Teraz już tak na spokojnie. Posłuchaj sobie Sons Of Satan i powiedz mi, że tej piosenki równie dobrze nie mógł śpiewać Lemmy z Motorhead.
Necroblood napisał(a):Teraz już tak na spokojnie. Posłuchaj sobie Sons Of Satan i powiedz mi, że tej piosenki równie dobrze nie mógł śpiewać Lemmy z Motorhead.
Jakieś podobieństwa się znajdą, ale nie sądze, aby Lemmy i spółka zagrali to w podobnym stylu. Venom grał bardziej punkowo, brudnie, nachalnie, agresywnie, Motorhead ma więcej wspólnego z HM i NWOBHM . Mogę się zgodzić że czerpaly ze wspolnego źródła(punk+NWOBHM+hard rock) i mają liczne cechy wspólne.Chodzi mi po prostu o to, że nie zgadzam się, że Venom rżnął z Motorhead.
Bo to oczywiste, że nie rżnął...
No, własnie sobie słucham "God hates us all" no i musze powiedzieć, że to zajebiste!
Beast King napisał(a):No, własnie sobie słucham "God hates us all" no i musze powiedzieć, że to zajebiste!
A jak!!!!

Thrash rządzi....
Ja lubię jeszcze "regin of blood".
Cytat:Ja lubię jeszcze "regin of blood".
To se jeszcze ku,rwa dobrze mp3 podpisz, bo nie ma takiego kawalka, pajacu. Brak slow.
LCF napisał(a):Cytat:Ja lubię jeszcze "regin of blood".
To se jeszcze ku,rwa dobrze mp3 podpisz, bo nie ma takiego kawalka, pajacu. Brak slow.
No tak to jest jak się zasysa z soulseeka wszystko jak leci...
w przeciagu tygodnia zaobserwowalem juz kilka takich przypadkow, ale coz- literowki sie zdarzaja naszym milusinskim

Świetne!! Rozbawiło mnie! LCF rulezz!!
Idioci...toć typ się najzwyczajniej w świecie pomylił...
Krolik napisał(a):Idioci...toć typ się najzwyczajniej w świecie pomylił...
ale czasami warto przeczytac jeszcze raz swoj post dla pewnosci i skorzystac z opcji edit

poza tym tych "typow" sie ostatnio namnozylo sporo na forum

ale coz, wnikal nie bede...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53442669
fakt,poszukałem to była literówka....

bo tak zapamiętałem tą płytę.
[size=18]Ale czy to jest
kurwa
powód żeby się tak wzburzać ?
ZAstanów się ?
A mp3 nie wiem czy mam tak podpisane
"święty LCF-ie"
a moze po prostu zapomnimy o calej "sprawie", a Ty nastepnym razem po prostu sprawdz czy sie nie kopnales w ktoryms miejscu, skorzystaj z opcji edit i nie bedzie takich "problemow". jak na moj prosty rozum wystarczy