Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
hm... osobiście nie próbowałam, ale podobno najlepiej jest się nawpieprzać czosnku i iść do spowiedzi... i jeszcze próbować wdać się w dyskusję z księdzem... Laughing
Frustra napisał(a):hm... osobiście nie próbowałam, ale podobno najlepiej jest się nawpieprzać czosnku i iść do spowiedzi... i jeszcze próbować wdać się w dyskusję z księdzem... Laughing

Osz k.urwa, spróbuję tego!! Smile
..dawno mnie tu nie bylo a ja widze ze ludziom powodow do wkurwiania przybylo..Big Grin..

...ja w mysl piosenki Happysad'u "a ja to wszystko mam gdzies poki to jakos mnie nie dotyka..poki nie polyka mnie poki na skorze mej nie zasycha sie"...

..co do komentrzy na blogach..kiedy ktos przysyla mi link do swego bloga z prosba o komentarz..albo wpis do ksiegi..to wtedy Beata przestaje byc taka mila..i dobra..i staje sie wredna i podla..i ma tzw. "bulwera" a wtedy lepiej omijac ja z daleka...sama mam 4 wpisy w ksiedze..i jestem z tego dumna..bo to sa dobrowolne wpsiy..a nie jakies wymuszone...o..i tyle!Tongue

..ale zeby nie bylo ze ja jakies wcielenie dobroci i cierpliwosci jestem..alez skad..jest wiele rzeczy ktore mnie wkurwiaja..ale to kiedy indziej o nichTongue
Zaorać blogi, to dla pedałów, którzy nie mają co do robienia w domu. Wink
Nevermore napisał(a):Zaorać blogi, to dla pedałów, którzy nie mają co do robienia w domu. Wink

popieram... ZAORAĆ.
Frustra napisał(a):
Nevermore napisał(a):Zaorać blogi, to dla pedałów, którzy nie mają co do robienia w domu. Wink

popieram... ZAORAĆ.

To wsiadać na traktor i orać, a nie pieprzyć głodne kawałki. Rolleyes
Tuomasss napisał(a):
Frustra napisał(a):

popieram... ZAORAĆ.

To wsiadać na traktor i orać, a nie pieprzyć głodne kawałki. Rolleyes

masz traktor? ja mam tylko małą żółtą kopareczkę... :? no ale jeżeli dysponujesz sprzętem to zaczynaj. Big Grin jeszcze mogę załatwić wózek widłowy.
Frustra napisał(a):

popieram... ZAORAĆ.
Zostawcie mojego, chyba, ze lubicie orać w kanałach - ale ze ścieków i tak nic nie wyrośnie, nawet z takich stylowych ścieków Wink
wkurzja mnie:
Arrow pozery
Arrow male dzieci ,ktore wanna be satanista
Arrow ludzie,ktorzy sluchaja od tygodnia kapeli(szczegolnie ci,ktorzy sluchali wczesniej hip hopu) metalowej i uwazaja sie za wielkich fanow i sie chwala,ile to oni wiedza o danej kapeli,i klamia,ze sluchaja danej kapeli od zawsze,albo ,ze od kilku lat
Arrow wszystkie pop debilki,ktore lampia sie na metali,punki itd,jak nie wiem na co.
Arrow rasizm,faszyzm itd.
Arrow pedofili
Arrow malych dzieci,co sluchaja dresiarskiej muzyki i mysla,ze sa gangsterami,to akurat jest smieszne,ale niestety irytujace
Arrow drecholi,naprawde,nie wiem,ale moge przyznac chlopakom z forum racje,ze ostatnio jakos mnie zaczely drechy wkurzac,narazie mnie nie atakuja,ale niestety maja juz to we krwi,chyba.Maja cos odpychajacego.
Arrow moich starych,jakbym mogla o nich zapomniec Evil or Very Mad Rolleyes ,jak oni sie tak o mnie troszcza! Crying or Very Sad Evil or Very Mad "gdzie sie wluczylas po nocy?","znowu pilas","mam nadzieje,ze nie palisz?"itd Evil or Very Mad
Arrow angielskiego,kurcze mam jakas stuknieta babke od anglika,co ona gada,dzisiaj np. zaczela gadac o oswiecimiu,a pozniej zmienila temat na ,o tym co ona lubila jesc jak byla mala ,nie no juz bez przesady Evil or Very Mad
Arrow ludzi,ktorzy nie maja wlasnego zdania
Arrow snobow
Arrow popowych-lasek-debilek,co daja dupy za dwa talerze zupy Laughing
Arrow kiedy u mojego sasiada z gory jest imreza,i leci ciagle gowniane tehno Evil or Very Mad
Arrow spedzania czasu w domu,oczywiscie,ze caly dzien nie ma mnie w domu,ale jak tylko przejde prog domu,to odrazu tysiace pytan "gdzie byla","co robilas?" itd.
Arrow zespolow metalowych,gdzie graja na klawiszach Evil or Very Mad
Arrow i reszty swiata
to chyba na tyle Tongue Big Grin
Cholera, miałam właśnie napisać co mnie wkurza dzisiaj ale kurde zapomniałam o co mi chodziło.

