Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
a ja własnie nie trawie Testament'u (mam ich kilka płyt)te płytki jakos nie maja takiej mocy
(ale to tylko moje zdanie)Slayer wymiata.
A ja widzialem Slayer w jakims durnym programie dla amerykanskich nastolatkow w MTV [ten z Bamem Margera].. Neutral Haha, komercyjne swinie!
Dżemik napisał(a):Haha, komercyjne swinie!

A te swinie to masz na mysli MTV czy SLAYERA?
Spowiadaj sie synu...
Donkamillo napisał(a):a ja własnie nie trawie Testament'u
Za taki grzech, musisz jako pokutę zmówić 3 razy litanię do Cronosa - boga thrashowego grania.
statekx napisał(a):

Slejera rzecz jasna.. Smile
Dżemik napisał(a):
statekx napisał(a):

Slejera rzecz jasna.. Smile

Podpadłes panie marmolada Surprised
aXe Rose napisał(a):
Donkamillo napisał(a):a ja własnie nie trawie Testament'u
Za taki grzech, musisz jako pokutę zmówić 3 razy litanię do Cronosa - boga thrashowego grania.

Dobra juz odmówiłem Big Grin
Dżemik napisał(a):A ja widzialem Slayer w jakims durnym programie dla amerykanskich nastolatkow w MTV [ten z Bamem Margera].. Neutral Haha, komercyjne swinie!

palantunio
a ja widziałem kiedys na TVP3 wywiad ze Slayerem tylko nie moge zapamietac o której to jest godzinie i kiedy.... (jebana skleroza)
Donkamillo napisał(a):a ja widziałem kiedys na TVP3 wywiad ze Slayerem tylko nie moge zapamietac o której to jest godzinie i kiedy.... (jebana skleroza)

Z pwnoscia o 17 w 'Ful szok'.. Wink [taki zajebisty magazyn dla niedorozwinietej mlodziezy]

Dla wolnomyslacych- nabijam sie z nich za ten wystep w MTV, ale prawda jest taka, ze Slayer rzadzi.. :>
na początek napisze że to nie bendzie objektywna wypowiedz bo slayer to jeden z moich ulubionych zespołów ... po pierwsze nie wiem dlaczego w waszych rankingach najlepszych płyt slayera tak rzadko gości Show No Mercy ( ktoś to wogule podał ? ) która wg. mnie jest najlepszą płytą slayera ( czekam na obrońców Reign In Blood ) . Uwarzam że to najagresywniejsza płyta slayera . Co do reign on blood stawian ją na drugim miejsu ... ma kilka miażdżących momentów jak np. piosenka tytułowa ale to jednak nie to co debiut ... na trzecim miejsu w moim rankingu jest Seasons in abyss ... chyba najbardziej mroczna płyta lecz troche na niej zwolnili ( nie licząc oczywiście war ensemble który zabija szybkością ) ... Co do płyt po Seasons myśle poprostu że to nie ten sam slayer choći tak kopa w dupe daje ...
Cytat:to nie bendzie objektywna wypowiedz

jaka wypowiedz ?

Cytat:ktoś to wogule podał ?

Tak w ogole to bys sie wziol za ksiazki

Cytat:po pierwsze nie wiem dlaczego w waszych rankingach najlepszych płyt slayera tak rzadko gości Show No Mercy ,która wg. mnie jest najlepszą płytą slayera

Poniewaz przy innych plytach Slayer brzmi nieco zabawnie.

Cytat:Uwarzam że to najagresywniejsza płyta slayera .

Ty masz chyba zle podpisane mp3

Ty ,a gdzie "South Of Heaven" ? :?
Cytat:Co do reign on blood stawian ją na drugim miejsu ... ma kilka miażdżących momentów jak np. piosenka tytułowa
Jeszcze raz napiszesz ze SLAYER gra piosenki a ci normalnie wpierdole
PS.Coś mi sie wydaje ze DODa szybko straci tytuł forumowego glupka numer 1
Cytat:Uwarzam że to najagresywniejsza płyta slayera

Z takim podejsciem mozna by uznac ze Load jest najgorsza płyta a wiadomo[??] ze jest swietna.
Krzychun napisał(a):Z takim podejsciem mozna by uznac ze Load jest najgorsza płyta a wiadomo[??] ze jest swietna.

uspokoj sie.