KURWA jak przeklinam to mam powod wiec prosze tego z laski swojej nie edytowac. Wolnosc slowa jest nie? Jakos inni moga?

Ktory tam taki madry?

ale chyba nie musze pytac
aghr wylaczcie ten badziew
Valhalla napisał(a):aghr wylaczcie ten badziew
Zostal wprowadzony przez modki, i jakos marne szanse ze zostanie zniesiony,.. zawsze mozemy uzyc czegos lepszego niz czosnek i pietruszka xD
Acrid napisał(a):Valhalla napisał(a):aghr wylaczcie ten badziew
Zostal wprowadzony przez modki, i jakos marne szanse ze zostanie zniesiony,.. zawsze mozemy uzyc czegos lepszego niz czosnek i pietruszka xD
lepszego.. mhm a czy bardziej trafnego?

Wystarczy pisać KuRRwa albo kórwa i po problemie. Trochę kreatywności, rodacy.
Krokus napisał(a):Wystarczy pisać KuRRwa albo kórwa i po problemie. Trochę kreatywności, rodacy.
Albo K..urwa. Tylko że wtedy i tak moderatorzy zmieniają to na czosnek, jak tylko wchodzą na forum.
Jak wiadomo, cenzura sux - odziera wypowiedź ze spontaniczności.
Faktem jest, że jak człowiek już sobie nawet przekląć nie może, to go kompletnie krew zalewa

Cenzura jest zła... Denerwuje mnie to, bo czasem człowiek potrzebuje podkreślić wypowiedź jakąś kurwą czy chujem, a tu lipa, bo się zaraz ogrodek warzywny robi :? Ja tam wiem, że warzywa są zdrowe i ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu, ale co za dużo to i harcerz nie zeżre...
Edit: automatycznie mi nie ocenzurowało, więc ktoś się będzie musiał trochę wysilić i to edytować

Ugrzecznianie ludzi na siłę warzywami jest niezdrowe
Wolność słowa to jest podstawa. Nie podoba mi się, że ktoś wkłada w moje usta coś, czego nie powiedziałam. Zacznie się od warzywek, a potem zabiorą się do co bardziej kontrowersyjnych poglądaów. Swoją drogą, komu to przeszkadza, że od czasu do czasu ktoś sobie zaklnie? Gdyby tu co drugi wyraz to prekleństwo było, ale przecież nie jest...
no wiec cenzura mi dziala na nerwy

i jak sie dowiem ze jutro klasowka/kartkowka/pyta/trzeba odrobic zadanie
to jebnijcie się do tematu o cenzurze w dziale forum!
na nerwy to dziaąła mi mój kumpel Bolesław. totalny pasożyd

od kiedy go znam ( 1 podstawówki) nic mi nie postawił a moje wpierdala i chla... . Rozumiem że można kasy nie mieć i gośc tak mówi ale co z tego ze teraz chce se kupić odtważacz mp3 (512 Mb) i cały czas jara lucky strike.. PASOŻYD i tyle :!: