Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
statekx napisał(a):
Ambivalent napisał(a):a ja własnie slucham nowego utworu. Oczywiscie MIAZGA.

jak to sluchasz?jakim cudem?

na tym melo.pl mozna sciagnac i tak uczyniłem

tylko trzeba zapłacić Tongue
Ta cała historia z "całym kawałkiem" na slayer.net to chyba jakaś ściema... no albo źle przeliczyliście czas moi mili. Od 13:00 do 13:30 co chwila czyściłem pamieć podręczną i odświeżałęm stronę i co...??? Jajco Crying or Very Sad .
MaFFej napisał(a):Ta cała historia z "całym kawałkiem" na slayer.net to chyba jakaś ściema... no albo źle przeliczyliście czas moi mili. Od 13:00 do 13:30 co chwila czyściłem pamieć podręczną i odświeżałęm stronę i co...??? Jajco Crying or Very Sad .

tez tak robilem stary...
ide za przykladem ambivalenta.

EDIT:
GENIALNE!
jak ściągnąć?
musisz zalozyc tam konto, a potem wyslac smsa za 9 zeta zeby moc kupic. No i pobierasz.
Sprytne bestie... koszt kupna tego numeru to "3,99 pkt" a najniższe SMSowe doładowanie za 6 zł daje Tobie "3,66 pkt" i trzeba zrobić tak jak napisał statekx. Kto da prawie 1/5 - 1/6 ceny całej płytki za jeden, jedyny numer? Confusedhock:
JA Angry
kusi mnie jak cholera...

stat -> pliki ściagane z tego serwisu są w mp3, tak? I jakiej to jest jakości? Wink Muszę wyliczyć czy zakup ten jest opłacalny Smile - plik 128/256kbit nie będzie mnie wstanie zadowolić Big Grin .
Jest w wma 192 kb/s.
Kurwa MaFF sciagaj i nie pier*! Wink
ZGLISZCZA
widzialem jakis polski portal gdzie mozna posluchac za darmo (oczywiscie tylko posluchac nie sciagac) zaraz zarzuce linkiem.

edit
no i fajnie zrobili platne wszedzie teraz... heh..
właśnie sciongłem i przesłuchałem Cult i zbieram sie z ziemi Big Grin Angry Angry 8) 8) 8)
kupilem, przesluchalem i... totalnie mnie sczyscilo!!
Moooc, daje porządnego kopa, a ten tekst Big Grin
Nic za to nie zapłaciłem Surprised