Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Pytanie mam do państwa tu obecnych:
co wy ludzie zaraza tu odpierdalacie?! Już nie umiecie nic powiedzieć spokojnie tylko odrazu musice po sobie jechać i od najgorsych wyzywać? Wrzućcie na luz, bo robi się tu syf. Rozumiem, że kawały o Żydach nie są przez wszystkich akceptowane, ale czy trzeba tu od razu ze "skurwielami", "pierdolonymi antysemitami" i innymi tekstami tego typu wyskakiwać?
Valhalla napisał(a):Chciala zauwazyc iz niektorzy nie wierza w to, ze byl Holocaust

Hoho, dobre sobie! To moze jeszcze ci udowodnić, że rośliny wytwarzają sobie pokarm w porocesie fotosyntezy, a Mao Tse-tung wprowadził Rewolucję Kulturalną w Chinach? Nie przecz faktom, prosta kobieto.
Krokus napisał(a):...

P.s Pchla...jestes sklonny Ci wybaczyć (; ALe, zeby mi to było ostatni raz (;
mi za co?? ;/ ja Do Ciebie nic nie mam... ;/ mie się tylko podobało sformułowanie " ignoranktko pierdolona"
pchla napisał(a):usuńcie tego posta tego włąsnie mojego bo zjebałem

Uznałem to za akt skruchy. Czyzbym nie miał racji?
aaa toś ty mod / admin (kim kolwiek jesteś) aa spoko za tamto to tak thx ( nie wiem jak to sie stało )
Tuomasss napisał(a):Pytanie mam do państwa tu obecnych:
co wy ludzie zaraza tu odpierdalacie?! Już nie umiecie nic powiedzieć spokojnie tylko odrazu musice po sobie jechać i od najgorsych wyzywać? Wrzućcie na luz, bo robi się tu syf. Rozumiem, że kawały o Żydach nie są przez wszystkich akceptowane, ale czy trzeba tu od razu ze "skurwielami", "pierdolonymi antysemitami" i innymi tekstami tego typu wyskakiwać?
Święte słowa...
aXe Rose napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Pytanie mam do państwa tu obecnych:
Święte słowa...

idealiści... przecież musiałby się tu zdarzyć cud, żeby forum funkcjonowało na poziomie "przyzwoitym" jeżeli chodzi o wzajemne bluzganie... "sad but true"
KURWA- NIEKTORZY, NIE JA NAUCZ SIE CZYTAC :!: MAM PISAC WOŁAMI ZEBYS ZROZUMIAL?
NIE JESTEM ANTYSEMITKA, NIE SMIESZA MNIE DOWCIPY O ZYDACH I WIEM JAKA BYLA ICH HISTORIA. WIEC SIE TAK NIE GORACZKUJ.
Po prostu kazdy moze miec wlasne zdanie i nie trzeba odrazu z tego tragedii robic!
Cytat:idealiści... przecież musiałby się tu zdarzyć cud, żeby forum funkcjonowało na poziomie "przyzwoitym" jeżeli chodzi o wzajemne bluzganie... "sad but true"

To tak... skoro potrafią się znienawidzić za dylemat, czy maska Slipknota jest homo czy hetero, to tym bardziej za coś takiego...
Valhalla napisał(a):czosnek- NIEKTORZY, NIE JA NAUCZ SIE CZYTAC :!: MAM PISAC WOŁAMI ZEBYS ZROZUMIAL?
NIE JESTEM ANTYSEMITKA, NIE SMIESZA MNIE DOWCIPY O ZYDACH I WIEM JAKA BYLA ICH HISTORIA. WIEC SIE TAK NIE GORACZKUJ.
Po prostu kazdy moze miec wlasne zdanie i nie trzeba odrazu z tego tragedii robic!

Tragedii nie robię, wolę solidnie zgnoić. Skoro ją bronisz to znaczy, ze sama jestes na podobnym stopniu rozwoju ewolucyjnego. Podobnym=zerowym.

p.s No i kto sie goraczkuje...
Krokus napisał(a):
Valhalla napisał(a):czosnek- NIEKTORZY, NIE JA NAUCZ SIE CZYTAC :!: MAM PISAC WOŁAMI ZEBYS ZROZUMIAL?

Tragedii nie robię, wolę solidnie zgnoić. Skoro ją bronisz to znaczy, ze sama jestes na podobnym stopniu rozwoju ewolucyjnego. Podobnym=zerowym.

p.s No i kto sie goraczkuje...
myslisz sie chlopcze. Ja JĄ po prostu znam a Ty nie, i tu jest roznica. Poza tym, kazdy ma inne poglady na zycie, a mnie akurat takie nie przeszkadzaja. Na ogol nie dyskutuje o takich rzeczach, bo wiem ze jest to sprawa czysto indywidualna,a po co mam sie klocic o cos co bylo i co mnie bezposrednio nie dotyczy?
Frustra napisał(a):idealiści... przecież musiałby się tu zdarzyć cud, żeby forum funkcjonowało na poziomie "przyzwoitym" jeżeli chodzi o wzajemne bluzganie... "sad but true"

Ech, pomimo usilnych prób pozbycia się idealizmu ciągle coś tam we mnie siedzi i ciągle mam trochę wiary w ludzi. Że ta wiara to przejaw mojej naiwności to wiem doskonale...
JUDE RAUS !!! DŻOŁKI ZOSTAWCIE, BO DOBRE SĄ
Krolik napisał(a):JUDE RAUS !!!
hehe dobre podsumowanie Big Grin
Krolik napisał(a):JUDE RAUS !!!

Marna prowokacja, oj marna... Tylko na tyle cie stac? Brawo.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28