Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najpaskudniejszy Browar!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
A znacie Zlaty Hrad? To jest całkiem dobre rdzennie Podkarpackie piwko.
Piwo marki "Piwo" [taka żółta puszka jak Mocny Full Wink, to by było na pierwszym miejscu. Na drugim umieściłbym chyba wynalazek z biedronki - VIP - każdemu kto pił tłumaczyć chyba nie muszę dlaczego tak "doceniłem" ten napój Wink
Cytat:A znacie Zlaty Hrad? To jest całkiem dobre rdzennie Podkarpackie piwko.

kiedys pilem tego duzo ale teraz to mi sie za slodkie wydaje...
Jeśli o mnie chodzi, najgorszym piwem jakie piłem, było piwo Hammer. Aż szkoda, że taką nazwą owabili taki chłam. Nie pić! Mordę wykręca, nawet fakt, że zimne w lato, nic nie daje.

Abadon - Tak się składa, że robię akuratnie w Pilsnerze i według mnie to piwo nie jest wcale takie straszne. W sensie pub podchodzi pod pilsner. Ja tylko to leję, smakuję od czasu. Gorsze ścierwo pijałem, wierz mi.
Pił ktoś piwo z Tesco (o tej samej nazwie)? Qmpel z Poznania mówił, że w chuj tanie, a w chuj dobre Question
Znajoma pila i mowi ,ze za tą cene naprawdę ok ;]. mnie teraz jakies mini tesco robią czy cuś w zamian za leader price i bedzie trzeba sprawdzić czy to prawda Big Grin, tylo niech troche cieplej się zrobi by jakas plenerową popijawke ustawić !
prawda, ale tescowe piwa nie maja startu do kultowych leader price'owych "1410" i "Dragon mocne", a taki Barley supermocnu to syf nawet w porownaniu do Mega Watta :/
Tomash napisał(a):"Dragon mocne"

JA PIERDOLE. NIE MOGE HAHAHAAHHAAHHAHAHHAHAHAAHHAAHA
Cytat:1410

MEGA ROTFL Rolleyes Rolleyes Rolleyes
nie czaicie kultu. pozerzy ;P
Czaić kvlt to musiał gość, który wymyślił tą nazwę Smile
Tomash napisał(a):nie czaicie kultu. pozerzy ;P
Mialem Lidera przy Budowlance, wiec od czasu do czasu sie pilo ;)

[Obrazek: 017_dragon.jpg][Obrazek: 013_1410.jpg]
od samego patrzenia na puszki to czuje takie wewnętrzne fuj Big Grin
ale własnie te browary były naprawdę całkiem ok.
browar jablonowo?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31