Jeśli chodzi o moich rodziców to ostatnio non stop słyszę tekst:"Ania,zejdź z komputera,bo chcemy sobie pograć"(w pasjansa pająka albo Feeding Frenzy

).
Zawsze wybierają moment gdy gram i jestem w ważnym momencie rozgrywki.
Ajana napisał(a):Jeśli chodzi o moich rodziców to ostatnio non stop słyszę tekst:"Ania,zejdź z komputera,bo chcemy sobie pograć"(w pasjansa pająka albo Feeding Frenzy
).
Zawsze wybierają moment gdy gram i jestem w ważnym momencie rozgrywki.
Boże

a mnie wywalają od kompa, by mogli sobie wleść na chaty albo na GG, powinienem podac ich nicki ale nie bede cham!

To moi jeszcze nie umieją obsługiwać neta

.Aż strach pomyśleć co wtedy będzie.Mam nadzieję,że to prędko nie nastąpi,bo chyba bym musiała ułożyć grafik wejść na kompa.
Ajana napisał(a):To moi jeszcze nie umieją obsługiwać neta
.Aż strach pomyśleć co wtedy będzie.Mam nadzieję,że to prędko nie nastąpi,bo chyba bym musiała ułożyć grafik wejść na kompa.
osz! wiesz, to się stanie juz niedługo. Twoi rodzice poznają potegę internetu i bedziesz mogła sobie pomarzyć o siedzeniu przy kompie i na tym Forum, a ludzie beda sie zastanawiali, czemu sie nie udzielasz na Forum

. no, ale tak już jest. u mnie gorsza jest tylko siostra, każde jej odwiedziny w internecie przynosza kilka, jesli nie kilkanascie wirusow. grrrr......

Moja matka tez na szczęście nie umie sie posługiwać netem i nie powiem, żeby mi to przeszkadzało

Ale dla pewności i tak blokuję kompa hasłem, na wypadek, gdyby przyszło jej do głowy spróbować się nauczyć. I po kłopocie

Ja rodzeństwa nie mam i czasem mnie to cieszy...
Moja siostra (2 lata więcej ode mnie) ciągle mi każe schodzić z kompa,"bo muszę sobie włączyć tlena"(gg się mi zrąbało

).Ja tu gram,męczę się by przejść dalej a ta mi każe spadać.Co za chamstwo.
SPoCo napisał(a):ja od jakichs 13 lat mysle o bratobojstwie, jakis czas temu nawet posunelam sie dalej niz myslenie ale niewiele to dalo...
Zabiłaś go i wrócił jako duch? ech, ciężko.... dlatego ja nie próbuje.. moja siostra ostatnio wlazła na jakąś stronę satanistyczną i czytała o obrzędach mordowania w ofierze. a niby chciała wleść na recenzję filmu "klątwa" brrr.... a może ona chce mnie złożyć w ofierze szatanowi? chlip... jestem z niej dumny
Ajana napisał(a):Moja siostra (2 lata więcej ode mnie) ciągle mi każe schodzić z kompa,"bo muszę sobie włączyć tlena"(gg się mi zrąbało ).Ja tu gram,męczę się by przejść dalej a ta mi każe spadać.Co za chamstwo.
Moja siostra 2 lata młodsza, ech i jest wredna jak jasna cholercia. :?
a mnie dzialaja na nerwy tematy na forum typu :" zycie nie ma sensu"...
do mojej siostry nic generalnie nie mam oprocz tego ze slucha techno i jeszcze mi tym kompa zaśmieca.. :?
Dzeyla napisał(a):a mnie dzialaja na nerwy tematy na forum typu :" zycie nie ma sensu"...
do mojej siostry nic generalnie nie mam oprocz tego ze slucha techno i jeszcze mi tym kompa zaśmieca.. :?
a moja siostra słucha tego co jest na kompie, a na kompie aktualnie mam punk i reggae

i własnie siedzi obok mnie więc nic niemiłego nie napiszę ... tralala... i tak już dostałem przez łep....

SPoCo napisał(a):Druciak napisał(a):Zabiłaś go i wrócił jako duch? ech, ciężko....
wlasnie to mi sie nie udalo
. jakies hmm 8? 9? lat temu wyladowal na pogotowiu i mu leb zszywali, jakies 5 lat temu 'skrecil sobie' reke, ale od kiedy wazy 10 kg wiecej niz ja [a jest ladnych pare cm nizszy...] proboje go wykonczyc psychicznie... z miernym skutkiem...
próbuj dalej. zycze powodzenia

.... a jak przez Ciebie są te "urazy" (skrecenie reki itp..) to Ci nieźle szło

ech musiała cholera przytyć