02-26-2005, 01:28 PM
02-26-2005, 01:30 PM
gannon napisał(a):tak jak i wszystkie inne przedmioty?![]()
liceum jest dla chętnych
..nie nie..jak dla mnie to tak:..historia obowiazkowo zostaje...chemia moze zostac...matme tez bym jakos jeszcze strawila..stanowczo odpada geografia..no i moze biologia..moze i nie jest trudna..ale jak czytam nieraz opis jakis procesow..to sie zastanawiam jak sie nazywam :? ...no a z pozostalych to ni to ziebi ni to parzy

02-26-2005, 01:35 PM
głupoty gadasz... zaczynając gimnazjum nie masz tak naprawdę wiekszego pojęcia co chcesz studiowac i robić w życiu - dlatego stawia się głównie na wszechstronny rozwój. W liceum masz już konkretniejsze profile ale w sumie do samego końca można zmieniac plany.
a właśnie... wkurwia mnie że zabrali nam fakultety

02-26-2005, 01:40 PM
gannon napisał(a):głupoty gadasz... zaczynając gimnazjum nie masz tak naprawdę wiekszego pojęcia co chcesz studiowac i robić w życiu - dlatego stawia się głównie na wszechstronny rozwój. W liceum masz już konkretniejsze profile ale w sumie do samego końca można zmieniac plany.
..to ja moze sprostuje...nie zaczynam gimnazjum tylko je za 3,5 miesiaca koncze

02-26-2005, 01:52 PM
...dark soul..:) napisał(a):no i moze biologia..moze i nie jest trudna..ale jak czytam nieraz opis jakis procesow..to sie zastanawiam jak sie nazywam :?Biologia w gimie to pikuś, jak się pójdzie do liceum i to do klasy biologicznej, to jest przejebane... nie wyobrażasz sobie, jaki pojebany może być cykl rozwojowy niektórych organizmów

02-26-2005, 01:56 PM
aXe Rose napisał(a):...dark soul..:) napisał(a):no i moze biologia..moze i nie jest trudna..ale jak czytam nieraz opis jakis procesow..to sie zastanawiam jak sie nazywam :?Biologia w gimie to pikuś, jak się pójdzie do liceum i to do klasy biologicznej, to jest przejebane... nie wyobrażasz sobie, jaki pojebany może być cykl rozwojowy niektórych organizmówhock: czasami na tych lekcjach nie wiem, czy ja jeszcze żyję, czy już nie...
....niestety raczej nigdy sie tego nie dowiem..bo mysl o pojsciu do klasy bilogioczno-chemicznej porzucialm juz 1.5 roku temu..od tego momentu jestem pewna...w 100% ze pojde do klasy humanistycznej...tylko zacznijmy od tego...czy ja sie wogole dostane do liceum..od tego trzeba by zaczac..

02-26-2005, 02:00 PM
chyba na glowe by mi musialo pasc zeby pojsc do biolgiczno-chemicznej
taz wole humanistyczy kierunek
ale tak jak ty
musze sie najpier dostac do jakiego liceum
ale tak jak ty

02-26-2005, 02:04 PM
nowy napisał(a):chyba na glowe by mi musialo pasc zeby pojsc do biolgiczno-chemicznej
ale tak jak ty
..wnioskuje ze jestes w tym samym wieku co ja

02-26-2005, 02:05 PM
a ja jestem w biol chemie i jestem wielce zadowolony
pani dark soul.... co z tego że kończysz gimnazjum
(o czym wyobraź sobie wiem) skoro ciągle w nim jesteś. Czy z tej okazji mieli by Cie przestac uczyć geografii? Trzeba było iśc na indywidualny tok nauczania do jakiejs specjalnej szkoły. Poza tym czy nie sądzicie, że dobrze posiadac przynajmniej podstawową wiedzę w wielu dziedzinach?

pani dark soul.... co z tego że kończysz gimnazjum
(o czym wyobraź sobie wiem) skoro ciągle w nim jesteś. Czy z tej okazji mieli by Cie przestac uczyć geografii? Trzeba było iśc na indywidualny tok nauczania do jakiejs specjalnej szkoły. Poza tym czy nie sądzicie, że dobrze posiadac przynajmniej podstawową wiedzę w wielu dziedzinach?

02-26-2005, 02:05 PM
...dark soul..:) napisał(a):Miałem iść do humanistycznej ale się nie dostałem, bo jedna pizda w gimnazjum nie chciala mi wystawić 5 z polskiego pomimo, iż szczerze na nią zasługiwałem. Po prostu nie posmarowałem jej rączki. (Teraz jej głupio, jak się dowiedziała, że mam za sobą wojewódzki etap olimpiady jęz. polskiegoaXe Rose napisał(a):...dark soul..:) napisał(a):no i moze biologia..moze i nie jest trudna..ale jak czytam nieraz opis jakis procesow..to sie zastanawiam jak sie nazywam :?Biologia w gimie to pikuś, jak się pójdzie do liceum i to do klasy biologicznej, to jest przejebane... nie wyobrażasz sobie, jaki pojebany może być cykl rozwojowy niektórych organizmówhock: czasami na tych lekcjach nie wiem, czy ja jeszcze żyję, czy już nie...
....niestety raczej nigdy sie tego nie dowiem..bo mysl o pojsciu do klasy bilogioczno-chemicznej porzucialm juz 1.5 roku temu..od tego momentu jestem pewna...w 100% ze pojde do klasy humanistycznej...tylko zacznijmy od tego...czy ja sie wogole dostane do liceum..od tego trzeba by zaczac..

02-26-2005, 02:07 PM
ze srednia 4,6 miejsca nie bylo...
hock:
no to ja chyba do zawodowy pojde

no to ja chyba do zawodowy pojde

02-26-2005, 02:08 PM
fajnie... współczuję, ale mimo wszysto to nie temat o szkole
skupmy się na tym co nas drażni
btw: myślałem, że w tych kręgach obracają się nieco ambitniejsi ludzie

btw: myślałem, że w tych kręgach obracają się nieco ambitniejsi ludzie
02-26-2005, 02:08 PM
gannon napisał(a):Poza tym czy nie sądzicie, że dobrze posiadac przynajmniej podstawową wiedzę w wielu dziedzinach?Na chuj jeśli i tak za pół roku zapomnę, co to jest czarnoziem?? (Na szczęście gegra mi się kończy w tym roku)
Cytat:no to ja chyba do zawodowy pojdeWierz mi, ze wolałbym być w dobrym technikum, bo ta szkoła przyprawia mnie o drgawki

02-26-2005, 02:09 PM
gannon napisał(a):fajnie... współczuję, ale mimo wszysto to nie temat o szkole![]()
a to szkola nas nie drazni?

02-26-2005, 02:10 PM
...eno co ja widze...etap wojewodzki...tej gluptkowatej olimpiady z polskiego..bylam na niej 2 razy...w tym roku makabrycznie zmienily sie zasady...i zamiast mozliwych 70 pkt..zdobwalo sie tylko 35..paranoja..a jakie beznadziejne to bylo..to juz szok...teraz przede mna jeszcze etap rejonowy olimpiady z historii 4 marca..a jeszcze polowy nie umiem..i sie zastanawiam..co ja robie..pisze tu posty..zamiast ksztalcic sie w historii
...chociaz ksiazka lezy obok
....ja tam nie wroze sobie dostania sie do humanistycznej...no ale coz zawsze pozostaje mi "konserwator powierzchni plaskich"...i "operator obrabiarek skrawajacych"..ostatecznie "rzeznik..wedliniarz"...