Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najpaskudniejszy Browar!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Czyżby pozycja osławionego LUX-a została zagrożona..? Cóż, jako osoba której dane było mieć do czynienia z wyżej wymienionym czuję się zobowiązanym zasmakować browaru o którym mowa w celu wydania miarodajnego wyerdyktu.
Morte napisał(a):Jak mawia mój kumpel - "MEGA WATT - piwo mocniejsz od Ciebie!"

O tak, o tak. Zaiste jest to ZUO, Szatan i Splendor w czystej postaci. Browar ów miażdży wszelkie pozerskie i lewackie ścierwo w promieniu 50 metrów od osoby spożywającej. Nie jestem jednak w stanie stwierdzić czy niszczy bardziej od legandarnego już LUX-a, gdyż, jako że jest to legenda, nigdy nie dane mi było zakosztować tego specjału.
Dębowe,bleeeh :/
^Dębowe jest true, mowienie o nim per "blee" świadczy o podejrzanej orientacji seksualnej osobnika uwagi te czyniącego.

Tuomasss napisał(a):Nie jestem jednak w stanie stwierdzić czy niszczy bardziej od legandarnego już LUX-a, gdyż, jako że jest to legenda, nigdy nie dane mi było zakosztować tego specjału.

Ja postaram się owo na dniach stwierdzić.
Vomit, Dębowe oczywiście zacne (choć od lutego i jednej z imprez nie piłem, bo źle się ona dla mnie skończyła i jakoś nie mogę się przełamać), ale nie wiem, jak Ty, ale ja jeszcze nie spotkałem dziewczyny, której by smakowało ; ). Tak więc nie ma co się dziwić.
Cytat:ale nie wiem, jak Ty, ale ja jeszcze nie spotkałem dziewczyny, której by smakowało ;
Ale są takowe,uwierz mi.
Kamael napisał(a):mogę się przełamać), ale nie wiem, jak Ty, ale ja jeszcze nie spotkałem dziewczyny, której by smakowało ; ). Tak więc nie ma co się dziwić.

Ja znam dwie takie co piją tylko dębowe Laughing
Ok, w takim razie wycofuję to, co wcześniej napisałem ;D. Widzę, że ja w nietypowym towarzystwie się obracam ;D.
Kamael napisał(a):Ok, w takim razie wycofuję to, co wcześniej napisałem ;D. Widzę, że ja w nietypowym towarzystwie się obracam ;D.

Może zbyt mało męskie te kobiety po prostu Laughing

A MEGA WATT jest jednym z tych piw które nalezy pić pod zagryche ( z powodu smaku of korz)
debowe sie syfiaste zrobilo tera zubry pije Big Grin
Tomash napisał(a):Ja znam dwie takie co piją tylko dębowe Laughing

Ja tez Big Grin
ejejej!
1. okocim mocne
2. debowe mocne
3. zubr
to 3 najbardziej zajebiste browary jakie swiat widzial, wiec nie burczcie Big Grin
Zestawienie Dębowego z okropnym Żubrem wydaje mi się co najmniej niezręczne ;P.
Kamael napisał(a):Zestawienie Dębowego z okropnym Żubrem wydaje mi się co najmniej niezręczne ;P.
Nie zebym tu stawał w obronie członka swojej "rodziny",ale to są obecnie dwa moje ulubione browary.Dębowe jest poza konkurencją,ale "Żubr" co najmniej daje radę.Ten browar wdarł się przebojem do mojej czołówki ulubionych piw.Nie wiem ,ile razy i gdzie miałes okazję stwierdzić,ze Zubr ma okropny smak,ale może spróbuj jeszcze raz:>
Może się przełamię ;D.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31