Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Spokojnie meen, to będzie po prostu re-release, a nie nowy box.
Miałem o tym nie wspominać, ale i tak w końcu ktoś by wspomniał...

Cytat:Następny album Slayer'a może być ostatnią płytą zespołu.

Tak przynajmniej zapowiada wokalista grupy Tom Araya. W niedawno udzielonym wywiadzie mówi: "Nie wszystkim podoba się widok starego gościa machającego głową. I muszę się z tym zgodzić. Myślę, że Stonesi mogą sobie na to pozwolić; oni mogą grać do 80-tki, w naszym przypadku nie wyglądałoby to najlepiej.

To całkiem wyczerpujące. Dlatego nie widzę sensu posuwania się dalej niż określony punkt w czasie. Mamy jeszcze jedną płytę do zrobienia, taką mamy umowę z (super producentem Rickiem) Rubinem, po czym będziemy musieli usiąść i przemyśleć przyszłość. Ale naprawdę nie widzę siebie robiącego tego samego w podeszłym wieku."
Źródło: Rumor.pl

Ja nie powiem nic.
Swiat bez Slayera juz nie będzie taki sam jak przedtem...
na szczęście będą ją wydawać tak długo, ze zdążycie poumierać w tym czasie
acha
[Obrazek: slayertv2.jpg]

SlayerTV

YeboTV, a next generation web-based TV network, has launched SlayerTV — featuring nothing but SLAYER live footage and interviews all day long — at this location.

SLAYER's concert at the San Diego Sports Arena on Saturday, August 25 starting just before 8:00 p.m. PDT. This will be a live, real-time stream viewable to fans globally on www.YeboTV.com. In addition, fans can access the broadcast on Slayer.net, HotTop.com, and esp.com.
Crying or Very Sad

Nie wiem czemu ale jakostak średnio mi sie podoba ten pomysł z telewizją, ale pooglądam troche moze fajne będzie.
W sumie Slayer jako jedyny z tej tzw Wielkiej Czwórcy trashu nie nagrał nigdy złej płyty albo takiej której mógłby się wstydzić (np meta- st anger, megadeth-risk). Samo to robi z nich najlepszą kapele trashową w historii
Twoja stara trash
hehe
Przemek87 napisał(a):W sumie Slayer jako jedyny z tej tzw Wielkiej Czwórcy trashu nie nagrał nigdy złej płyty albo takiej której mógłby się wstydzić (np meta- st anger, megadeth-risk). Samo to robi z nich najlepszą kapele trashową w historii

A Sodom kurwa ? Dlaczego patrzycie tylko na Amerykańskie granie ? Europejski thrash jest zdecydowanie lepszy . :?
Sobota napisał(a):Europejski thrash jest zdecydowanie lepszy .

nie zauwazylem.
[Obrazek: slayer4.jpg]

Niedługo po Nowym Roku legenda thrash metalu, grupa Slayer, wejdzie do studia, w którym rozpocznie prace nad kolejną płytą studyjną. Jedenaste dzieło zespołu ma się ukazać w 2008 roku.

Plany Slayera zdradził w wywiadzie wokalista i basista Tom Araya. – Jestem bardzo ciekawy, w jakim kierunku pójdzie nowa muzyka, jak będą brzmieć nowe kompozycje i jakim doświadczeniem będzie sesja nagraniowa. Jestem pewny, że stworzymy tak wspaniały album, jak "Christ Illusion" - mówił Tom Araya.
To oczywiście najlepszy zespół jaki może być Big Grin Big Grin
Ambivalent napisał(a):
Sobota napisał(a):Europejski thrash jest zdecydowanie lepszy .

nie zauwazylem.
Bo głuchy jak pień jesteś