Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najpaskudniejszy Browar!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Masz być i koniec ! Surprised
a ja nie wiem, bo sama sie szlajac nie bede a nie wiem czy ktos bedzie chcial Tongue
Trudno. Ja napewno będe, o ile pogoda się nie zjebie. Z resztą, chyba cię rozpoznam jakby co Wink
fakt- rzucam sie w oczy Laughing
To fakt Big Grin
Wczoraj udalem sie do Championa z zamiarem kupienia sobie jak najmocniejszych browarow na dzisiaj. Z powodu tego, ze ostatnio poteznie dalem do pieca, dzisiaj mam zamiar pic z umiarem. Moj wybor padl zatem na 2 piwa - Van Pur super mocne (10%) oraz Imperator (rowniez). Moja znajoma kupila sobie jakiegos Donnera Mocnego i piwo, ktore po prostu nazywa sie Mocne (browar Jablonowo). Czy ktos z forumowiczow mial okazje pic ktores z wyzej wymienionych?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Imperator

Genialna nazwa Big Grin .Musze je jakoś dorwać bo coś czuje że to kultowe piwo..
Imperator paskudny, zaś Donner Mocny to istne szczochy (zdaje się, że kosztuje 1,50zł, prawda? Big Grin). To z Jabłonowa to w plastkiwej butelce? Jeśli tak, to współczuje Big Grin
Imperator to to samo co kvltowy mega watt Big Grin
warsadal napisał(a):To z Jabłonowa to w plastkiwej butelce?

nie, akurat wszystkie sa puszkowe
a imperator kosztowal cos kolo 3,30!!!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
warsadal napisał(a):To z Jabłonowa to w plastkiwej butelce?

nie, akurat wszystkie sa puszkowe
a imperator kosztowal cos kolo 3,30!!!
Puszkowego nie piłem, ale nic z Jabłonowa nie ma szczególnych walorów smakowych. Imperator jest drogi, bo mocny jak diabli, ale w smaku też raczej nieciekawy.
Kazdy kto chwycil sie Wojaka SuperMocnego, uwaza to za najgorszy browar na swiecie, bo i poranek ciezki. Co jak co, to kvlt i tak, tylko dla porzadnych zawodnikow.
Nie Inaczej!W sumie mnie to piwo smakowalo.A jak wypilem 4 to bylem sympatyczny Tongue
Pilem ostatnio toto w parku, dawalo rade
Acrid napisał(a):Kazdy kto chwycil sie Wojaka SuperMocnego, uwaza to za najgorszy browar na swiecie

nie każdy, ja uparcie bede twierdził że to jedno z najlepszych piw jeśli chodzi o stosunek cena/moc/smak. Niejedną impreze rozkręcił, niejeden utwór nagrałem wspomagając się tym złem Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31