ja nie prowokuje ,ja tak uważam, jestem śmiertelnie powazny...
p.s wielce ubolewam, ze plan hitlerowi nie wyszedł w 100%,lepiej by było w tym kraju...
Krolik napisał(a):ja nie prowokuje ,ja tak uważam, jestem śmiertelnie powazny...
Zajebiście.
Krokus napisał(a):Krolik napisał(a):ja nie prowokuje ,ja tak uważam, jestem śmiertelnie powazny...
Zajebiście.
masz teraz potwierdzenie slow kolezanki. WON!
Neth napisał(a):Krokus napisał(a):Krolik napisał(a):ja nie prowokuje ,ja tak uważam, jestem śmiertelnie powazny...
Zajebiście.
Ty mnie gdziesz bedziesz wysyłał popierdoleńcu zacofany? Dobre sobie. Chciałbym to zobaczyć.
hej hej hej, po co te inwektywy ??
p.s czy ty przypadkiem jakims lewakiem nie jesteś ??
Krokus napisał(a):Neth napisał(a):Krokus napisał(a):Krolik napisał(a):ja nie prowokuje ,ja tak uważam, jestem śmiertelnie powazny...
Zajebiście.
Ty mnie gdziesz bedziesz wysyłał popierdoleńcu zacofany? Dobre sobie. Chciałbym to zobaczyć.
masz jakis kompleks chlopaczku? mama cyca nie daje? opanuj sie bo narobiles gowna w dziale. to tyle co powiem i wiedz, ze chociazbys nawyzywal wszystkich na tym forum antysemityzmu sie nie pozbedziesz, nikomu nic nie udowodnisz, wystawisz sie tylko na posmiewisko.
z-a-o-r-a-ć
Krolik napisał(a):...
p.s wielce ubolewam, ze plan hitlerowi nie wyszedł w 100%,lepiej by było w tym kraju...
to ironia?? - chciał też słowian wyplewić....
Krolik napisał(a):p.s czy ty przypadkiem jakims lewakiem nie jesteś ??
Bynajmniej.
Neth: za to ty powtarzając w 10 poscie z rzedu wyraz: 'zaorac', w zadnym stopniu nie wystawiasz sie na posmiewisko. Tylko tyle cie nauczyli, cieciu?
Krokus napisał(a):Krolik napisał(a):p.s czy ty przypadkiem jakims lewakiem nie jesteś ??
Bynajmniej.
Neth: za to ty powtarzając w 10 poscie z rzedu wyraz: 'zaorac', w zadnym stopniu nie wystawiasz sie na posmiewisko. Tylko tyle cie nauczyli, cieciu?
po raz pierwszy na forum uzylem tego sformułowania, (znajac popularnosc jaka sie cieszy). jesli lubisz lamiglowki, zastanow sie
czemu posluzylem sie akurat tymze okresleniem.
z mojej strony to koniec.
<piwo>
Mnie tam osobiście takie dowcipy nie śmieszą, kwestia poczucia humoru...
Ale co stwierdzę, to jeśli komuś brakuje sensownych argumentów w dyskusji, to zabiera się za obrażanie ludzi. Doskonały przykład mamy wyżej...
Krokus wez moze skinow tez zaczniesz nawracac? Skoro tak sie zapaliles na to? Moge ci dac namiary, ale oni sobie raczej nie pozwola abys sie w taki sposob odnosil do kogokolwiek.
Wez sie puknij w ten leb i zamilcz. Nie wypowiadaj sie o kims kogo nie znasz (Hethell, Neth) bo jestes po prostu smieszny.
Zdaje sie ze ludzi mozna lubic za to, jacy sa a nie tylko za ich poglady, a jesli uwazasz inaczej tzn ze jstes sam jak palec bo nie znajdziesz nikogo z inedntycznymi pogladami.
Valhalla napisał(a):Krokus wez moze skinow tez zaczniesz nawracac? Skoro tak sie zapaliles na to?
Chcesz być oceniana według tej samej skali? Twoja rzecz.
Cytat:Zdaje sie ze ludzi mozna lubic za to, jacy sa a nie tylko za ich poglady
?
Nie umiesz czytac ze zrozumieniem?
LCF napisał(a):Nie umiesz czytac ze zrozumieniem?
Nie odzywaj się ośle, gdy ludzie dyskutują. Chyba, ty nie rozumiesz błaźnie. Może wytłumaczyć ci inną metodą? Domyślasz sie jaką?