LCF napisał(a):Przeciez to zwykle kawaly, co sie tak denerwujesz.
Ponieważ, takie, jak powiedziałeś 'kawały', wkurwiają mnie niezmiernie, nawet nie z historycznego punktu widzenia, ale z czysto ludzkiego, powidzmy, humanizmu. Ta/ten cały pchla to piierdolony smarkacz, nie majacy pojecia o niczym.
ludzie wezcie wyluzujcie to mnie wlasnie wkurwia ludzie robiacy awanture o byle pierdoly
Krokus napisał(a):LCF napisał(a):Przeciez to zwykle kawaly, co sie tak denerwujesz.
Ponieważ, takie, jak powiedziałeś 'kawały', wkurwiają mnie niezmiernie, nawet nie z historycznego punktu widzenia, ale z czysto ludzkiego, powidzmy, humanizmu. Ta/ten cały pchla to piierdolony smarkacz, nie majacy pojecia o niczym.
Ja tam nie jestem humanista i racze ze swoim nastawieniem nigdy nie bede, wiec lubie takie kawaly. I do lba chyba nikt mi nie sral, ale w sumie to nie wiem, moze jak spalem.
Ja pierdolę...
Osobiście nazioli i innych takich tępię, ale kawały mnie śmieszą. Lubię humor chamski, brzydki i gorszący, już tak mam. Absolutnie nic nie mam do Żydów, ale jak mnie coś śmieszy to się śmieję. Nie trzeba być antysemitą, żeby czytać takie dowcipy. Jestem Polakiem, a z dobrych kawałów o Polaczkach też potrafię się nieźle brechtać..
Trochę dystansu

bo takie podejście zabije Was szybciej niż te fajki
Pozdro

Idiotka napisał(a):ludzie wezcie wyluzujcie to mnie wlasnie wkurwia ludzie robiacy awanture o byle pierdoly
Byle pierdoły??!! Przeczytaj pare mądrych ksiazek historycznych, to moze zrozumiesz co mam na mysli, ignorantko pierdolona.
Ok.. jeśli uraziliśmy Twoje uczucia to ja ze swojej strony przepraszam..

hock:
no prosze znalazl sie obronca zniewolonych :? wiesz to i tak nikomu nie pomoze a niektore te kawaly mnie bawia no coz a ''pierdolona ignorantko'' to do swojej matki/siostry/dziewczyny/babci mow
usuńcie tego posta tego włąsnie mojego bo zjebałem
Krokus napisał(a):Idiotka napisał(a):........ ignorantko pierdolona.
- ładne zakończenie ładnie brzmi ... użyje jutro w szkole

taaa... właśnie dlatego nie jestem w 'Hoffmanowej'
Krokus napisał(a):Idiotka napisał(a):ludzie wezcie wyluzujcie to mnie wlasnie wkurwia ludzie robiacy awanture o byle pierdoly
Byle pierdoły??!! Przeczytaj pare mądrych ksiazek historycznych, to moze zrozumiesz co mam na mysli, ignorantko pierdolona.
Ty mi zony nie obrazaj
Kazdy ma prawo zdaje sie do swoich pogladow.
Chciala zauwazyc iz niektorzy nie wierza w to, ze byl Holocaust. I co? Nawrocisz ich?
Kazdy uzywa swojego rozumu. Tak jakbym sie moze ja zaczela obrazac o kawaly o blondynkach. Coz duzo mniejsza skala problemu, ale zalozmy ze tak samo mocno by mi to uwlaczalo. Kretynizm, nie sadzisz?

taa nie dostrzegasz piękna jakie tkwi w rytmie tych słów i tego jak są wyraziste.... rzeczywiście w Hoffmanowej nie jesteś
to do postu o 2 wyżej....
Krokusie, czy jak cie tam zwa - jesli nie podobaja ci sie tresci zamieszczone na tym forum, badz na stronach do ktorych linki sie odnosza, nie czytaj ich.
A jesli juz musisz wyeksponowac swa zlosc za wszelkie niegodziwosci swiata tego - rzuc sie z mostu owiniety w flage rzeszy trzeciej.
Hethell napisał(a):no prosze znalazl sie obronca zniewolonych :? wiesz to i tak nikomu nie pomoze a niektore te kawaly mnie bawia no coz a ''pierdolona ignorantko'' to do swojej matki/siostry/dziewczyny/babci mow
No, to masz bardzo subtelne i wyrafinowane poczucie humoru, nie ma co...
P.s Pchla...jestes sklonny Ci wybaczyć (; ALe, zeby mi to było ostatni raz (;