Nie znacie się, przecież "nietolerancja" jest tylko wtedy jak ktoś się śmieje i obraża metali, punków, itp, w drugą stronę to przecież nie działa, nie wiedzieliście o tym??
=Sat= napisał(a):MI DZIAŁA NA NERWY ZACZAROWANY PIERNICZEK.
I slusznie

a mi działą na nerwy to, że nawet jak nic złego nie robie to zawsze ktoś mnie opierdoli... matka za 1 z chemii wychowacczyni za skakanie z okna ( 2 m)albo ktoś inny za kurde kolejny beznadziejny powód..... co za zjebany dzień, tydzień...

u mnie jak sie cos na kompie rozwali to zawsze jest na mnie, nawet jsli go caly dzien nie dotykalam. Przezwyczailam sie

Tasiorro napisał(a):Och, cóż za piękny przykład hipokryzji Dziękujemy!
To nie hipokryzja, to arcydenna antyteza

wiem dokładnie co napisałam... ale nigdy nie spotkalam zadnej dziewczyny co slucha metalu, ktora moglaby pojsc do lozka z pierwszym lepszym, a niestety u mnie w "miescie" jest wiele takich i to sa niestety barbi, dlatego mam o nich takie zdanie... a z ta nietolerancja chodzilo mi bardziej o rastisów itp....
A co Tuomasssa to wolalabym miec juz to 19 lat niz fuckin' 15...
Angel of darkness napisał(a):wiem dokładnie co napisałam... ale nigdy nie spotkalam zadnej dziewczyny co slucha metalu, ktora moglaby pojsc do lozka z pierwszym lepszym
No patrz, a ja spotkałem

nio to nie wiem czy powinnam Ci zazdrosci, czy wspoczul... Moze jesli ja bym nie spotkala to nie mialabym o nich takiego zdania...

wtedy pewnie nawet by mi nie przeszkadzaly...
Tomash napisał(a):Angel of darkness napisał(a):wiem dokładnie co napisałam... ale nigdy nie spotkalam zadnej dziewczyny co slucha metalu, ktora moglaby pojsc do lozka z pierwszym lepszym
No patrz, a ja spotkałem 
No patrz, ja też

moze w miastach, w ktorych Wy zyjecie spotyka sie takich ludzi, ale bynajmniej w tych kregach, w ktorych ja sie obrcam, nie zdarzaja sie takie rzeczy...
Angel of darkness napisał(a):moze w miastach, w ktorych Wy zyjecie spotyka sie takich ludzi, ale bynajmniej w tych kregach, w ktorych ja sie obrcam, nie zdarzaja sie takie rzeczy...
PRZYNAJMNIEJ co wy macie z polskiego?!
ja mam 5

Valhalla napisał(a):ja mam 5 
A ja już nie mam polskiego

ale sorry, mylenie dwóch znaczących zupełnie co innego słów to już lekka patologia, no nie?
Ja się też już kiedyś tego "bynajmniej" czepiałem :? . Ooo, to jest właśnie jedna z tych rzeczy które mnie denerwują. Używanie wyrazów niezgodnie z przeznaczeniem.
A poza tym to mnie wpiena jak ktoś ciągle mówi "dokładnie" .
PS. Ja też już nie mam polskiego ( i całe sczęście

)