Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najpaskudniejszy Browar!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
-Rene- napisał(a):^Nudnyś.

twoja stara

Cytat:Ale sam fakt,że jedno zdanie wywołuje w Tobie lawinę słów i emocji
Emocji.. jakich emocji... slawy śmiechu narcystyczna gówniaro. [Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]

Cytat:jest całkiem zabawne.

Tak, tak.. oczywiście. Szkoda tylko, że jeden dzień myślałaś nad sposobem udzielenia odpowiedzi która to zakamuflowałaby to, jak bardzo Cię szlag w trakcie czytania mej wypowiedzi trafiał.
przestancie..?
Tylko po co, kiedy tu ubaw po pachy wynikły z analizy wypowiedzi osoby o zawyżonym mniemaniu na swój temat. [Obrazek: lol.gif][Obrazek: rotfl.gif]

No ale dobrze, powróćmy zatem do tematu odnoszącego się do próby znalezienia odpowiedzi na pytanie czy jest jakiekolwiek gorsze piwo niż serwowany swego czasu w kultowym lokalu browar marki LUX.
Co prawda w Rampie niestety nigdy nie bylem ale w biedronce piwa kupowac mialem okazje i te wlasnie
sprzedawane tam piwa typu vip nominuje do tytulu najgorszych.
Konkrety, konkrety poproszę. Nazwy, marki etc.
Piwa z serii
Senator/Prezydent/Marszalek

Laughing
Piwa z serii Senator/Prezydent/Marszalek piłem, są to subtelne i wyszukane delicje w porównaniu z browarem marki LUX. Zatem kwestia pozostaje nadal otwartą.
piwo DiT (dobre i tanie) za 1,60zł w Plusie... poczujcie moc!... bleeh
tak samo jak piwo Volt w tej samej sieci co powyzsze...
Aaaaa, zapomniałbym! Piwo "Imperator". Jeżeli uważacie, że jakieś piwo jest paskudne, to jego paskudność pomnóżcie tak z razy 200. Wyjdzie wam Imperator ;D
Vomitor: czy ów browar iście kultowy, dostępny jest również w innych miejscach niż ta niemniej kultowa knajpa, której to, niestety, dane mi nie było odwiedzić?
No, wreszcie ktoś wykazuje sensowne i analityczne podejście do problemu. Browar ów, bardzo możliwe, że jest również gdzieś dostępny - nisetety nic w tej kwestii powiedzieć więcej nie jestem w stanie, trzeba po prostu szukać. Sam w najbliższym czasie coś czuję, że będę się za nim rozglądał bynajmniej nie w celu zakupu.. Normalnie poleciłbym odwiedzenie wspomnianego lokalu, niestety, co wzmaga jeno poziom jego kvltowości, został on już zamknięty. Jedynie libacje w lasach okolicznych przypominają o świetności jego czasach...

Balthor napisał(a):piwo DiT (dobre i tanie) za 1,60zł w Plusie... poczujcie moc!... bleeh
tak samo jak piwo Volt w tej samej sieci co powyzsze...

warsadal napisał(a):Aaaaa, zapomniałbym! Piwo "Imperator". Jeżeli uważacie, że jakieś piwo jest paskudne, to jego paskudność pomnóżcie tak z razy 200. Wyjdzie wam Imperator ;D

Odpada, obydwie pozycje LUX niszczy jednym pierdem.
Krzychun napisał(a):Co prawda w Rampie niestety nigdy nie bylem ale w biedronce piwa kupowac mialem okazje i te wlasnie
sprzedawane tam piwa typu vip nominuje do tytulu najgorszych.
Vip może tak, ale Keniger (czy jakos tak) jest niezly Wink
tanie piwa. odpowiednio schłodzone są niezłe. Z nielicznymi wyjatkami które nadają sie do wszystkiego, tylko nie do picia. Do tej specyficznej grupy zaliczają sie wynalazki takie jak: Hammer mocny, VIP...na tego calego Luxa sie nie zalapalem, ale Vomitor opowiadal o nim z takim przejeciem że nie smiem wątpić Big Grin
zaczynam sie bac tego Lux'a.. jesli pobija DiT'a to musi byc potega! Big Grin az mam chec wypicia go...
Z tanich (choć inni pewnie zaraz stwierdzą, że 1,60 to dużo ;D) piw pijam jedynie "Odra Premium" ;]. Smakuje mi chyba jedynie z powodu nazwy, ale mniejsza o to ;D.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31