Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Książka o albumie "Reign In Blood" grupy Slayer, jednym z klasycznych wydawnictw thrashmetalowych, ukaże się w USA w połowie kwietnia. Wolumin będzie nosić tytuł "Reign In Blood (33 1/3)".

Amerykańska premiera wydawnicza "Reign In Blood (33 1/3)" została wyznaczona przez wydawnictwo Continuum Books na 15 kwietnia. Dzieło w całości dotyczy legendarnej już płyty Slayer, oryginalnie wydanej w 1986 roku. Zamówienia na 144-stronicową książkę już można składać na stronie księgarni Amazon. Jej autorem jest D.X. Ferris, współpracownik magazynu "Alternative Press".

"ÂťReign In BloodÂŤ to najlepsza metalowa płyta, nagrana przez najlepszą metalową grupę" - mówi Ferris.

Tom Araya, wokalista i basista Slayer, mówił kilka tygodni temu, że w 2008 roku ma się ukazać jedenaste studyjne dzieło formacji. Zanim na rynku pojawi się następca "Christ Illusion" z 2006 roku zespół ma szansę na nagrodę Grammy. Slayer został nominowany w kategorii "Najlepsze nagranie metalowe" za kawałek "The Final Six". O tym czy ją dostanie, przekonamy się 10 lutego 2008.
[Obrazek: 5e376497ab50dbfc34ac32420d4c987b,14,1.jpg]
Dawno cię szatanie nie było chyba ; ]
Kurwa, Araya w garniaku! Muszę sobie zapisać to zdjęcie Smile
Zajebiście rzadko tu zaglądam ale to zdjęcie musiałem tu wrzucić Laughing
ile postów od ostatniej wizyty?
A co to za vomitorowe przyzwyczajenia
Nie pamiętam już ile było ale dość sporo.

raf667 widzę że Pop w awatarze, solidnie!
http://youtube.com/watch?v=NS2L28YSqxE

heh lubie ten kawałek jak Araya "piszczy" w 1:31 Laughing
Danzig napisał(a):[Obrazek: 5e376497ab50dbfc34ac32420d4c987b,14,1.jpg]
mam mieszane uczucia...

[Obrazek: god_listens_to_slayer.jpg]
Świetny, porządny zespół. Raining Blood i Angel of Deadh są po prostu genialne. Uwielbiam też Gemini
Cytat:SLAYER, TRIVIUM, MASTODON and an as-yet-undisclosed opening act will team up for "The Unholy Alliance: Chapter III" European tour in the fall. So far only one date has been revealed: November 10, 2008 at Eishalle Deutweg in Winterthur, Switzerland.
Byloby milo, jakby zahaczyli o Polske ;)
FALSE
KlaudiaVanKilmister napisał(a):
Danzig napisał(a):[Obrazek: 5e376497ab50dbfc34ac32420d4c987b,14,1.jpg]
mam mieszane uczucia...

[Obrazek: god_listens_to_slayer.jpg]

Gramofonik fajny , ale mógłby się ogolic

A Slayer krótko mówiąc wymiata .. w szcazególkności klasyki RiB SoH i SitA
Slayer , nie na darmo nazywani Bogami thrash metalu . Do seasons in the abyss wszystkie płyty genialne , potem było różnie , ale tak czy siak to wzór niedościgniony. Zobaczymy czy jeszcze w tym roku wydadzą nową płyte.. Polecam największe polskie forum fanów Slayera z mojego podpisu .