MAtma jest banalna
Fizyka tez nie jest trudna szczegolnie...
Biologia, chemia, geografia- o! To sa przedmioty, ktorych kompletnie nie da sie nauczyc, nie inaczej!
Geografia jest logiczna i prosta, a chemie wystarczy zrozumieć, potem to już tylko konsekwencje tego co było wcześniej i tak w kółko...

Biologia istotnie, łatwa nie jest....(5 godzin w tygodniu

)
ale biologia z tego wszystkiego jest najprzyjemniejsza

Ale najlepszy jest WOS

z matmy i chemii mam 4, fizyki i bilogii 3 i na tym konczy sie moj szczyt intelektualny odnosnie przemiotow scislych, ktorych nie lubilam. Na szczescie jestem juz po a przyszlosci z nimi zadnej nie wiaze

a ja niestety z tą cudowną trójca(Biol, Chem, Fiz) wiążę.. I wychodzi na to że muszę się jako tako przykładać

hock:
wspolczuje?

ja jako tako moge matme zdzierzyc

Geografia jest logiczna? Profile glebowe?
Zreszta- moze cos w niej jest logicznego, ale na naszych lekcjach nie ma logicznego nic.
Ja na chemii nie lubie kucia wzorow i jakis metod otrzymywania kolejnego cholerstwa (ogolnie nauka przez 'kucie' u mnie nie przechodzi).
Jedno, wynikajace z drguiego to 100% historia- lepszego przedmiotu nie ma i tyle.
historia umiem ale nie lubie, wlasnie ja nie mam umyslu historycznego tam tez trza miec umysl analityczny i umiec kojarzyc fakty, z tego jestem do bani, za to daty i fakty moge wbic na amen w leb ale bez sensu wiekszego to jest ogolnie. Za to jak mowilam WOS to jest dobre, tymbardziej ze lubie polityke, a i politycy tez mnie wkurzaja

Mnie ostatnio wkurza jeden człowiek, który próbuje nabrudzić mi w życiu

WOS- jak najbardziej, ulubiony przedmiot, bo tez luvbie polityke. Zobaczycie- kiedys moja partia wygra wybory, zostane premierem i pierwszego dnia powiesze wzdloz Alei Jerozolimskich wszystki czerwone kurw.y
ReTuRn napisał(a):(...) Zobaczycie- kiedys moja partia wygra wybory, zostane premierem i pierwszego dnia powiesze wzdloz Alei Jerozolimskich wszystki czerwone kurw.y
Jestem z Tobą. Jak tylko stworzyszą taką partię to podeślij maila, albo pm'a, z miejsca się zapiszę.

I nawet pomogę kręcić sznurki na których będziemy wieszać

...dark soul..:) napisał(a):...tutaj mozecie smialo pisac o tym co was wkurza..denerwuje..dziala na nerwy...
..to moze zaczne od siebie...
- kurestfo
- dresiarstfo
- debilizm
- pozezy
- spełdo hh
chyba wszystko
hmmm, sezon wiosenno-letnio jesienny i depilowanie nóg elektrycznym narzędziem tortur co trzy tygodnie - oto jest rzecz najbardziej wkurzająca kobietę!
to tez
mnie jeszcze wkurzaja 'drapiacy' faceci, jesli juz mowa o goleniu

nie lubie zarostu u facetow

A mnie wkurza moja siostra,która mówi np:"Komp się zepsuł,Anka coś ty znowu z tym kompem zrobiła".Zawsze jak sie coś popsuje to zwala na mnie.
Mnie wkurza najbardzej polski hip-hop! Nic tylko by knęli! Ble nie lubię polskiej muzy!