Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
aXe Rose napisał(a):A mnie kumpel... zaczął się długi weekend, a on nie chciał ze mną pójść chlać do parku "bo pada" :?
łooo to współczuję takiego kumpla, chlać się powinno zawsze, wszędzie, o każdej porze i w każdych warunkach Big Grin
I to mi właśnie działa na nerwy...nie powiem schlać się czasem jest FAJNIE...Ale na nerwy działają mi właśnie tacy ludzie:..."idziemy chlać"..."ale sie wczoraj najebałem"..."patrz jak sie fajnie obrzygałem"
Jak mogłam nie napisać o kimś kto mnie doprowadza do furii?Jest to osobnik z mojej byłej klasy (a pragne dodać, że ze swoją klasą przeżyłam całą podstawówkę i gimnazjum,10 lat męki),który w 5 klasie zaczął się do mnie dopierdalać nie wiadomo o co.Wyzywał mnie od najgorszych itd.Najlepsze jest to, że kilka razy mu wlałam,moja siostra kiedyś się wściekła i sama mu dopierdoliła,a moja mama się wkurzyła i poszła w tej sprawie do mojej budy.A z tego nic nie wyszło.Mam nadzieję, że zgnije w jakieś spelunie.
Mad
aXe Rose napisał(a):A mnie kumpel... zaczął się długi weekend, a on nie chciał ze mną pójść chlać do parku "bo pada" :?
hahahah,skad ja to znam,ale go namowilem jednak 8)
infernum - Grunt to bunt Tongue Laughing
Jeszcze mnie wkurza,ze nie moge pojechac do polski na koncert Iron Maiden,ani Slayera Crying or Very Sad Sad
A ja się w czwartek na starą tak wkurwiłem, że wyszedłem z domu trzaskając drzwiami i pół dnia włóczyłem się w deszczu...

Dwa dni wcześniej rozmawialiśmy o festivalu Woodstock - powiedziała, że moja sprawa, będę już miał 18 lat, więc jak zarobię to mogę robić co chcę. A w czwartek ni stąd ni zowąd dowiedziałem się, że to było powiedziane "w nerwach" (bo wkurwia ją już sam fakt że mogłem o woodstocku POMYŚLEĆ!!) i że mam sobie wybić z głowy, i że nie wie jeszcze czy mnie na Slayera puści...

A ja 29 czerwca kończę 18, więc na Slayera mogę już pojechać i nie ma prawa na mnie nasłać polucji, jeśli zwyczajnie oddalę się z miasta bez pozwolenia Tongue
Co mnie wkurwia...

Arrow Gdy ktoś mówi mi, co mam robić. Nie ważne, czy to moja matka, czy najlepszy kumpel, taka osoba spotyka się z niezbyt przyjemną reakcją z mojej strony.
Arrow Dodatkowo histerycy-szantażyści, którzy próbują ze mnie wymusić jakieś wyznania (ostatniego prawie pobiłam).
Arrow Bajkopisarze i mitomani lepiej żeby trzymali się z daleka ode mnie.

Czy coś jeszcze?

Aha, facetów, którzy mają do mnie podejście: fajna z ciebie dupa, fajnie by bylo przeleciec, ale nie fajnie zostać z toba na dłużej. Ostatni gość, który próbował mnie tak potraktować skończył marrrnie...

No i oczywiście moja babcia, która, gdy akurat ja oglądam jakiś film, rzuca komentarze za moimi plecami na temat każdej sceny po kolei, przeplatając je ze wspaniałymi radami, jak ja to nie powinnam nosić ciągle czarncyh ciuchów i chociaż z raz ubrać się w coś żółtgo/zielonego/błękitnego (niepotrzebne skreślić). I tak jest od kilku lat... czy jej się to w końcu znudzi? :?

A czytając wasze posty naprawdę cieszę się, że już skończyłam to pieprzone liceum, chociaż wcale koszmarnych wspomnień z niego nie mam...
Jakaś Ty groźna. Rolleyes Zlękniony jestem Rolleyes

p.s Fajnie by było Cię prze... albo lepiej nie koncze. Big Grin
A gdybym chciał się z Tobą związać na dłużej - to moglibyśmy tego... no wiesz Wink
a ja nie lubie ciastek z kremem
warsadal: Ależ ja jestem bardzo milutką i przyjemną osóbką i można się ze mną dogadać na kazdy temat... oczywiście o ile się nie spełnia żadnego z warunków podanych wyżej Smile

A co do przelatywania, to od tego macie te klony lalek barbie, które biegają po ulicach... a i jeszcze gorące piętnastki, na które ostatnio często się natykam w pubach Evil or Very Mad

aXe Rose: a ile latek masz? Surprised

A wkurza mnie jeszcze to, że ciągle nie mam kasy i muszę stawać przed takimi dylematami jak kupno ksiązki czy płyty, bo na obie mi nie starczy... Sad
Seena napisał(a):....

aXe Rose: a ile latek masz? Surprised

A wkurza mnie jeszcze to, że ciągle nie mam kasy i muszę stawać przed takimi dylematami jak kupno ksiązki czy płyty, bo na obie mi nie starczy... Sad
raczej ma 17 sadząc po postach hehe a co do kasy i jej braku to nie jesteś osamotniona ;] ale ja mam dobry układ ze starymi - tato daj mi tyle i tyle na to i na to i jak to jest książka to spoko a co do płyt to sa okazje jak : urodziny itd wtedy sie "obkupuje"
No, 17 Smile i dwa miesiące do pełnoletności Tongue

A brak kasy ostatnio też mnie wkurza. Wszystko co zarobiłem u wujka poszło na monitor, bo stary się zepsuł :?
Heheh, ja młodszego od siebie nie szukam.

A wkurzają mnie jeszcze przymusowe zakupy, na które właśnie zabiera mnie mamusia... ehhh
Cytat:Heheh, ja młodszego od siebie nie szukam.
Wiesz, tamto pytanie było czysto teoretyczne, bo jestem zajęty Tongue
Cytat:A wkurzają mnie jeszcze przymusowe zakupy, na które właśnie zabiera mnie mamusia... ehhh
Skąd ja to znam...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28