Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
a was, drogie panie co najbardziej pociaga u mezczyzn?

pytanie do kobiety of course Wink

ja bardzo lubie ciemne, duze oczy..albo jasno zielone *-*
Hmm...zielone...super Big Grin Zresztą duże ciemne też są niezłe Smile Heh i lubie jeszcze u facetów dłonie. Oczywiście jak są zadbane Wink Takie fajne, duże łapki. Hie hie. To nie jest żadne zboczenie jakby co Tongue
pewnie wiekszosc forumowiczow stwierdzi ze jestem pedalem, no ale nim nie jestem ;p
wiec
facet... ;p
kaloryfer na brzuchu, rece zadbane, tak jak i reszta (wlosy szczegolnie, belt jak ktos ma zatluszczone itp,)
eee no taki Johnny Depp po prostu... ^^
Rolleyes
Lubie facetow silnych zarowno psychicznie (dlaczego przypomina mi sie film pt. "Chlopaki nie placza" Wink ) jak i fizycznie, zdecydowanych, inteligentnych, majacych wlasne zdanie, a jednoczesnie czulych (dla mnie, dla innych nie musza Wink ). Poza tym facet musi miec w sobie to "cos" i dysponowac pokladami iscie anielskiej cierpliwosci. W tym miejscu pozdrawiam pewnego pana, ktory wytrzymuje ze mna juz ladnych pare lat! Smile

Jesli chodzi o wyglad, to podoba mi sie Sean Bean, glownie w roli Boromira Rolleyes
cierpliwosc jest chujowa :?
Dlaczego? Czasami okazuje sie wrecz niezbedna Surprised
Hmmm ja mam słabość do długich włosów.. no i dłonie też mają w sobie coś.. wiecie o co mi chodzi...
Jeżeli w ogole chodzi o kontakty damsko-meskie to faceci mają łatwiej, doszłam własnie do wniosku : }
Cytat:Dlaczego? Czasami okazuje sie wrecz niezbedna
a czasami zgubna...
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Hmmm ja mam słabość do długich włosów.. no i dłonie też mają w sobie coś.. wiecie o co mi chodzi...
Jeżeli w ogole chodzi o kontakty damsko-meskie to faceci mają łatwiej, doszłam własnie do wniosku : }
Dlaczego tak sądzisz? Mogłabyś nieco jaśniej? Wink
Ok.

Jeśli chłopak chce sie zapoznać z jakas dziewczyna, ktora mu sie wydala interesująca, może do niej śmiało podejść, bo tak jest zazwyczaj, że to faceci mają inicjatywę. No i nawet jak zostanie odzrucony to moze sobie pomyslec "no to co". Ale inaczej jest gdy dziwczyna ma zagadać do faceta... To yroche głupio jest... Jak facet powie dzieczynie "nie" to to siara jest...

zreszta, whatever..
No, chyba masz rację Smile Ja to na razie się nie zastanawiałam nad takimi duperelami Big Grin
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Jak facet powie dzieczynie "nie" to to siara jest...
To jeszcze by musial powiedziec "nie" Wink
Ja też ale jakos tak mi przyszlo do głowy, to napisałam : P
hier_kommt_die_sonne - ile masz lat?

Temat maksymalnie gejowski. W facetach lubie tylko ortodoksyjne czczenie mojej postaci \m/
znow tu ktos wpuscil szatana... jak gejowski temat to czego tu sie wtracasz? nie jestes naszym Panem! on jest inteligentniejszy!

no walsnie... inteligentnych facetów lubie :]
co do wygladu... moze byc coś a'la Marylin Manson.. mroczni sa najlepsi Wink ... poza tym zauwazylam ze na dlonie zwracacie uwage... ja na tym punkcie jestem przewrazliwiona... sama o swoje dbam wiec i moj facet musialby (tak mnie nikt nie chce nie mam na co liczyc) miec zadbane.. najlepiej zeby mial długie zwinne palce Wink (do jakich celow by byly przeznaczone to juz nie powiem Big Grin)
no i wlosy.. tu juz mam bzika Big Grin koniecznie dlugie!
pragne jednak zauwazyc ze nie kazdemu chlopu pasuja dlugie wlosy. z tego wzgledu podobaja mi sie raczej panowie o nietypowych rysach twarzy... ta moja znajoma (juz nie przyjaciolka) mowi ze jestem jebnieta i mam fatalny gust Big Grin

Balthor: nawet jakbys chcial to bys na geja nie wygladal Wink
no wlasnie... taki np Balthor to wcale zly nie jest Big Grin

[prosze nie interpretowac tego niewlasciwie Big Grin juz ja wiem co sobie pomysleliscie Big Grin]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33