srednio rozumiem sens tworzenia takich forow, ilez mozna gadac o jednej kapeli
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):srednio rozumiem sens tworzenia takich forow, ilez mozna gadac o jednej kapeli
Forum stoi ponad 2 lata i się jeszcze nie znudziło . Poza tym ukazują się wywiady członków zespołu , wieści z koncertów czy chociazby dywagacje na temat nowej płyty czy ewentualnym końcu zespołu .
Slayer to na tyle świetny zespół że ciężko się nim znudzic ;]
siema jestem tu nowy i tez uwazam,ze forum o Slayerze ma sens.Jesli ktos kocha ta kapele jak my to rozumie innych a pozostalym chuj w dupe

IstnyKurwaRomantyk widac,ze z ciebie bezmozgie yeti wiec sp........ bykom jaja bujac

Niszczyciel napisał(a):Stąpając nocą wśród nagrobków mych wrogów
Krusząc wyrywające się ku świetle księżyca kości
Uśmiecham się szyderczo pod kotarą wilkołaczej sierści
Sławiąc imię jedynego metalu jakim jest stal mego orenża...
chodzi o orenż ekstraklasę, tak?
Niszczyciel napisał(a):No i bardzo dobrze, że w końcu się kończą! Zawsze miałem bekę z tego zespołu, a to z tego kurdupla gitarzysty, a to z oznaczeń z niemieckiej armii na intrumentach drugiego wioślarza, a to z markerów w kształcie gwiazdy Dawida na podstrunnicy wokalisty, a to z tekstów o Mengele czy siódmy raz o Szatanie... No, ale o tym możemy już mówić w czasie przeszłym.
Pfffffffffffffffff - jedyny sluszny komentarz.
Niszczyciel napisał(a):No i bardzo dobrze, że w końcu się kończą! Zawsze miałem bekę z tego zespołu, a to z tego kurdupla gitarzysty, a to z oznaczeń z niemieckiej armii na intrumentach drugiego wioślarza, a to z markerów w kształcie gwiazdy Dawida na podstrunnicy wokalisty, a to z tekstów o Mengele czy siódmy raz o Szatanie... No, ale o tym możemy już mówić w czasie przeszłym.
od kiedy wpuszczacie tu pedałów ?

Przez jakiś czas nie wpuszczaliśmy, ale wróciłeś jakimś cudem.
A ty za to jak widzę obrosłeś tu w piórka
ale serio. niech ktoś mi wskaże najlepsze kawałki slayera. wszyscy mi prawią, że to legenda, a jakoś przekonać się do tego nie mogę...