Puna napisał(a):Ajana CD Action.. Jeju ile to lat temu było jak mój ojciec to kupował.. Wink
poczułem sie staro w tym momencie

Tomash napisał(a):Puna napisał(a):Ajana CD Action.. Jeju ile to lat temu było jak mój ojciec to kupował.. Wink
poczułem sie staro w tym momencie 
to gazeta jest stara

W końcu święta i mogę wrócić do 'Żywego Srebra' ..mam 3 tomy wypożyczone więc będzie co czytać....o ile nie okaże się ,ze to słabe.
Przeczytalem dzisiaj "Hymn" Ayn Rand.Genialne.
A teraz czytam dalej:
![[Obrazek: 83-7298-418-2.jpg]](http://www.kkkk.pl/ksiazki/images/okladki/duze/83-7298-418-2.jpg)
Ostatnio przeczytałam "Ferdydurke" Gombrowicza. Według mnie świetna, aczkolwiek przygnębiająca powieść. Bardzo fajnie jest też napisana książka Anny Micińskiej o Władysławie Hasiorze (polecam dla zainteresowanych twórczością tego artysty) A przez święta mam zamiar skończyć czytać "Proces" Kafki oraz "Mistrza i Małgorzatę" Bułhakowa.
PIERWOTNA SIŁA !!
Dostałem 'pod choinkę' "Ojca Chrzestnego" ,więc w końcu mogę zmierzyć się z legendą tej książki.
Czaad
Ramone napisał(a):Dostałem 'pod choinkę' "Ojca Chrzestnego" ,więc w końcu mogę zmierzyć się z legendą tej książki.
Książka jest przezajebista
'Za każdą wielką fortuną kryje się zbrodnia'
Ja teraz czytam 'Dwanaście' Marcina eŚ oraz 'Muzyke środka' również tego autora - to drugie wieczorami fragmentami.
Prawda...jeszcze żadna książka nie wciągnęła mnie tak od początku.
"Bogowie, Honor, Ankh-Morpork"... wiadomo czyje

czytał ktoś coś niejakiego Kira Bułyczowa?? Bo dostałem jego knige i jeszcze jedną na święta i nie wiem od czego zacząć

nazwisko skądś kojarze, pewnie z jakiegoś opowiadania....:/
Ej, co tu niby trzeba było rozszyfrować? Wszystko przecież jasne ; ).
"Pozdro dla kumatych!" ;D
W tym momencie czytam kolejny raz 'Stowarzyszenie umarłych poetów'. Uwielbiam tę książę. Potem biorę się za lekturę ... 'Nie-boska komedia' w natarciu ...
Pearl napisał(a):'Nie-boska komedia' w natarciu ...
to akurat znosne jest
Tomash napisał(a):Pearl napisał(a):'Nie-boska komedia' w natarciu ...
to akurat znosne jest
Też tak słyszałam. Cieszę się niezmiernie