Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Dzeyla napisał(a):a mnie wlasnie dziala na nerwy moja matka ktora zaglada mi przez ramie jak siedze przy kompie i sie czepia ze z jakimis "wyrzutkami spoleczenstwa" i "satanistami" rozmawiam... Crying or Very Sad

...mam cos podobnego ale w wykonaniu sisotry (na szczescie takie sytuacje zdazaja sie coraz rzadziej bo z powodu studiów przebywa aktualnie poza domem rodzinnym..z czego jestem niezwykle zadowolona Big Grin )no ale bywaly takie sytuacje...a faktycznie one niesamowicie wkurzaja..w koncu to moja sprawa z kim rozmawiam...wkurza mnie tez gdy wpadaja do mnie kumple (metale=ubrani na czarno)..a po ich wyjsciu mam przemowy umoralniajace..o tym ze niby sie z satanistami kumpluje..ze to nie towarzystwo nie dla mnie..itp..itd..tylko dlaczego nie mowi tak o mnie..gdy sama od gory do dolu jestem odziana w czarna barwe.. Question ..zrozumiec ludzi..=oszalec z nadmiaru wiedzy Tongue
..co do spozniania..to podzielam twoje stanowisko w tej jakze waznej sprawie. Laughing .sama nienawidze sie spozniac..i unikam tego..jednak moi znajomi nie podzielaja mojego zdaniaTongue..chociaz musze sie pochwalic..ze sposrod moich znajomych..a troche ich jest..przekazalam umiejentosc nie spozniania sie jeden osobie...dobrze ze chociaz jednej. Tongue ..chociaz watpie zeby reszta poszla w nasze slady..pewnie nadal beda sie spozniac...no ale musimy sie z tym pogodzic.. Big Grin ..i jakos z tym zyc..w koncu jestemy juz dwie nie spozniajace sie... 8)
Co mnie wkurza?
- Jak ktoś ciągle użala się nad sobą i nie robi nic żeby zmienić swoją sytuację.
- Do szału doprowadza mnie pieprzenie o samobójstwie.
- Nie cierpię u ludzi dwulicowości, zakłamania, chamstwa i braku poczucia humoru
- wkurza mnie matematyka, bo jej nie cierpię i do niczego mi się nie przyda muszę się z nią użerać, chociaż powinienem się skupić na historii.
- też wkurza mnie od jakiegoś czasu "trujka", bo ze świetnego radia grającego doskonłą muzę stałą się kolejną gówno wartą stacyjką, której honor ratują tylko audycje nocne: Piotra Kaczkowskiego, "Ptaszyna" Wróblewskiego (nie słucham jezzu, ale czasem lecą doskonałe kawałki) i innych. Szkoda tylko, że rano trzeba wstawać i nie można spokojnie siedzieć do tej 3 - 4 nad ranem i słuchać...
- Radio MaRyja, LPR, Samoobrona, RKN i inne takie syfy.
I pewnie jeszcze trochę by się tego znalazło, ale mam dobry humor i nie będę go sobie psuł... Big Grin
...mam wrażenie ...że pierwsze dwa punkty odnoszą się do pewnego topic'u... chyba powiem Acridowi ..żeby jednak go usunął :/ :/ :/

Chyba dobrze ..że nikt mnie tu nie zna...ehh
To nie tak. Zanm wielu ludzi, którzy ciągle narzekają, użalają się nad sobą. I to nie są jednorazowe problemy. To jest permanentny stan. I ja z tym walczę. Rozumiem, że można mieć zły humor, cięzki dzień, można mieć doła. Wtedy trzeba się wygadać, wyżalić komuś, wyczyścić się z tego brudu. To jest całkowicie normalne, rozumiem to. Mnie drażni, kiedt ktoś cały czas narzeka, nie potrafi się z niczego cieszyć, cały czas szuka dziury w całym, przewiduje najgoprsze.
Przepraszam jeśli odebrałaś to jako atak na Ciebie. To było niezamierzone.
Mnie denerwuje:
1. Szkoła czyli pere zjebanych nauczycielek bo klase mam spoko mimo ze 100% chłopów na dodatek hh i technoSmile
2. Jak nie mogę czegoś osiągnąć
Politycy Laughing

Anonymous

-zakłamanie ludzkie, dwulicowość
-głupota ludzka
-politycy, rm itd.
-nu metal, hh, techno
-wszystko mnie denerwuje, jak mam zły humor Big Grin
Oto co mnie wkurza:
-jedna taka,co z nią zawsze byłam w klasie od zerówki i nawet,gdy jestem w liceum,jest ze mną w klasie Crying or Very Sad
-tylko hh w telewizji (bo przecież wszyscy tego słuchają)
-Anna Gacek z "Teraz Rock" (Tomash,nie jesteś sam Laughing )
-wkurza mnie jak net mi nie działa
-moja fizyczka co u niej 10 osób było zagrożonych
-to co sie dzieje w naszym rządzie
-lekcje religii (to już wolałabym mieć religie w kościele, a nie z tą zakonnicą 2 godziny na końcu,gdy wszyscy myślą tylko,żeby iść na chatę)
..a mnie niesamowicie wkurza lekcja geografii z moja nauczycielka..ktora caly czas gada o tym ze jestesmy w tyle z materialem i ze musimy "wyjsc na prosta"..w tym celu "przeczytacie sobie w domu temay od str 78-95"..co rownoznaczne jest z tym ze mamy sie tego nauczyc :? ..wziac ja tylko zabic..za co jej placa..za to chyba ze siedzi z nami 45 min na tydzien..i ubolewa nad tym ze jestesmy w tyle z tematami :?

skoro nie chodze do szkoly od tygodnia (inne wazniejsze zajecia Big Grin )...to powod to wkurzenia sie jest malo aktualny..wiec dzis dostarczono mi kolejny powod do wsciekania sie..."egzamin do bierzmowania"...czy trzeba cos wyjasniac..po prostu paranoja nie zna granic...to niebezpieczna choroba ktora rozprzestrzenia sie w tempie blyskawicy.... uwazaj moze i ciebie juz dopadla...
Geografia to w ogóle dno największe, i w dodatku na chuja potrzebne :? Nienawidzę tego przedmiotu bezgranicznie.

0/10
Nie inaczej! Wink
aXe Rose napisał(a):Geografia to w ogóle dno największe, i w dodatku na chuja potrzebne :? Nienawidzę tego przedmiotu bezgranicznie.

0/10
Nie inaczej! Wink

..zdecydowanie popieram przedmówce..Tongue..geografia powinna byc wykreslona z przedmiotw szkolnych Laughing
bardzo ciekawy przedmiot wymagający głównie zrozumienia, doprawdy nie wiem o co wam chodzi :?
To niech go rozumieją ci, co chcą; powinien być dla chętnych...
..wiesz jak dla mnie to mozna zrozumiec matme..fizyke...chemie..ale geografie?/...jak mozna zrozumiec ten przedmiot..jego po prostu trzeba sie nauczyc..a co jak co ale nauka geografii nie nalezy do moich ulubionych zajec.. :?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28