Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zaopatruje sie w Hell Awaits Laughing i Seasons In The Abyss. Zobaczymy co to bedzie Wink wiem że SITA ma geniealny tytułowy kawałek.
DODa napisał(a):Zaopatruje sie w Hell Awaits i Seasons In The Abyss
Najwyzszy ,kurwa,czas.
Wiadomo cos o nowej plycie Slayera? bo kurwa czekam i czekam i ni chuja... niech nowe plyty wyda Slayer i Testament, zebym mogl uwierzyc, ze thrash nie umarł jeszczew, bo ostatnio to same gowna niestety na rynku sie pojawiaja

ZOMO
Cytat:ostatnio to same gowna niestety na rynku sie pojawiaja

Ha ha ha ha
Ciężko jest jedoznacznie ustalić co jest genialniejsze SOH czy RIB i dla mnie sytuacja wygląda tak:

RIB=SOH>SITA>GHUA>SNM>HA>DI>DIM>>>>>>>>>>>>>>UA
^ HELLYEAH, Nevermore wrócił 8) 8) 8) 8) 8) 8) Smile
tylko nie narob w gacie ze szczescia
Kamil napisał(a):zebym mogl uwierzyc, ze thrash nie umarł jeszczew, bo ostatnio to same gowna niestety na rynku sie pojawiaja

ZOMO
wymień gówna które pojawiły sie ostatnio ( oczywiście chodzi o thrash ) bo wg. mnie TOTD , SHKM , ReliXIV to płyty genialne a wyszły całkiem niedawo ... chyba że ty słuchając slipknota albo tokio hotel wypowiadasz sie o muzyce która teraz wychodzi
Zakk_Wylde napisał(a):
Kamil napisał(a):zebym mogl uwierzyc, ze thrash nie umarł jeszczew, bo ostatnio to same gowna niestety na rynku sie pojawiaja

ZOMO
wymień gówna które pojawiły sie ostatnio ( oczywiście chodzi o thrash ) bo wg. mnie TOTD , SHKM , ReliXIV to płyty genialne a wyszły całkiem niedawo ... chyba że ty słuchając slipknota albo tokio hotel wypowiadasz sie o muzyce która teraz wychodzi

niesprecyzowalem- znajdz mi kilka mlodych kapel, ktore wydaja dobre plyty, ktore sa na poizomuie chocby Horrorscope z dyskografii wiadomo kogo. Niech sie znajdzie kapela, ktora swoim debiutem dorowna The Legacy?? nie mowie tu o starych wyjadaczach, bo oni co by nie nagrali, to bedzie przynajmniej przyzwoite. ale niech sie znajdzie jedna kapela, ktora osiagnela sukces taki, jak Slayer powiedzmy po 2, czy 3 plycie i gra albo na serio dobry heavy, thrash, albo power... bo ja cos kurwa tego nie widze. i zeby nie bylo- nie bardzo kumam co to tokio hotel, a slipknot jak to slipknot... taki knot ze slipek
Kamil napisał(a):ale niech sie znajdzie jedna kapela, ktora osiagnela sukces taki, jak Slayer powiedzmy po 2, czy 3 plycie i gra albo na serio dobry heavy, thrash, albo power... bo ja cos czosnek tego nie widze.

Lost Horizon. Nie jak Slayer, ale...
statekx napisał(a):
Kamil napisał(a):ale niech sie znajdzie jedna kapela, ktora osiagnela sukces taki, jak Slayer powiedzmy po 2, czy 3 plycie i gra albo na serio dobry heavy, thrash, albo power... bo ja cos czosnek tego nie widze.

... sukcesu to oni nie odniesli.
Ambivalent napisał(a):
statekx napisał(a):

Komercyjnego na pewno Wink
Ambivalent napisał(a):
statekx napisał(a):

tez mi sie cos tak wydaje... jeszcze jednak nie sa tak popularni...
odświerze temat slayera fajnym linkiem który może kilku z was już widziało http://tatmanmusic.tripod.com/id1.html...
zajebisty koncercik slayera z 84 roku ... jakość może słaba ale jaki czad !!
Angry Angry Angry
Zakk_Wylde napisał(a):odświerze temat slayera fajnym linkiem który może kilku z was już widziało http://tatmanmusic.tripod.com/id1.html...
zajebisty koncercik slayera z 84 roku ... jakość może słaba ale jaki czad !!
Angry Angry Angry

Fuck The Slayer? Kazdy szanujacy sie skurczybyk, uwazajacy sie za fana Slayera powinien znac tego boota Angry