Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:Mi sie bardzo podoba płyta Rainning blood. Wokalista ma fajny głos a gitarzysta tez nie jest najgorszy Smile
A ja nie znam tej plyty. To jakas nowosc?
Powinni banowac idiotow, ktorzy nawet tytulu dobrze przepisac nie umieja.
Wokalista, gitarzysta? Spierdalaj pajacu z tymi mp3, kup lepiej plyte w sklepie i poczytaj biografie zespolu a potem sie na jego temat wypowiadaj.
LCF napisał(a):
Cytat:Mi sie bardzo podoba płyta Rainning blood. Wokalista ma fajny głos a gitarzysta tez nie jest najgorszy Smile
A ja nie znam tej plyty. To jakas nowosc?
Powinni banowac idiotow, ktorzy nawet tytulu dobrze przepisac nie umieja.

Wlasnie, bana mu!

Nie inaczej!
Banow za ignorancje nie dajemy.. Ty tez przeszedles przez okres 'Fajnie spiewa ten Lombardo! a jak Ulrich ladnie gra na gitarze.. taak.. Iron Maiden to cudny zespol..' badz wyrozumialy..

Lukasz.. coby Cie uswiadomic..
-Tytul plyty to Reign In Blood.. (Raining Blood to utwor)..
-wokalista : Tom Araya
-gitarzysci : Kerry King i Jeff Hanneman

.. i nie sluchaj mp3..
Obaj zrobiliscie byki, pisze sie "raining".
Za ignorancje nie, ale za calkowita glupote owszem.
Ja takiego okresu nie przechodzilem. Jak juz sie zaczynam czyms interesowac, to sie z tym zapoznaje, zeby sie potem nie blaznic.

Dzem: Rzeczywiscie.. literowka.. sorry.. ;p
bitter peace
angel of death
reign in blood
payback
--- > respect
A mnie Slayer nie podchodzi. Mam ich koncert Reign In Blood i jakoś mnie tym nie powalili, więc po więcej nie sięgam. Największe zastrzeżenia - wszystkie kawałki brzmią jak jeden (monotonia), a wokal/bas jak dla mnie poziom przedszkolaka (ile można grać w pierwszej pozycji na strunie E ?!?).
Zastrzegam że jest to tylko moje zdanie ... Nie bluzgać
Kellur napisał(a):Mam ich koncert Reign In Blood i jakoś mnie tym nie powalili, więc po więcej nie sięgam. Największe zastrzeżenia - wszystkie kawałki brzmią jak jeden (monotonia), a wokal/bas jak dla mnie poziom przedszkolaka

Idz sie zastrzel.
Kellur - szanuję Twoje zdanie, ale ni w chuj się z nim nie zgadzam Wink
nie bede duzo pisal.... jak dla mnie slayer to najlepszy zespol thrashowy
Mój ulubiony zespół, obok Venom i Judas Priest. Genialny w swojej prostocie, kopiący dupę Thrash. Wydali trzy absolutnie DOSKONAŁE krążki- RiB, SiTA i SoH( na niej chyba jeden z najbardziej rozpoznawalnych utworów w historii Rocka I Metalu- Silent Scream Smile ).Absolutny geniusz, cóż więcej powiedzieć?TO TRZEBA USŁYSZEĆ!!!
Hah - ja ich już za miesiąc usłyszę na żywo Smile
też mi odkrycie Tongue co Ty nie powiesz...
Wiesz - teoretycznie nie wiadomo, czy nie będę musiał jeszcze stoczyć 19 wojen z matką, zanim pojadę.
aXe Rose napisał(a):Kellur - szanuję Twoje zdanie, ale ni w pietruszka się z nim nie zgadzam Wink

I to się właśnie nazywa kultura panowie ! (polać mu !)8) 8) 8)

(LCF możesz wziąć przykład =_=)
A niby czemu mam brac przyklad i tolerowac kogo kto nie lubi Slayera? To calkowicie nielogiczne Angry