Tak przeglądam to forum i dopiero dotarło do mnie, iż nie ma tu żadnej wzmianki o jednej z najlepszych ( to chyba kwestia niepodważalna... ) kapel metalowych w ogóle...
W mej opinii cała ich twórczość, bez wyjatków to mistrzostwo, a i wciąż potrafią przyjebać między oczy lepiej niz niejeden żespół death czy black...
Mnie osobiście Slayer nie kładzie na kolana, (wole Machine Head) Ale Płyty: Diabolus In Musica, i God Hate Us All, są naprawde dobre 8) Nie słucham ich namiętnie, ale czasami dobrze jest ich posłuchać

Pozdr.
No ba, porzadna kapela

Pierwsza plyte ktora mialem okazje przesluchac, to God hates Us All, od razu rzucilem sie w najstarsze nagrania, ktore sa, hm, bardziej brutalniejsze? Majace wieksza energie? Eh! najwazniejsze ze maja cos w sobie, a glos Araya'i jest po prostu niesamowity!

Klasyka i geniusz.. Wszystkie plyty sa swietne ale do Diabolus.. Undisputed.. i Divine Intervention jakby toszke mniej.. =)
powiedz mi co sądzisz o nowej płycie in flames. bo zastanawiam się czy ją sobie kupić. mógłbyś mi doradzić?? a slayer jak dla mnie może być
Swietna.. Duzo bardziej nu metalowa/alt metalowa niz poprzednie wydania.. Pomimo to genialna.. Ale jest chyba do takich pytan odpowiedni topic?
SLAYER JEST ZAJEBISTY ! Koniec, kropka. Kto sie sprzeciwi bedzie miał ze mną doczynienia

...
mmmm..

Slayer 8) co tu dużo mówić, super zespół, super muzyka, a najlepsze płyty to: Reign in Blood i Seasons in the Abyss 8) 8)
2 słowa: Niesamowity zespół.

Bardzo dobra kapela. Najlepsze ich albumy to "Reign In Blood" i "South Of Heaven". Ale zdarzają im się też wpadki: "HA" jest piekielnie nudny, a "SITA" byłaby nudna gdyby nie "Blood Red" i utwór tytułowy...
W rzeczy samej hell... jest jakiś taki usypiający...
wolę Metallicę i Venoma

Wokal maja taki sobie. Ale South of heaven jest czadowa. Szczegolnie Mandatory suicide chyba ich najlepszy song. A Reign in blood moim zdaniem przereklamowana

A moim i milionów fanów metalu na całym świecie nie