btw, to też jest wkurzające.
metallgirl napisał(a):wkurzja mnie:
Arrow pozery
Arrow male dzieci ,ktore wanna be satanista
Arrow ludzie,ktorzy sluchaja od tygodnia kapeli(szczegolnie ci,ktorzy sluchali wczesniej hip hopu) metalowej i uwazaja sie za wielkich fanow i sie chwala,ile to oni wiedza o danej kapeli,i klamia,ze sluchaja danej kapeli od zawsze,albo ,ze od kilku lat
Arrow wszystkie pop debilki,ktore lampia sie na metali,punki itd,jak nie wiem na co.
Arrow rasizm,faszyzm itd.
Arrow pedofili
Arrow malych dzieci,co sluchaja dresiarskiej muzyki i mysla,ze sa gangsterami,to akurat jest smieszne,ale niestety irytujace
Arrow drecholi,naprawde,nie wiem,ale moge przyznac chlopakom z forum racje,ze ostatnio jakos mnie zaczely drechy wkurzac,narazie mnie nie atakuja,ale niestety maja juz to we krwi,chyba.Maja cos odpychajacego.
Arrow moich starych,jakbym mogla o nich zapomniec Evil or Very Mad Rolleyes ,jak oni sie tak o mnie troszcza! Crying or Very Sad Evil or Very Mad "gdzie sie wluczylas po nocy?","znowu pilas","mam nadzieje,ze nie palisz?"itd Evil or Very Mad
Arrow angielskiego,kurcze mam jakas stuknieta babke od anglika,co ona gada,dzisiaj np. zaczela gadac o oswiecimiu,a pozniej zmienila temat na ,o tym co ona lubila jesc jak byla mala ,nie no juz bez przesady Evil or Very Mad
Arrow ludzi,ktorzy nie maja wlasnego zdania
Arrow snobow
Arrow popowych-lasek-debilek,co daja dupy za dwa talerze zupy Laughing
Arrow kiedy u mojego sasiada z gory jest imreza,i leci ciagle gowniane tehno Evil or Very Mad
Arrow spedzania czasu w domu,oczywiscie,ze caly dzien nie ma mnie w domu,ale jak tylko przejde prog domu,to odrazu tysiace pytan "gdzie byla","co robilas?" itd.
Arrow zespolow metalowych,gdzie graja na klawiszach Evil or Very Mad
Arrow i reszty swiata
to chyba na tyle Tongue Big Grin
Czad, SZatan, flaki!

Ile masz lat, dziewczynko, jeśli można wiedzieć? Czyżby okres buntu przeciwko rodzicom?;P

Aha, wkurzają mnie muchy, które wlatują przez okno do mieszkania i nie potrafią wylecieć z powrotem. I jeszcze 'artysta', który maluje mi gitare już drugi tydzień i coś skończyć nie może.
mind.in.a.box napisał(a):Cholera, miałam właśnie napisać co mnie wkurza dzisiaj ale kurde zapomniałam o co mi chodziło.

btw, to też jest wkurzające.

Mnie też wkurza moja skleroza Tongue Laughing Laughing

metallgirl napisał(a):Arrow zespolow metalowych,gdzie graja na klawiszach Evil or Very Mad
A Nocturnusa słyszała, he?
mnie wkurza aktualny brak piwa w lodówce. :[
A mnie kumpel... zaczął się długi weekend, a on nie chciał ze mną pójść chlać do parku "bo pada" :?
I słusznie, jeszcze by się przeziębił chłopak ;P
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28