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Mastertona katuje. Przeczytałem Kostnice, Dziecko ciemności. Teraz sie wezmę za studnie piekieł Smile
Takie nie wymagające do poczytanie przed snem Wink
chmielewska- zapalniczka
i powtorka z calego wedrowycza.
Axel napisał(a):Mastertona katuje
oj tym to ja sie nakatowalam jeszcze w liceum! przeczytalam gdzies z 20 pozycji jak nie wiecej a w domu mam dodatkowo kilkanascie ksiazek i cala serie "ROOK"

a teraz czytam "Night Sky" Clare Francis. ksiazke dorwalam w lumpeksie gdzie lezala sobie pomiedzy boksami z torebkami a ciuchami. co tam,wazne ze za darmoche,bo co jak co ale ksiazki po angielsku nawet w antykwariatach sa drogie :/
poza tym nawet ciekawa...polecam
Niedawno przeczytałem "Łowcę Snów" KInga i "Zegarmistrza" Jeffery'ego Deavera.O ile pierwsza książka była średnia to druga ,moim zdaniem,genialna.Takich zwrotów akcji i ciekawej fabuły nie widziałem jeszcze w żadnej książce(trzeba przyznać ,że raczej mało czytam książek).Szczerze polecam każdemu.
[Obrazek: okladka-200.jpg]

A ja sobie to czytam Wink Jak narazie z jego twórczości przeczytałem tylko "Kanał". Mam nadzieje, że ta będzie równie dobra.
Ja się użeram z Wolą Mocy Nietzschego. Trudna rzecz i raczej średnio zrozumiała dla mnie Wink Później lecę z Ferdydurke i Pięknymi Przegranymi Cohena, którą kiedyś tam zacząłem.
Sienkiewicza ciąg dalszy - "Quo Vadis" Wink
To widze Balzac, że nadrabiasz stracone dzieciństwo Smile

Ja ostatnio wnikam w "Śmiej się na poważnie" Szymona Piszczka.

To taki koleś z Torunia, znajomy blogger Wink, który próboje tworzyć coś na miarę polskiego Monty Pythona, tylko, że popada w o wiele głębszy absurd. Czasem tak głęboki, że możliwe, że jest to człowiek zupełnie nienormalny. Jednak wydał swoją książkę, która kosztuje niewiele, jest dziwaczna i można ją dostać chociażby w sklepie internetowym Merlin.

Rzecz wyłącznie dla świrów i psychopatów.
Axel napisał(a):Mastertona katuje. Przeczytałem Kostnice, Dziecko ciemności. Teraz sie wezmę za studnie piekieł Smile
Takie nie wymagające do poczytanie przed snem Wink

Przeczytaj sobie Zwierciadło Piekieł .... Rolleyes

Polecam tez Kątem Oka - Koontz'a Wink
sylvicious napisał(a):To widze Balzac, że nadrabiasz stracone dzieciństwo
co prosze?
No lektur szkolnych nie czytałeś i teraz nadrabiasz
"Pan Wołodyjowski" to moja siostra czytała dopiero na studiach. "Quo Vadis" to teraz ma ponoć być lekturą Wink
A ja teraz czytam książkę Phila Hine nt. magii chaosu.
balzac napisał(a):"Quo Vadis" to teraz ma ponoć być lekturą Wink

e tam, ja to mialem w szkole
Aktualnie "Łzy Smoka" D.R Koontz
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44