Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Loboze, alez oblesna okladka. Znowu Larry Carroll? ;\
Z A J E B I ST A okładka! Aż mi ciary przeszły;zobaczycie - bedą zgliszcza!
Fuck, plyta juz tuz tuz!\m/
Okladka powala, nie dla chlopczykow!
Okładka na miarę RiB.
Nevermore napisał(a):Okładka na miarę RiB.

Nie inaczej.Własciwie to jest ona tak ,,evil" i apokaliptyczna ,ze juz chyba bardziej nie można. Akurat w tym wypadku(co niezbyt czeste w przypadku kapel metalowych) proporcje pomiędzy najprawdziwszym ZŁEM a kiczem i groteską, przemawiaja zdecydowanie na korzyszc tego pierwszego. Angry
Bardziej to przypomina jakas schizoidalna ikone, niz okladke plyty metalowej. Wolalbym minimalistyczna grafike w stylu tej z GHUA (wersje z krzyzykiem na bialym tle, rzecz jasna), niz kolejny bochomaz ala SITA.
okładka jest przezajebista Big Grin
Dżemik napisał(a):Bardziej to przypomina jakas schizoidalna ikone, niz okladke plyty metalowej.

NO I BARDZO DOBRZE!
UWAGA

6 czerwca o godzinie 6.06 am na www.slayer.net poleci cały utwór CULT!

kurwa wstane wczesniej, musze to uslyszec :!:
moment, moment, ale 6:06 jakiego czasu? Bo mam dziwne wrażenie że chyba jednak nie chodzi tu naszą strefę czasową.
punkt dla ciebie, zapomniałem :p
Co nie zmienia faktu, że należałoby się grupowo zastanowić o jaką strefę czasową chodzi, następnie dokonać niezbędnych obliczeń i ustalić o której powinniśmy solidarnie zasiąść przed komputerami i wbić się na stronę w celu odsłuchania tego, chyba najbardziej oczekaiwanego utworu roku. Kto tu jest dobry z geografii i matematyki? Wink
hmm biorac pod uwagę miasto Slayer to będziemy siadac do komputera albo o 17:06 dla Los Angeles albo o 14:06 dla strefy NY coś takiego :p .no ale ja jestem prawnikiem a nie matematykiem/geografem.
O ile dobrze pamiętam, to Czas Wschodni w USA to:
nasz czas-6h (5 godz. od czasu uniwersalnego w Greenwich ale my jesteśmy w strefie +1h). Czyli kiedy u nas jest 6:00, to u Amerynańców jest północ.
Czas Środkowy w USA to (-7h), były jeszcze dwa inne, ale nie pamietam. Przypuszam jednak, że rozchodzi się o Czas Środkowy.
warsadal napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to Czas Wschodni w USA to:
nasz czas-6h (5 godz. od czasu uniwersalnego w Greenwich ale my jesteśmy w strefie +1h). Czyli kiedy u nas jest 6:00, to u Amerynańców jest północ.
Czas Środkowy w USA to (-7h), były jeszcze dwa inne, ale nie pamietam. Przypuszam jednak, że rozchodzi się o Czas Środkowy.
słusznie prawisz na 80% chodzi o czas GMT-6 czyli wszyscy wbijamy na strone Slayera 6.06.06 o godzinie 13:06