08-05-2006, 09:32 AM
buubi napisał(a):W Teraz Rocku 5 gwiazdek (na pięc możliwych - znaczy arcydzieło). Na kolana niewierni !!!!!!!Recenzjami w TR bym się nie przejmował zbytnio, jednak faktycznie ChI to jest arcydzieło.
buubi napisał(a):W Teraz Rocku 5 gwiazdek (na pięc możliwych - znaczy arcydzieło). Na kolana niewierni !!!!!!!Recenzjami w TR bym się nie przejmował zbytnio, jednak faktycznie ChI to jest arcydzieło.
R_amze_S napisał(a):buubi napisał(a):W Teraz Rocku 5 gwiazdek (na pięc możliwych - znaczy arcydzieło). Na kolana niewierni !!!!!!!Recenzjami w TR bym się nie przejmował zbytnio, jednak faktycznie ChI to jest arcydzieło.
R_amze_S napisał(a):buubi napisał(a):W Teraz Rocku 5 gwiazdek (na pięc możliwych - znaczy arcydzieło). Na kolana niewierni !!!!!!!Recenzjami w TR bym się nie przejmował zbytnio, jednak faktycznie ChI to jest arcydzieło.
R_amze_S napisał(a):Nie podoba sie - nie słuchaj.Proste.
Necroblood napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nie podoba sie - nie słuchaj.Proste.
oj, widzę, że mamy problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Wstyd! Napisz mi w którym miejscu napisałem, że mi się nie podoba. Podoba się, jednak nazwanie tego arcydziełem jest w chuj przesadą
Necroblood napisał(a):Na podstawie tego co napisałeś,mozna było wysnuć taki wniosek.Tym bardziej ze swego czasu dość krytycznie się wypowiadales na temat Slayera na tym forum.R_amze_S napisał(a):Nie podoba sie - nie słuchaj.Proste.
oj, widzę, że mamy problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Wstyd!Napisz mi w którym miejscu napisałem, że mi się nie podoba
Cytat:Podoba się, jednak nazwanie tego arcydziełem jest w chuj przesadąHm...dobra,to inaczej.TO BARDZO DOBRA PLYTA. Najlepsza płyta Slayera od RiB.
buubi napisał(a):Mozesz mnie nazwać fanatykiem ale dla mnie sam napis Slayer na okładce gwarantuje że to co jest na płycie jest arcydziełem (włącznie z DIM). Powtórze cytowane na tym forum słowa mojego nieżyjącego już kumpla którymi reklamował mi Slayera około 1987 roku : "Slayer to nie tylko muzyka, Slayer to religia". A jak można dyskutowac z Bogam
buubi napisał(a):Necroblood napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nie podoba sie - nie słuchaj.Proste.
oj, widzę, że mamy problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Wstyd! Napisz mi w którym miejscu napisałem, że mi się nie podoba. Podoba się, jednak nazwanie tego arcydziełem jest w chuj przesadą
Mozesz mnie nazwać fanatykiem ale dla mnie sam napis Slayer na okładce gwarantuje że to co jest na płycie jest arcydziełem (włącznie z DIM). Powtórze cytowane na tym forum słowa mojego nieżyjącego już kumpla którymi reklamował mi Slayera około 1987 roku : "Slayer to nie tylko muzyka, Slayer to religia". A jak można dyskutowac z Bogami ?
Cytat:Hm...dobra,to inaczej.TO BARDZO DOBRA PLYTA. Najlepsza płyta Slayera od RiB
Necroblood napisał(a):RIB to arcydzieło a CHi to dziełoR_amze_S napisał(a):Nie podoba sie - nie słuchaj.Proste.
Cytat:ale teraz to żeś dojebał. Jeżeli uważasz, że ta płyta jest lepsza od SOH, albo SITA to wybacz, ale masz zjebany gustOk,od SOH moze nie,ale od SITA na pewno jest lepsza.
R_amze_S napisał(a):chyba żartujesz lepsza nie jest i nie będzie.. i dziwie się że tak szybko już jest dla ciebie lepsza od SITA - na CI tom wokalnie nawiązuje do SITA w paru numrach ale o głębszym zbliżeniu by już nie wspomnieć o wyższosći nowej produkcji nad SITA mowy nie ma.. kto twierdzi inaczej łże jak pies.Cytat:ale teraz to żeś dojebał. Jeżeli uważasz, że ta płyta jest lepsza od SOH, albo SITA to wybacz, ale masz zjebany gustOk,od SOH moze nie,ale od SITA na pewno jest lepsza.
Cytat:chyba żartujesz lepsza nie jest i nie będzie.. i dziwie się że tak szybko już jest dla ciebie lepsza od SITAAle przeciez ja nie powiedziałem że tak zostanie, w końcu ChI to album całkiem świeży i żeby go w pełni ocenić na tle pozostałej dyskografii Slayera trzeba troche odczekać.Wówczas będzie można na ten album spojrzeć już z pewnego dystansu.Na chwile obecną bardziej mi się podoba ChI od SITA.
R_amze_S napisał(a):a to co innego, ja też lubie rozmiekczać swiezynki ... CI wchodzi pięknieCytat:chyba żartujesz lepsza nie jest i nie będzie.. i dziwie się że tak szybko już jest dla ciebie lepsza od SITAAle przeciez ja nie powiedziałem że tak zostanie, w końcu ChI to album całkiem świeży i żeby go w pełni ocenić na tle pozostałej dyskografii Slayera trzeba troche odczekać.Wówczas będzie można na ten album spojrzeć już z pewnego dystansu.Na chwile obecną bardziej mi się podoba ChI od SITA.