05-03-2005, 11:11 PM
hm... osobiście nie próbowałam, ale podobno najlepiej jest się nawpieprzać czosnku i iść do spowiedzi... i jeszcze próbować wdać się w dyskusję z księdzem... 

Frustra napisał(a):hm... osobiście nie próbowałam, ale podobno najlepiej jest się nawpieprzać czosnku i iść do spowiedzi... i jeszcze próbować wdać się w dyskusję z księdzem...
Nevermore napisał(a):Zaorać blogi, to dla pedałów, którzy nie mają co do robienia w domu.
Frustra napisał(a):Nevermore napisał(a):Zaorać blogi, to dla pedałów, którzy nie mają co do robienia w domu.
popieram... ZAORAĆ.
Tuomasss napisał(a):Frustra napisał(a):Nevermore napisał(a):Zaorać blogi, to dla pedałów, którzy nie mają co do robienia w domu.
popieram... ZAORAĆ.
To wsiadać na traktor i orać, a nie pieprzyć głodne kawałki.
Frustra napisał(a):Zostawcie mojego, chyba, ze lubicie orać w kanałach - ale ze ścieków i tak nic nie wyrośnie, nawet z takich stylowych ściekówNevermore napisał(a):Zaorać blogi, to dla pedałów, którzy nie mają co do robienia w domu.
popieram... ZAORAĆ.
metallgirl napisał(a):wkurzja mnie:Czad, SZatan, flaki!
pozery
male dzieci ,ktore wanna be satanista
ludzie,ktorzy sluchaja od tygodnia kapeli(szczegolnie ci,ktorzy sluchali wczesniej hip hopu) metalowej i uwazaja sie za wielkich fanow i sie chwala,ile to oni wiedza o danej kapeli,i klamia,ze sluchaja danej kapeli od zawsze,albo ,ze od kilku lat
wszystkie pop debilki,ktore lampia sie na metali,punki itd,jak nie wiem na co.
rasizm,faszyzm itd.
pedofili
malych dzieci,co sluchaja dresiarskiej muzyki i mysla,ze sa gangsterami,to akurat jest smieszne,ale niestety irytujace
drecholi,naprawde,nie wiem,ale moge przyznac chlopakom z forum racje,ze ostatnio jakos mnie zaczely drechy wkurzac,narazie mnie nie atakuja,ale niestety maja juz to we krwi,chyba.Maja cos odpychajacego.
moich starych,jakbym mogla o nich zapomniec
![]()
,jak oni sie tak o mnie troszcza!
![]()
"gdzie sie wluczylas po nocy?","znowu pilas","mam nadzieje,ze nie palisz?"itd
![]()
angielskiego,kurcze mam jakas stuknieta babke od anglika,co ona gada,dzisiaj np. zaczela gadac o oswiecimiu,a pozniej zmienila temat na ,o tym co ona lubila jesc jak byla mala ,nie no juz bez przesady
![]()
ludzi,ktorzy nie maja wlasnego zdania
snobow
popowych-lasek-debilek,co daja dupy za dwa talerze zupy
![]()
kiedy u mojego sasiada z gory jest imreza,i leci ciagle gowniane tehno
![]()
spedzania czasu w domu,oczywiscie,ze caly dzien nie ma mnie w domu,ale jak tylko przejde prog domu,to odrazu tysiace pytan "gdzie byla","co robilas?" itd.
zespolow metalowych,gdzie graja na klawiszach
![]()
i reszty swiata
to chyba na tyle![]()
mind.in.a.box napisał(a):Cholera, miałam właśnie napisać co mnie wkurza dzisiaj ale kurde zapomniałam o co mi chodziło.
btw, to też jest wkurzające.
metallgirl napisał(a):Arrow zespolow metalowych,gdzie graja na klawiszach Evil or Very MadA Nocturnusa słyszała, he?