jaki jest najgorszy browar? Ciepły i wygazowany.

balzac napisał(a):Nie cierpię piwa '1410' z pobliskiego lider prajs 
Gnij lewackie ścierwo! 1410 jest zajebiste, nie inaczej. Prawdziwe zło, jeśli już przy browarach z dolnej półki jesteśmy, to SARMACKIE MOCNE w plastikowych litrowych butlach. Często przed zaaplikowaniem swojej osoby do Rampy to chclałem
dzizas

hock: , dla mnie to syf jest, nie moge tego pić

. Tyle.
Tomash napisał(a):Gnij lewackie ścierwo! 1410 jest zajebiste, nie inaczej. Prawdziwe zło, jeśli już przy browarach z dolnej półki jesteśmy, to SARMACKIE MOCNE w plastikowych litrowych butlach. Często przed zaaplikowaniem swojej osoby do Rampy to chclałem
Oo..to, to.. widać true postawę. Kto nie był w Rampie, a tym samym nie uczestniczył we wszelkich aktrakcjach zwykle tej wizycie towarzyszących kategorycznie nie ma prawa wypowiadać się w kwestii najpaskudniejszego browaru, nie inaczej.
piwo jest ble

jakoś zamula mnie po nim :]
Wole czystą vodke lub winko

Taka postawa też jest, powiedzieć można true.
Lech... niczym siki weroniki...

The Stig napisał(a):Lech... niczym siki weroniki... 
Kurwa następny.. dzieci kochane piwa pokroju Lecha to delicje.
Hmm i co to ma do rzeczy? Wymienainie Lecha jako najgorsze piwo przeca śmieszne jest.
Tyskie i Harnaś to syf

no i karmi ale to chyba nie piwo :?
drwal666 napisał(a):Tyskie i Harnaś to syf 
Zmieniam zdanie - zdecydowany przejaw postawy nie-true.
A karmi jest dla gajów, nie inaczej.
Vomitor napisał(a):Hmm i co to ma do rzeczy? Wymienainie Lecha jako najgorsze piwo przeca śmieszne jest.
a czemu niby smieszne ? piwo jak piwo... kolor złoty ma, tylko, że smak chujowy.
Temu śmieszne, iż jakakolwiek osoba wymieniająca takie delicje jak Lech chociażby jako NAJGORSZE piwa zdecydowanie dowodzi swej nie true postawy albowiem wynika z powyższego jednoznacznie, ze o złych piwach, a co za tym idzie i o rodzajach tychże nie ma zielonego pojęcia co tym samym daje asumpt do zaoranie tejże w trybie absolutnie priorytetowym, nie inaczej.
o boże... wez przestan pierdolić jak kapłan.