a ja nie wiem, bo sama sie szlajac nie bede a nie wiem czy ktos bedzie chcial

Trudno. Ja napewno będe, o ile pogoda się nie zjebie. Z resztą, chyba cię rozpoznam jakby co

Wczoraj udalem sie do Championa z zamiarem kupienia sobie jak najmocniejszych browarow na dzisiaj. Z powodu tego, ze ostatnio poteznie dalem do pieca, dzisiaj mam zamiar pic z umiarem. Moj wybor padl zatem na 2 piwa - Van Pur super mocne (10%) oraz Imperator (rowniez). Moja znajoma kupila sobie jakiegos Donnera Mocnego i piwo, ktore po prostu nazywa sie Mocne (browar Jablonowo). Czy ktos z forumowiczow mial okazje pic ktores z wyzej wymienionych?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Imperator
Genialna nazwa

.Musze je jakoś dorwać bo coś czuje że to kultowe piwo..
Imperator paskudny, zaś Donner Mocny to istne szczochy (zdaje się, że kosztuje 1,50zł, prawda?

). To z Jabłonowa to w plastkiwej butelce? Jeśli tak, to współczuje

Imperator to to samo co kvltowy mega watt

warsadal napisał(a):To z Jabłonowa to w plastkiwej butelce?
nie, akurat wszystkie sa puszkowe
a imperator kosztowal cos kolo 3,30!!!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):warsadal napisał(a):To z Jabłonowa to w plastkiwej butelce?
nie, akurat wszystkie sa puszkowe
a imperator kosztowal cos kolo 3,30!!!
Puszkowego nie piłem, ale nic z Jabłonowa nie ma szczególnych walorów smakowych. Imperator jest drogi, bo mocny jak diabli, ale w smaku też raczej nieciekawy.
Kazdy kto chwycil sie Wojaka SuperMocnego, uwaza to za najgorszy browar na swiecie, bo i poranek ciezki. Co jak co, to kvlt i tak, tylko dla porzadnych zawodnikow.
Nie Inaczej!W sumie mnie to piwo smakowalo.A jak wypilem 4 to bylem sympatyczny

Pilem ostatnio toto w parku, dawalo rade
Acrid napisał(a):Kazdy kto chwycil sie Wojaka SuperMocnego, uwaza to za najgorszy browar na swiecie
nie każdy, ja uparcie bede twierdził że to jedno z najlepszych piw jeśli chodzi o stosunek cena/moc/smak. Niejedną impreze rozkręcił, niejeden utwór nagrałem wspomagając się tym złem