Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Nie znacie się, przecież "nietolerancja" jest tylko wtedy jak ktoś się śmieje i obraża metali, punków, itp, w drugą stronę to przecież nie działa, nie wiedzieliście o tym??
=Sat= napisał(a):MI DZIAŁA NA NERWY ZACZAROWANY PIERNICZEK.
I slusznie Laughing
a mi działą na nerwy to, że nawet jak nic złego nie robie to zawsze ktoś mnie opierdoli... matka za 1 z chemii wychowacczyni za skakanie z okna ( 2 m)albo ktoś inny za kurde kolejny beznadziejny powód..... co za zjebany dzień, tydzień... Sad Evil or Very Mad
u mnie jak sie cos na kompie rozwali to zawsze jest na mnie, nawet jsli go caly dzien nie dotykalam. Przezwyczailam sie Laughing
Tasiorro napisał(a):Och, cóż za piękny przykład hipokryzji Dziękujemy!
To nie hipokryzja, to arcydenna antyteza Big Grin
...
wiem dokładnie co napisałam... ale nigdy nie spotkalam zadnej dziewczyny co slucha metalu, ktora moglaby pojsc do lozka z pierwszym lepszym, a niestety u mnie w "miescie" jest wiele takich i to sa niestety barbi, dlatego mam o nich takie zdanie... a z ta nietolerancja chodzilo mi bardziej o rastisów itp....
A co Tuomasssa to wolalabym miec juz to 19 lat niz fuckin' 15...
Angel of darkness napisał(a):wiem dokładnie co napisałam... ale nigdy nie spotkalam zadnej dziewczyny co slucha metalu, ktora moglaby pojsc do lozka z pierwszym lepszym

No patrz, a ja spotkałem Laughing
nio to nie wiem czy powinnam Ci zazdrosci, czy wspoczul... Moze jesli ja bym nie spotkala to nie mialabym o nich takiego zdania... Question wtedy pewnie nawet by mi nie przeszkadzaly...
Tomash napisał(a):
Angel of darkness napisał(a):wiem dokładnie co napisałam... ale nigdy nie spotkalam zadnej dziewczyny co slucha metalu, ktora moglaby pojsc do lozka z pierwszym lepszym

No patrz, a ja spotkałem Laughing

No patrz, ja też Laughing
moze w miastach, w ktorych Wy zyjecie spotyka sie takich ludzi, ale bynajmniej w tych kregach, w ktorych ja sie obrcam, nie zdarzaja sie takie rzeczy...
Angel of darkness napisał(a):moze w miastach, w ktorych Wy zyjecie spotyka sie takich ludzi, ale bynajmniej w tych kregach, w ktorych ja sie obrcam, nie zdarzaja sie takie rzeczy...

PRZYNAJMNIEJ co wy macie z polskiego?!
ja mam 5 Laughing
Valhalla napisał(a):ja mam 5 Laughing

A ja już nie mam polskiego Laughing ale sorry, mylenie dwóch znaczących zupełnie co innego słów to już lekka patologia, no nie?
Ja się też już kiedyś tego "bynajmniej" czepiałem :? . Ooo, to jest właśnie jedna z tych rzeczy które mnie denerwują. Używanie wyrazów niezgodnie z przeznaczeniem.

A poza tym to mnie wpiena jak ktoś ciągle mówi "dokładnie" .

PS. Ja też już nie mam polskiego ( i całe sczęście Big Grin )
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28