Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Arrow prawie-aczkolwiek-nie-do-końca-mroczne kindermetale
Arrow wszelkiego pokroju dresiarstwo
Arrow jebańcy z PiS, LPR, Radia Ma-Ryja etc.
rootfl napisał(a):
Prisca napisał(a):Ale pierdolicie panowie.

Jakbyś posiedziała w pudle, to byś zmieniła zdanie.

HWDP na zawsze Angry

Ale nie powiedziałam i nie sądze abym miała taką przyjemność.

Śmieszy mnie ta cała nagonka na policje. Owszem są ludzie i ludzie, ale nie generalizujcie.
Policja jest be, policja jest taka i taka. I bardzo dobrze, że jest - bo bez niej byłoby jeszcze gorzej.
I darujcie sobie teksty o jakimś pseudo honorze, pięściach, o 'HWDP', które wyjęte są rodem z piaskownicy i powtarzane przez 10cio czy 12sto latki, bo brzmią conajmniej śmiesznie.

A CHUJ piszę się przez CH.
Książę 2 napisał(a):jako zjawisko generalnie, czy tylko ci nazi?
Jedno z drugim
Kiedy okazuje się, że piękna, świetnie tańcząca, bystra, niepijąca i wygadana dziewczyna, z którą przetańczyłem pół imprezy, ma lat... 16 ;/ "Ale niedługo kończę 17" ;//

No, ale imprezka trwa dalej, żegnam państwa Angry
Wsadzą Cię Warsadal Wink
buubi napisał(a):Wsadzą Cię Warsadal Wink

nie, to on wsadzi.

Cytat: I bardzo dobrze, że jest - bo bez niej byłoby jeszcze gorzej.

akurat bez policji ludzie sobie doskonale by dali radę sami, jak za dawnych czasów - samopomoc chłopska, samopomoc sąsiedzka, samoobrona miejska, itd. Przestępczość by spadła do zera.
Jak ma 16 to może rwać. Pewnie się rodziców boi Tongue.
KelThuz napisał(a):akurat bez policji ludzie sobie doskonale by dali radę sami, jak za dawnych czasów - samopomoc chłopska, samopomoc sąsiedzka, samoobrona miejska, itd. Przestępczość by spadła do zera.

A lincze, samosądy, polowania na czarownice i auto-da-fe rozpaliły by się na skale masową Wink Nawet za Ciebie krześcijańskie bojówki inkwizycyi by się pewnie zabrały Wink
KelThuz napisał(a):akurat bez policji ludzie sobie doskonale by dali radę sami, jak za dawnych czasów - samopomoc chłopska, samopomoc sąsiedzka, samoobrona miejska, itd. Przestępczość by spadła do zera.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Rolleyes i ty mówiłeś, że czasy feudalizmu były chujowe Laughing
buubi napisał(a):Wsadzą Cię Warsadal Wink
Hehe, to zbyt porządna dziewczyna była, do żadnych czynów dzieciotwórczych nie doszło ;D

Cholera, po domu krząta mi się kilka niewiast i sprząta, faceci albo jeszcze nie wstali, albo wstali i mają kaca, albo gdzieś tu się popili i pomarli, nie wiem nie zaglądałem jeszcze we wszystkie miejsca ;D

nt. strasznie nie lubię, kiedy ktoś próbuje mi wmówić, że robiłem na imprezie coś, czego z całą pewnością nie robiłem.
warsadal napisał(a):Kiedy okazuje się, że piękna, świetnie tańcząca, bystra, niepijąca i wygadana dziewczyna, z którą przetańczyłem pół imprezy, ma lat... 16 ;/ "Ale niedługo kończę 17" ;//

No, ale imprezka trwa dalej, żegnam państwa Angry

Skąd ja to znam Laughing
Cytat:Cholera, po domu krząta mi się kilka niewiast i sprząta, faceci albo jeszcze nie wstali, albo wstali i mają kaca, albo gdzieś tu się popili i pomarli, nie wiem nie zaglądałem jeszcze we wszystkie miejsca ;D

widze, ze nie tylko banda z ksiestwa poznanskiego miala wczoraj srogo ;]

denerwuje mnie lokale z lana warka, jak ja nie lubie tego piwska. A wczorajszy Tour De Bar niestety opieral sie tylko na takich knajpach. Za to dupeczki interesujace chadzaja, jedyny + ;P
Ano. Srogo było, srogo- całonocne tańce, picie, potem troche śpiewów (=D), ale bez jakiś większych ekscesów, sąsiedzi nawet nas nie upomninali (o dzwonieniu po szkieły nawet nie wspominam). Jedynym minusem jest to, że miało być 25-30 osób, a jak na moje oko było ponad 50, części z nich nawet nie znałem i jakiś skurwesyn chyba nie zastosował się do polecenia przyodziania obuwia z miękką podeszwą, bo na panelach mam kilka malutkich rysek ;/ Wie ktoś jak to można usunąć?
Ogólnie udana impreza, całe szczęście, że zamknąłem część pokoi na klucz ;D
mam wyrzuty sumienia bo przed chwila ostro zjebalam mlodsze siostry a nie do konca zasluzyly - wkurwiajace uczucie.
straszna sprawa, ale na szczęście nie ma niewinnych a cierpienie uszlachetnia. głowa do góry, i tak muszą ci wybaczyć bo mieszkacie pod jednym dachem i pewnie jeszcze nie raz będą chciały od ciebie pieniędzy.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28