Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najpaskudniejszy Browar!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tuomasss napisał(a):Freq to nie piwo, tak samo jak jakieś tam Reedsy i inne takie syfy. Napojom udającym piwo mówimy stanowcze i głośne NIE!
Co za tym idzie Freq się nie liczy. Tongue
Dokładnie Smile

-Rene- - czuję to Wink , tak wewnęrznie oczywiście Big Grin .
-Rene- napisał(a):Vomit-Cśśśś..zachowaj chociaż resztki klasy..

Yyy.. że co, że jak??? Kiedy ja tej klasy dziecko może mi powiesz nie zachowałem?

EDIT

No i proszę, zarzuty i oszczerstwa ładnie stawiać ale gdy przychodzi do podania zasadności tychże zaczynają się schody. O ile pierwszy jakim jest stwierdzenie, iż osobie mej zawsze jest dane pierdolić jak potłuczonej można potraktować w kategorii żartu to drugie już jest znacznie większego kalibru. I o uzasadnienie go, niekoniecznie publicznie bym bardzo grzecznie prosił. Inaczej żądam publicznego odwołania niewyszukanego oszczerstwa.
balzac napisał(a):-Rene- - czuję to Wink , tak wewnęrznie oczywiście Big Grin .
Ojejciu... Embarrassed Wink

Vomit-się robi..
-Rene- napisał(a):
balzac napisał(a):-Rene- - czuję to Wink , tak wewnęrznie oczywiście Big Grin .
Ojejciu... Embarrassed Wink

Podryw w temacie o najpaskudniejszym browarze. Laughing Wink
Tuomasss napisał(a):Podryw w temacie o najpaskudniejszym browarze. Laughing Wink

A co może być bardziej romantycznego? Big Grin
To znaczy który z szanownych kolegów mnie podrywa? Wink
Bo nie wiem o którym pisać mojemu mężowi..;>
MaFFej napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Podryw w temacie o najpaskudniejszym browarze. Laughing Wink

A co może być bardziej romantycznego? Big Grin

Hmm...podryw w temacie o najpaskudniejszym jabolu? Wink
Tuomasss napisał(a):Hmm...podryw w temacie o najpaskudniejszym jabolu? Wink
O..a mamy na forum taki temat? Confusedhock: Surprised
Cytat:To znaczy który z szanownych kolegów mnie podrywa?
Bo nie wiem o którym pisać mojemu mężowi..;>
Jeżeli twój mąż był za młodu bokserem, to możesz znaleźć kozła ofiarnego w postaci Pana, który straszy 'wpierdolem' Wink
Oż..to mamy problem..bokserem nie był a na dodatek..nadal jest młody ;>.
-Rene- napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Hmm...podryw w temacie o najpaskudniejszym jabolu? Wink
O..a mamy na forum taki temat? Confusedhock: Surprised

Mamy ogólny temat o winach owocowych. http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=1109 Smile
Vomitor napisał(a):Nie no ludzie.. bez jaj. Kto nie pił piwa LUX serwowanego w cieszącym się swego czasu zawrotną popularnością uber true - lokalu Rampa N I E__M A__P R A W A mówić czegokolwiek o ohydnych piwach, postawa taka jest bowiem kategorycznie i jednoznacznie już nie tyle nie - true, co wręcz anty - true.
Dokładnie.Te "piwo" a raczej jego smak,to jest coś co zapamiętałem na zawsze.Dlatego też popieram Vomitora i mowię :KTO NIE PIŁ PIWA "LUX" NIE WIE CO TO ZNACZY "PASKUDNY BROWAR" !! Wszelkie piwa z kaufladu za 1,30 to przy tym rarytas a Heineken to juz wręcz delicje.
Heineken najgorszy? ;DDD

Takich tanich piw z supermarketów nie pijam, więc ogólnie się nie wypowiem, ale z tego, co wpadło mi w ręce najgorszy był dla mnie Żubr. Ble, okropne ;/.
Kamael napisał(a):z tego, co wpadło mi w ręce najgorszy był dla mnie Żubr. Ble, okropne ;/.
ejjj przecież to kultowe piwo jest Wink . Zostań przyjacielem Żubra i nie pisz takich smutów Smile Big Grin .
Żubra ratuje jedynie reklama, nic więcej. Nie lubię po prostu, zupełnie mi nie smakuje.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31