Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najpaskudniejszy Browar!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
ej Zubr jest dobry i tani Big Grin
1.Volt
2.Lech
3.Gingers (blllleeeeee)
volt kurwa, volt Tongue
stawiam na Rogera !! najpaskudniejsze gówno świata
Ostatni raz piwo pilem na poczatku wakacji chyba,ale typuje piwo "marki" Senator/Prezydent/Marszalek - kosztuje to 1zł a smakuje..zle...
Danzig napisał(a):stawiam na Rogera !! najpaskudniejsze gówno świata
Roger? Co to kurwa jest? Pierwsze słyszę Wink
Cytat: typuje piwo "marki" Senator/Prezydent/Marszalek
O piwie takim również nie słyszałem. Jednak nazwę 'Prezydent' pamiętam - najbardziej chujowa wódka jaką piłem, afeee :?
balzac napisał(a):O piwie takim również nie słyszałem.

Bo to tylko w Jaworznie..ale chyba juz nie istnieje.
balzac napisał(a):Roger? Co to kurwa jest? Pierwsze słyszę Wink

obczaj w kauflandzie jeżeli masz w okolicy ... ale broń boże nie pij Big Grin
Eee tam, browar ten pozostawia naprawdę sporo do życzenia ale aż tak tragicznym nie jest przecie..
Zamkowe 1,59 zł za puszkę Sad
nowy kandydat - PIWO POLSKIE MOCNE JASNE oczywiście browar Jabłonowo. Smakuje jak żur z popiołem z fajek
O, tego nie piłem.
Tomash napisał(a):popiołem z fajek
Duzo rzeczy pilem z popiolem z fajek i mi nie przeszkadzalo,ale zur faktycznie chvjowy Laughing
Vomitor napisał(a):O, tego nie piłem.

dzisiejsze odkrycie z Szopienic Big Grin

ledwo w trojke daliśmy temu rade Big Grin
Krzychun napisał(a):
Tomash napisał(a):popiołem z fajek
Duzo rzeczy pilem z popiolem z fajek i mi nie przeszkadzalo,ale zur faktycznie chvjowy Laughing

Np. Okocim palone Laughing To dopiero fajczana moc Big Grin Po pierwszym łyku odechciewa się wszystkiego. Nie rozumiem jak ludzie mogą pić takie coś Crying or Very Sad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31