tez juz nie mam polskiego

mnie strasznie wkurza jak ktos robi bledy ortograficzne, myli slowa i pisze tak, ze sie zrozumiec nie da
Tuomasss napisał(a):A poza tym to mnie wpiena jak ktoś ciągle mówi "dokładnie" .
"dokładnie" ? Dla mnie może być...ale to przechodzone "no baaaa"....wzbudza we mnie chęć mordu(dziwne bo sam czasem się zapomnę i używam

)
co mnie wkurza?

dobre pytanie. WSZYSTKO!
no dobra... prawie.
Tak dla przykładu: często jest to moja ręka albo noga, mam ochotę sobie wtedy odrąbać je. Straszne.
Denerwuje mnie jeszcze mój komputer. Ale to chyba powszechne wśród użytkowników (okienek)
oprócz tego chamstwo. Na pohybel.
Cytat:Vlkodlak napisał:
Tak dla przykładu: często jest to moja ręka albo noga, mam ochotę sobie wtedy odrąbać je. Straszne.
to juz niezla shiza jak dla mnie
mnie wkurza jesli kobita lub facet chodzi cały na czarno i taki metal i uwaza sie za metala i slucha the rasmus i linkin park....ta nie ma jak ostra muza...bez komentarza

Na czarno najczęściej chodzą księża

Nie wiem,ale jak wczoraj dla rozrywki i smiechu ogladalam z kumplem polfinaly eurowizji,polewka byla swietna

Ale kiedy przyszedl czas na Polske

juz nie bylo, czosnek mac! kto wysyla takich debili(oczywiscie jeszcze nigdy nie wyslali kogos normalnego na eurowizje)...

brzuch zaczal mnie bolec ze smiechu i wstydu,TAK! akurat wtedy wstydzilam sie za Polske(nie widze,powodu do dumy

),oczywiscie zwisa mi kto tam ta eurowizja,ale teraz taki dunczyk sobie pomysli,ze w Polsce to same cyganskie tabory sie gra ??
czosnek,jakis cygan,z klata zaczol szpanowac,stroje to na lumpach znalezli,czy co? , w drugiej zwrotce po rusku zaczol nawijac i jeszcze ten refren z przeslaniem "laj,laj,laj,laj" moze jakbym od tylu przesluchala to moze by,dalo sie uslyszec "my sweet satat,666"
naszczescie sie nie Polska sie nie zakfalifikowala
--------------------------------
Nastepnym razem trza wyslac Vadera albo Behometh na eurowizje,napewno duzo blak metalowcow by sie znalazlo,co by na Polske glosowali

<--- P.S. Zartowalam

wiesz na festiwal kiczu kicz sie wysyla, taka prawda, chociaz akurat mogla sie szanowna komisja nieco wysilic i wyslac cos nieco 'ambitniejszego' niz cyganskie disco polo

Heh... niestety właśnie to cygańskie dicopolo odpowiada gustom większości Polaków

jestem na mat-fizie, samo to...
a wiecie, co mnie najbardziej wkurza? 6 godzin matematyki tygodniowo z trzymaniem przez psora na przerwach okołolekcyjnych. Chcę zdawać fizykę, a fizyki z kolei tylko dwie...

i zawsze cała klasa mnie przegłosuje co do godziny dodatkowej, zawsze jest matematyka... Nie zdaję matematyki, że raz aż rozryczana z gniewu poczęłam niszczyć szkolne mienie...

hock:
nie dziwie sie matematyka jest ZŁA ale fizyka tez, respect za profil klasy bo ja do dziennikarskiej chodzilam