Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co wam dziala na nerwy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
aXe Rose napisał(a):
Emma napisał(a):ale ogolnei obiektywnie an to patrzac to mam najlepsza kalse w calym moim Lo ;/ zycie
No to gratuluję Wink bo ja mam akurat najgorszą Smile Niedługo nas wszystkich wypierdolą z tej szkoły Smile

nas chyba nie wywala chociaz kto wie .. no ale fakt faktem ...klasa w sumie zgrana dosc .. publicznie nikt nikomu swini nie podklada :p
tylko czasem mnie te baby draznia (26 dziewczyn 5 facetow w tym moja czesc klasy to same baby Smile)
czasem je wszytskie kocham bez wyjatku a czasem mam ochote wyjac noz i podrznac im gardla ...kazdej z osobna ...
Na faceto biore poprawke ...bo wiadomo to samce Wink (bez urazy)
Emma napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Emma napisał(a):ale ogolnei obiektywnie an to patrzac to mam najlepsza kalse w calym moim Lo ;/ zycie
No to gratuluję Wink bo ja mam akurat najgorszą Smile Niedługo nas wszystkich wypierdolą z tej szkoły Smile

nas chyba nie wywala chociaz kto wie .. no ale fakt faktem ...klasa w sumie zgrana dosc .. publicznie nikt nikomu swini nie podklada :p
tylko czasem mnie te baby draznia (26 dziewczyn 5 facetow w tym moja czesc klasy to same baby Smile)
czasem je wszytskie kocham bez wyjatku a czasem mam ochote wyjac noz i podrznac im gardla ...kazdej z osobna ...
Na faceto biore poprawke ...bo wiadomo to samce Wink (bez urazy)
U nas świnie podkłada 98% klasy, i to zarówno publicznie, jak i nie... facetów i dziewczyn jest po równo, i niektóre osoby kocham, ale większość budzi w najlepszym razie moje politowanie... mam mniej więcej tak, jak Slash miał w klasie (hehehe, ale porównanie): masz MODNE, hiphopowe ciuchy i drum'n'bass w słuchawkach na każdej przerwie, to można z tobą gadać, nie masz - to wypierdalaj śmieciu... na porządku dziennym są zaczepki w stylu "kiedy zetniesz te szmaciarskie włosy? Poszedłbyś do stylisty! itd." Strasznie mnie to wkurwia i tylko się zastanawiam, kiedy stracę cierpliwość i komuś wreszcie zmasakruję ryja; gdyby moja stara nie pracowała w tej szkole to może już bym to zrobił...
Cytat:na porządku dziennym są zaczepki w stylu "kiedy zetniesz te szmaciarskie włosy? Poszedłbyś do stylisty! itd." Strasznie mnie to wkurwia i tylko się zastanawiam, kiedy stracę cierpliwość i komuś wreszcie zmasakruję ryja
W mojej starej klasie często leciały tego typu teksty, ciągle ktoś miał do kogoś jakieś wątki. I momentami już nawet nie chciałam/nie dałam rady nad sobą panować (raz słyszało mnie chyba całe piętro). Teraz już nie ma czegoś takiego, choć ciągle ktoś się z kogoś nabija (raczej z sympatii do tej osoby, ewentualnie z nudów).

Ostatnio coraz bardziej denerwuje mnie moja szkoła.
W ogóle tyle rzeczy działa mi na nerwy, że szkoda pisać (choć większość staram się olewać, bo nie ma po co sobie życia tym truć)
...to widze ze nie jestem osamotniona w nienawisci do swojej klasy..tyle ze ja mam troche inny rodzaj antypatii do niej...otoz gdyby porownac zdjecie klasowe z 2 klasy ze zdjeciem z 3...ponad 50% z ogladajaych uznalaby ze to inna klasa...teraz na naszym zdjeciu dominuje kolor czarny..koszulki..pieszczochy..po prostu trzeba to miec zeby nie byc gorszym od nich.. :?
..od tego roku 60% mojej klasy..to ...metale...goci..i wogole.."metal rzadzi..."...a jeszcze pol roku temu polowa z nich to zagorzali sluchacze hh...i jak tu "nie kochac" takich ludzi...
w mojej klasie panuje teraz fala koszulek..(kazdy chce miec jak najwiecej)...jak najwiecej plyt...naszywek..i wszytskiego co sie z tym wiaze...istna paranoja.. :?
i uslyszysz od takich ludzi komentarz "nu-metal jest gorszy.."..normalnie w takich chwilach ledwo sie opanowuje..wszyscy chlopacy od tego roku sprawili sobie glany..no bo przeciez prawdziwy metal musi miec...kazdy z nich uczy sie grac na gitarze (chcoiaz dziewczyny tez przejely te mode)...kazdy z nich zapuszcza wlosy...
...dla mnie to jest po prostu chore robic cos bo kumpel tez to robi...taka reakcja lancuchowa...jak to dobrze ze za 4 miesiace pozegnam sie z nimi...przy pozegnaniu sklamie "Bedzie mi ciebie brakowac.."...i juz nigdy nie bede musiala sie z nimi uzerac...taki swiety spokoj..taa...swiety spokoj...

to jest wlasnie rzecz ktora najbardziej mnie wkurwia...bo nadopiekunczosc rodzicow..moge jakos zniesc...stereotypy tez..ale pozerstwa..tego nigdy...WOJNA POZEROM.. 8)
Heh no ja się też obwieszam żelastwem i pieszczochami idąc do szkoły... O dziwo nauczycielom nie przeszkadza, że mam pełno jakichś kolców na rękach.

