Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
...
Cytat:no i wkurza mnie jeczenie "jak ja chce/potrzebuje faceta... ;(" szczegolnie gdy przez pojecie 'facet' rozumie sie 'sex'

A mi by to w żadnym stopniu nie przeszkadzało Confusedhock:
A Tobie, aXe? Big Grin
warsadal napisał(a):
Cytat:no i wkurza mnie jeczenie "jak ja chce/potrzebuje faceta... ;(" szczegolnie gdy przez pojecie 'facet' rozumie sie 'sex'

A mi by to w żadnym stopniu nie przeszkadzało Confusedhock:
A Tobie, aXe? Big Grin
Bynajmniej Smile
...
mój kumpel dlatego zerwał z dziewczyną " nie traktuj mnie jak wibratora" powiedział
pchla napisał(a):mój kumpel dlatego zerwał z dziewczyną " nie traktuj mnie jak wibratora" powiedział

HoHo, ostro.
Dziwny facet. Big Grin
warsadal napisał(a):Dziwny facet. Big Grin

Jednak myślę, że nie byłoby Ci miło.
...
mnie wkurwia jakis kurwiszon co do mnie wydzwania z domowego numeru, kierunkowy jak na Tarnobrzeg tylko, ze ja tam ani w okolicy, nikogo nie znam Mad Mad Mad chce ktos jego numer? Laughing
a jest taki element??? nie pozwole mi zony napastowac ! dawaj numer !
0-15 8445564
A robcie z tym co chcecie Laughing
Het to TP SA wiec po 20 i w weekendy wiesz co robic Big Grin Laughing
nooo baaSmile tylko jeszcze musze wiedziec kogo do telefonu prosic Big Grin
a tego za chuja pana portki nie wiem!! Dzwonilam dzisiaj to jakis bachor odebral i na pytanie kto do mnie wydzwania powiedzial ze chyba jego/jej brat i pierdolnal sluchawka! Laughing
ja nie lubie jak nie wyspany jestem i dlatego ide spć Laughing - dobranoc
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28