Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najpaskudniejszy Browar!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
^ zajebiste ono jest !

Ja np. nie przepadam zamocnymi piwami -> wg mnie są zasłodkie (zwykle). Chyba ,że uż po którymś tam jestem wtedy to nawet mega watty wchodzą ;].
okocim palone ? nie no udało mi sie do połowy dojść Big Grin potem już byo źle ...
okocim palone chujowe niemilosiernie
a carlsberg ktorego ostatnio pilem smakowal jak woda
Danzig napisał(a):okocim palone ? nie no udało mi sie do połowy dojść Big Grin potem już byo źle ...

To i tak dobry jesteś... ja tylko do dwóch łyków doszedłem Laughing
Cytat:Np. Okocim palone Laughing To dopiero fajczana moc Very Happy Po pierwszym łyku odechciewa się wszystkiego. Nie rozumiem jak ludzie mogą pić takie coś Crying or Very sad

pozerskie ścierwa jesteście. Ciemne piwa są krieg.(szkoda że mają też krieg ceny Sad )
Okocim palone złe nie jest; browar jak browar, wymienianie go jako "najpaskudniejszego" jest conajmniej dziwne Wink
Tomash napisał(a):
Cytat:Np. Okocim palone Laughing To dopiero fajczana moc Very Happy Po pierwszym łyku odechciewa się wszystkiego. Nie rozumiem jak ludzie mogą pić takie coś Crying or Very sad

pozerskie ścierwa jesteście. Ciemne piwa są krieg.(szkoda że mają też krieg ceny Sad )

Ale bez przesady, tego shitu nie da się pić w ogóle.
Daj spokoj, nie jest tak zle, choc mi tez ciemne piwa nie podchodza w ogole :/

A teraz moze nie najpaskudniejszy browar, ale absolutnie ostatnie miejsce w kategorii cena/jakość - miller - butelka 0,33 kosztuje cos kolo 3,50 a smakuje jak chrzczone i ogolnie jest jakies paskudne
Ale Palony Okocim jest dobry akurat
Powiem krótko - najgorsze jest ciepłe piwo...
Nie grzane, a poprostu ciepłe Evil or Very Mad
Jeszcze Vipy z biedronki. Mój stary to pił kiedyś Big Grin Ja nie skosztowałem, bo sama cena mnie odrzuciła. 99 groszy chyba Question
Wszystkie tanie biedronkowe piwa sa oblesne...w sumieto nawet piwem nie smakuje...
Flying Corpse napisał(a):Wszystkie tanie biedronkowe piwa sa oblesne...w sumieto nawet piwem nie smakuje...
Keniger (nie wiem czy dobrze napisałem) był kiedyś nawet niezły - chodzi mi o czasy kiedy był w takiej ładnej niebieskiej puszcze, aktualnie piwo to zeszło na psy.
Sarmackie - litrowe, w butli plastikowej - nie jest złe, od czasu do czasu można wypić Wink .
Niedawno wprowadzili Fort - to chyba nie jset biedronkowe, ale mi nie podeszło.

Jak dobrze, że Biedronka jset tak bilsko Surprised
balzac napisał(a):Sarmackie - litrowe, w butli plastikowej - nie jest złe, od czasu do czasu można wypić Wink .

OMG piłem piwo w plastikowej butelce w Chorwacji. Paskudnie smakowało.
Finkbrau z lidla
Bez dwoch kurwa zdan najgorsze
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31