Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mówcie sobie co chcecie i słuchajcie jej jak chcecie, ale mi po prostu nie przypadła do gustu i już.
Pojebalo was juz do reszty ?? To oczywiste, ze ta plyta nie spodoba sie wszystkim, tylko dlatego, ze to Slayer...
Słyszał ktoś o tym http://www.melissa69.pl/index.php/muzyka/4858 ??:>
Niby jakiś rarytas, ale nie wiele wiem o tym wydaniu Wink
Krolik napisał(a):Pojebalo was juz do reszty ?? To oczywiste, ze ta plyta nie spodoba sie wszystkim, tylko dlatego, ze to Slayer...
ona nie musi sie podobać bo to Slayer ... to jest zajebista płyta !!!!!!!!!!!!!!!
Krolik napisał(a):Pojebalo was juz do reszty ?? To oczywiste, ze ta plyta nie spodoba sie wszystkim, tylko dlatego, ze to Slayer...

Ja lubię Slayera, ale ta płyta mi jakoś nie podchodzi i nic na to nie porazę. Trudno.
maharet napisał(a):

Ja lubię Slayera, ale ta płyta mi jakoś nie podchodzi i nic na to nie porazę. Trudno.
lubić to za mało, lubić można kolege albo brzydką koleżankę.
kult http://www.youtube.com/watch?v=HawFR81w6pA
Uwaga! Achtung! Wnimanie!

Jak ktoś jeszcze nie ma nowego Slayer'a to niech się kopnie do Empiku na targówek wersja ocenzurowana jest po 29.89pln (jakieś kurwa święta czy co?). A zwykła za 54.99pln.

Uwaga! Achtung! Wnimanie!
Bez sensu, przeca te wersje roznia sie jedynie okladka. Wieksza wartosc ma nawet ta ocenzurowana bo w srodku znajduja sie 2 okladki.
"Christ Illusion" słuchałam w tę i z powrotem. Nie powiem na płyte złego słowa, bo naprawde ma k zajebistego opa, jak trzeba i jak na Slayera przystało niebanalna. Podoba mi się całokształt, dlatego ciężko mi wyłonić faworytów, no ale szczególnie w pamięć rzucił mi się "Eyes of the Insane", "Jihad", "Black Serenade", "Catatonic" i "Cult", co nie znaczy, że reszta jest gorsza, o nie.
Ogladali -> Slayer "Eyes Of The Insane" Live?

Mogliby kurna zagrac znow w Polsce ;/ Nawet bym do Wawy juz pojechal, ech.
^ Mocna rzecz !! ale najbardziej chciałbym usłyszeć na żywo Cult TO BY BYŁA MIAZGA !!
Mi tam się najbardziej podoba Reign In Blood z Angel Of Death na przedzie. Big Grin
Ziemas napisał(a):Mi tam się najbardziej podoba Reign In Blood z Angel Of Death na przedzie. Big Grin

Ameryki nie odkryłeś...
Ziemas mój sługo, to Ty? :>
hm, być na koncercie Slayera, w dodatku w Polsce to jest to, co tygryski lubią najbardziej. Big Grin
buubi napisał(a):
Ziemas napisał(a):Mi tam się najbardziej podoba Reign In Blood z Angel Of Death na przedzie. Big Grin

Ameryki nie odkryłeś...

Uwielbiam, kiedy ktoś sypie bezsensowne komentarze! Wiesz... to co powiedziałeś/aś można interpretować tak, że według Ciebie mogłem nie pisać tego posta ponieważ już wszyscy wiedzą, że najbardzies podoba mi się ww. płyta/utwór. Nie walcie bezsensownych postów, plz.

PS. Avea, a ilu znasz Ziemasów, Pani? :>