Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Dorota Maslowska :p
Nie chciałbym być Twoim bratem.
...
Heh to tak jak między mną a matka Smile
...
A ja na Woodstock. Awantura o to była taka, że w końcu trzasnąwszy drzwiami wybiegłem z domu i ze złości rozjebałem parę śmietników w parku.

Ale i tak pojadę, ja to wiem.
aXe Rose napisał(a):A ja na Woodstock. Awantura o to była taka, że w końcu trzasnąwszy drzwiami wybiegłem z domu i ze złości rozjebałem parę śmietników w parku.

Ja też chcę na Woodstock, ciekawe czy starzy się zgodzą Laughing

aXe Rose napisał(a):Ale i tak pojadę, ja to wiem.
Ja też wiem, nawet jak nie pozwolą Surprised
Dzeyla napisał(a):a mnie dzialaja na nerwy tematy na forum typu :" zycie nie ma sensu"... Wink

do mojej siostry nic generalnie nie mam oprocz tego ze slucha techno i jeszcze mi tym kompa zaśmieca.. :?

..jakbym widziala siebie w sytuacji kiedy siostra wlacza techno na kompie Neutral ta wizja normlnie przesladowala mnie jednak era techna minela przynajmniej dla mnie Tongue.. moje ciagle protesty przyniosly pozadany efekt..nie nie...techno nadal leci Tongue..az tak piekne zycie nie jest...ale rodzice kupili mi discmena bo mieli juz dosc moich klotni z siostraTongue ...warto dodac ze siostra przjezdza do domu raz na 1,5 miesiaca bo studiuje w innym miescie odleglym od mojego o ladny kawalek drogiTongue...no ale co...jak wracala bylam skazana na techno przez 3 dni...trzeba bylo walczyc o swoje..Big Grin..i tym sposobem dorobilam sie discmena Big GrinBig Grin...i juz nie mam "bulwera" kiedy wlacza techno bo ide do pokoju i wlaczam sobie moj sprzet grajacy czyt.discmena Tongue

..temat Woodstocku nie wywoluje juz klotni w moim domu a to za sparwa chyba mojej inteligencji nabytej lub wrodzonej, dzieki ktorej wpadlam na genijalny pomysl...Tongue..w skrocie organizuje wyjazd na Woodstock ...raz w zyciu pomyslalm i wpadlam na ten ge nijalny pomysl...bo w 5 nie chciali mnie puscic..za to jak pojedzie ze mna 40 osob..to juz co innegoTongue..a to ze nie bedziemy razem szlajac sie..to juz szczegol..o ktorym rodzice nie musza wiedziecTongue..znaja tylko wersje oficjalna "Mamo tato..jade na woodstock wraz z 40 personami..wszyscy bedziemy trzymali sie razem...wiec nic mi sie nie stanieTongue"..i tego trzymac sie trzebaTongue
...
SPoCo napisał(a):
...dark soul..:) napisał(a):"Mamo tato..jade na woodstock wraz z 40 personami..wszyscy bedziemy trzymali sie razem...wiec nic mi sie nie stanieTongue"..i tego trzymac sie trzebaTongue
ja ta wlasnie zamieerzam zrobic, no moze 40 zamienic na 10 Wink

a na woodstock to nawet sie w tym roku nie nastawiam, ale moze za 2 lata... Smile
jak spotkacie chlopakow spod lipy to sie wam stanie Tongue
MI DZIAŁA NA NERWY ZACZAROWANY PIERNICZEK.
również ja wypowiem się na temat co mnie denerwuje najbardziej. Przede wszystkim jest to moj wiek <15 Smile > i to, ze moi rodzice na nic mi nie pozwalaja. W moich planach jest wyjazd na Woodstock z moimi znajomymi, ale gdy powiadomilam o tym moich rodzicow to mialam niemala pogadanke, ze tam sam alkohol, narkotyki itp... bla, bla, bla... a poza tym wkurzaja mnie panienki, ktore jakby mogly zrobilyby sobie operacje plastyczna zeby wygladac jak barbi: spodniczka, rozowa oczywscie, co ledwo im dupe zakrywa, bluzka <rozowa> tez ledwo, ledwo, szpilki i jeszcze sobie wlosy przetleni... tylko wziac ja tak i trzepnac o chodnik... <czasami mam jakies skolonnosci do takuch czynow , lecz zawsze konczy sie to tylko wyobrazeniami>... jest jeszcze wiele takich rzeczy, ktore mnie denerwuja <m.in. nietolerancja>, ale nie mam wiekszej ochoty rozpisywac sie caly dzien na ich temat...
=Sat= napisał(a):MI DZIAŁA NA NERWY ZACZAROWANY PIERNICZEK.

Też Cie wkurza zaczarowany pierniczek????? A to jak Ci każą buty ściagać jak u kogoś jestes to też Cie wpienia, bo mnie tak Big Grin

Angel of darkness napisał(a):Przede wszystkim jest to moj wiek <15 >

Zaręczam Cie, że to się rychło zmieni. I jużnie będziesz iśe denerwować tym, że masz 15 lat Big Grin Zaczniesz się wpieniać że masz 19 i chciałabyś mieć 15 Laughing
Angel of darkness napisał(a):również ja wypowiem się na temat co mnie denerwuje najbardziej. Przede wszystkim jest to moj wiek <15 Smile > i to, ze moi rodzice na nic mi nie pozwalaja. W moich planach jest wyjazd na Woodstock z moimi znajomymi, ale gdy powiadomilam o tym moich rodzicow to mialam niemala pogadanke, ze tam sam alkohol, narkotyki itp... bla, bla, bla... a poza tym wkurzaja mnie panienki, ktore jakby mogly zrobilyby sobie operacje plastyczna zeby wygladac jak barbi: spodniczka, rozowa oczywscie, co ledwo im dupe zakrywa, bluzka <rozowa> tez ledwo, ledwo, szpilki i jeszcze sobie wlosy przetleni... tylko wziac ja tak i trzepnac o chodnik... <czasami mam jakies skolonnosci do takuch czynow , lecz zawsze konczy sie to tylko wyobrazeniami>... jest jeszcze wiele takich rzeczy, ktore mnie denerwuja <m.in. nietolerancja>, ale nie mam wiekszej ochoty rozpisywac sie caly dzien na ich temat...

Och, cóż za piękny przykład hipokryzji Smile Dziękujemy!
...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28