Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Norhaji, z tym padnięciem bardzo mi kogoś przypominasz.
hmm.. niech zgadne ciebie
najbardziej mnie denerwuje jak ktos cos pozycza i nie oddaje Neutral ja tu ufam czlowiekowi a on takie cos robi ;/
w tym momencie na nerwy nie działa mi nic bardziej iż mój LAN - pierdolony Spidi Gonzales! [Obrazek: wezmegodoustizrobietak8jp.gif] PIERDOLCA DOSTAJE JUŻ! [Obrazek: wezmegodoustizrobietak8jp.gif]

edit:

ało...
nawet siedodał ten post...
no kto by pomyślał...
Ja mam niestety wielkie szczęście do kontuzji, to główny motyw przez ,który moge ośiwieć Crying or Very Sad ale jestem pozytywnej myśli
Norhaji: nie, bo moi znajomi chyba się już nauczyli, żeby mnie o nic nie prosić ;>
...mam za soba ciezki dzien...na nogach jestem od 4,30 nad ranem...o 22 pozbylam sie w koncu gosci..nie no sami wyszli Big Grin ..ale jakos odczuwam ulge ze juz ich nie ma..fakt siegnal mi prezent na urodziny...ale dzis drazni mnie wszytko..lacznie z przepalona wlasnie zarowka..zakonczywszy na nieznosnym bolu glowy...przezylam dzis rano jeszcze klotnie z wychowawczynia..tak naparwde nic jej nie powiedzialam..ona po prostu sobie cos dopowiedziala i zrobila sie afera...az ze ja nie mam w zwyaczju przyznawac sie do niepopelnionych grzechow..nie mam tez jej zamiaru przeprosic..jednym slowem szykuje sie wojna..musze sprawdzic swoje uzbrojenie..i odkopac topor wojenny..bo zapowiada sie ze bedzie w najblizszym czasie uzyty... Question Question
kolejna wku...rzająca rzecz(a raczej instytucja) - komisja wojskowa - całe badania i rejestracja trwają łącznie 15 - 20 minut, a trzeba tam siedzieć kilka godzin Mad
Tomash napisał(a):kolejna wku...rzająca rzecz(a raczej instytucja) - komisja wojskowa - całe badania i rejestracja trwają łącznie 15 - 20 minut, a trzeba tam siedzieć kilka godzin Mad

..skad ja znam czekanie..dzis spedzilam dzis 6 godzin...w tym mialam testy pisemny i ustny z historii...zeby na koniec sie dowiedziec..ze i tak sie nie dostalam... Crying or Very Sad ...z jednej strony jestem wsciekla...z drugiej..smutna...z trzeciej...pozostaje we mnie ta nutka niedosytu...ale tak naparwde to jestem zmeczona...i to uczucie bierze u mnie teraz gore... Question
Tomash napisał(a):kolejna wku...rzająca rzecz(a raczej instytucja) - komisja wojskowa - całe badania i rejestracja trwają łącznie 15 - 20 minut, a trzeba tam siedzieć kilka godzin Mad

Oj, znam ten ból...
Przyszedłem przed dziesiątą, a wyszedłem po pierwszej. Myślałem, żę tam ciężkiej kurwicy dostanę. A jeszcze spieszyłem się jak cholera... A nagorsze było to, że przykulał się tam jakiś koleś ze swoim starym. I facet cały czas bredził że wojsko to takie fajne, i pewnie już nie możemy się doczekać kiedy nas wezwą :? Confusedhock: Zdziwił się jak pwoiedziałem, że mnie specjalnie nie ciągnie do brązowych butów i krótkich włosów. Rolleyes
Js tam siedziałem od ósmej do 12. Na szczęście dostałem kategorie "D" m. in. dlatego że się strasznie zdenerwowałem na tym całym badaniu, i mi ciśnienie skoczyło straszliwie do góry, aż się koleś zdziwił(potem patrzyłem w domu i było w porządku Big Grin ) w dodatku się okazałoże jestem prawie ślepy na lewe oko 8) ale było też zabawnie, przyszedł jakiś dres, bez dowodu, bez zaświadczenia i bez zdjęcia i spytany o te dokumenty najpierw mocno się zdziwił, a potem stwierdził, że zdjęcie to on może sobie telefonem zrobić(serio, nie mam na tyle fantazji żeby to wymyślić), a przy okazji - strasznie wkurzają mnie autobusy, które pokonują trase, którą na rowerze pokonuje się w 15 minut w godzine Mad
A ja dostałem kat. A, chociaż mam wysokie ciśnienie (zanczy się w górnych granicach normy) ale to pewnie daltego, że wkurzony trochę wtedy byłem... Ślepy jestem na daleko, i mam krzywy kręgosłup Rolleyes . Dobrze że nie wykryli totalnego kretynizmu, debilizmu, pierwiastków szaleństwa, no i utraty słuchu związanej z nadmierną miłościa do muzyki Laughing
Nie no, fajnie było Wink , w sumie trzeba przeżyć komisję, potem jest z czego się śmiać Big Grin
Mój brat też miło spędził 3 godziny w poczekalni. Dostał "A" pomimo, iż dosyć źle widzi na lewe oko. Gościu kazał mu przeczytać dwie literki z 3 rzędu tablicy i uznał, że ma sokoli wzrok ;]
..nawiazujac do komisji wojskowej..moja siostra w wakacje odbywala staz w WKU= Wojskowej Komisji Uzupelnien...i zajmowala sie dreczeniem biednych chlopcow..poprzez wysylanie im powiadomien o stawieniu sie na komisji Laughing Laughing ...a potem podczas "ogledzin" przyszlego poborowego siedziala za stolem i wspolczula tym chlopcom, ktorzy mieli zostac wcieleni do armii..by na koniec do jej uszu dobiegl glos komendanta "dostaje pan odroczenie"..a jej kamien z serca spadal.. Big Grin Big Grin ...z jej opowiesci z uczestniczenia w komisji poborowej wynika ze nasza armia nie powiekszy sie w znaczacy sposob...no i nasi chlopcy uratowani Big Grin Big Grin

...kolejna rzecz ktora mnie denerwuje...sroda...i 2 w-f pod rzad..z moim walnietym nauczycielem...boze dlaczego tak mnie kazesz Question Question
na pytanie j.w.t.
że jestem tylko człowiekiem, czego żałuję...
a poza tym głupota ludzka, wszystko co się pod nią kwalifikuje...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28