Za to klasa się pieni Wink i dlatego muszę dorwać jeszcze większe ćwieki Wink
aXe Rose napisał(a):Heh no ja się też obwieszam żelastwem i pieszczochami idąc do szkoły... O dziwo nauczycielom nie przeszkadza, że mam pełno jakichś kolców na rękach.

...no tak ale..hmm...ciebie raczej nie posadzilabym o to ze jeszcze pol roku temu sluchales hh...czy moze sie myle... Laughing ..nie no jasne ze nie..ale pieszczocha na rece kogos kto jeszcze do niedawna nosil skejtowskie ciuchy mnie po prostu powala.. Laughing
...dark soul..:) napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Heh no ja się też obwieszam żelastwem i pieszczochami idąc do szkoły... O dziwo nauczycielom nie przeszkadza, że mam pełno jakichś kolców na rękach.

...no tak ale..hmm...ciebie raczej nie posadzilabym o to ze jeszcze pol roku temu sluchales hh...czy moze sie myle... Laughing ..nie no jasne ze nie..ale pieszczocha na rece kogos kto jeszcze do niedawna nosil skejtowskie ciuchy mnie po prostu powala.. Laughing
Fakt mnie też wkurza :? jeszcze 2 lata temu się taki wyśmiewał z moich długich włosów i zamiłowania do Gunsów (wtedy jeszcze słuchałem tylko rocka) a teraz sam chodzi w koszulkach gunsów i jeszcze bezczelnie się chwali że zna datę urodzenia Matta Soruma lepiej, niż ja :?
aXe Rose napisał(a):
...dark soul..:) napisał(a):

Fakt mnie też wkurza :? jeszcze 2 lata temu się taki wyśmiewał z moich długich włosów i zamiłowania do Gunsów (wtedy jeszcze słuchałem tylko rocka) a teraz sam chodzi w koszulkach gunsów i jeszcze bezczelnie się chwali że zna datę urodzenia Matta Soruma lepiej, niż ja :?

takie komentarze sa nie na miejscu..normalnie tylko takiemu cegla w leb walnosc..moze by mu pomoglo...czy zeby byc fanem jakiegos zepolu wystarczy miec jego koszulke..ludzie to jednak dziwna rasa...
Mnie dobija facet od religi(katecheta) wmawiając nam, że sex przed ślubem to grzech, patrzenie na drugą osobe z pożądaniem to grzech, radzenie mi zmiany poglądów i rodzaju słuchanej muzyki, rodzice zrzedądzy od czasu do czasu jakies głupoty, koleżanki z klasy dla których jedyna wartosć to błyszczyk i lusterko a jedynym dłuższym tematem do rozmow są faceci.... Religia sama w sobie, upierdliwosć, i multum innych rzeczy Wink
gorzka napisał(a):Mnie dobija facet od religi(katecheta) wmawiając nam, że sex przed ślubem to grzech

Bo to jest grzech.. I to chyba jeden z powazniejszych.. Jesli tego za grzech nie poczytujesz to znaczy ze nie jestes katoliczka..

Jakkolwiek glupio i klamliwie to zabrzmi.. Nie denerwuje mnie nic.. Ja naprawde jestem spokojnym czlowiekiem.. Smile
jesli pogoda jest taka jak dzisiaj, komp mi sie psuje tak jak dzisiaj to wkurwia mnie wszystko.
a jak nie to nic nie jest wstanie wyprowadzic mnie z rownowagi ^^
Nie podpisuje sie pod żadną religią, a że w wierze katolickiej to grzech to wiem, ale on to ciągle i ciągle przewija ten temat... yhhh, no ale coz, kazdy wierzy w co wierzy, no po bieżmowaniu podziekuje lekcjom religi Tongue
Ja tam mam tez pieprznieta klase, bab 24 panow 5. Zgraja idiotow w sumie Wink przynajmniej polowa z nich Tongue i mnie wkurzaja. Poza tym wkurza mnie kupa (moja wychowawczyni Tongue ), falszywi ludzie, oszusci, kretacze, cwaniaki, debile, ludzie ograniczeni w jakis sposob, szkola, matka i chyba z 1000 innych rzeczy Big Grin
..z tymi lekcjami religii..to wcale nie taki glupi pomysl..nie to zebym byla ateistka..ale lekcje religii to jedne z nudniejszych 45 min w moim zyciu..( z wyjatkiem geografii Big Grin ..)..ktorej serdecznie nienawidze..i na ktorej nudze sie niemilosiernieTongue
a mnie wlasnie dziala na nerwy moja matka ktora zaglada mi przez ramie jak siedze przy kompie i sie czepia ze z jakimis "wyrzutkami spoleczenstwa" i "satanistami" rozmawiam... Crying or Very Sad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28