Od pewnego czasu kupuję każde pismo w którym jest jakiś fajny film.

hmmm, tak wlasciwie to nie ma co czytac, ale od jakiegos czasu czytam kod leonarda da vinci, bardzo pasjonujaca kniga(a ile stronek

, czytac sie odechciewa) no dobra- nedzna troche

ja tam lubie ksiazki mastertona czytac i harrego pottera

takie przyjemne to jest

poza tym "5 lat kacetu", to znam prawie na pamiec 8)
czasopism właściwie teraz nie czytuję. Czasem National Geographic jak są jakieś ładne zdjęcia z interesującego mnie przedziału (bo treści tam mniej niż reklam niestety). Czasem kupię Focusa, jak coś mnie zainteresuje
Czasami coś o czworonogach (o piesach czy koniach) albo o akwarium
Muzyczne podczytuję w empiku, jak mi się nudzi :]. Większość artykułów jest tendencyjna, polega na "cześć, ale fajną wydaliście ostatnio płytę, opowiedzcie nam o tym"

Chociaż czasem trafi się coś ciekawego. Ale rzadko o zespole, który lubię. Wolę już poczytać oficjalne strony zespołów
Hmmmmmmmm jakoś nigdy niewyrabiam się z lekrurami powyżej 500 stron , albo przeczytam z 10 , albo nawet nie zacznę....
Ale ostatnio zaczęłam czytać Zbrodnię i karę.....i przeczytam do końca

.........bo fajna ;]
A i kończę Mistrza i Małgorzatę......chociaż to będzie moją lekturą w III klasie

Kaktus. napisał(a):z wyborczą mam tak samo tyle że zaczynam od garfielda
po za tym regularnie teraz rock i newsweek prawie, ostatnio kupiłem wprost bo nie było w/w gazety i fakt jest bardzo tendencyjna
a z książek ostatnio czytana to miasto utrapienia pilcha fajna książka polecam
no jasne, Garfield rządzi

niestety ostatnio przestali go zamieszczać w dodatku "Co jest grane?"

...czytuję Wyborczą, Newsweek też się zdarzy. No i Cinema (przynajmniej lepsza chwilowo od Filmu), Teraz Rock, Metal Hammer rzadziej...
Z książek to ostatnio "odswieżam" sobie Antygonę - w zasadzie jedna z moich ukochanych książek (dramatów)
Mystic Art, Komputer Świat - Ekspert

, Wiedza i Życie (w nowej odsłonie jedna z najlepszych gazet, jakie się ukazują - no i tańsza od Świata Nauki

). Ewentualnie Wprost.
Scully napisał(a):Wiedza i Życie (w nowej odsłonie jedna z najlepszych gazet, jakie się ukazują - no i tańsza od Świata Nauki
).
No poza tym świat nauki jest momentami...eh...zbyt fachowy

Eee, to sie czyta tylko te artykuły, w których czuje się pewnie, a resztę przerzuca pobieżnie

biologii tam sporo ostatnio było, nie mogę narzekać.

Dawniej kupowałem Metal Hammera,ale jakiś czas temu ten polski nie tylko podrożał,ale i zwyczjnie zdziadział

Ja czytam wyborcza, angore, przekroj i wszystko inne co wpadnie w lapy

wszedzie gdzie sa litery (opakowania itp)
phil hine - magia chaosu
hakim bey - millenium
h.d. thoreau - walden
edit:
a jesli chodzi o gazety to juz byl taki topic
Z książek ostatnio wpadł mi w łapy "Gnój".A gazety też te,co mi w łapy wpadną,żeby wiedzieć,co się na świecie dzieje.Tylko w prasie muzycznej jakiś nieurodzaj :?
Z muzycznych- Pasażera
A pozatym to cotygodniowo Angore i od czasu do czasu Wprost i Wyborczą.