Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
hier_kommt_die_sonne napisał(a):no, mamy tu paru pięknych panów =]

Zgadzam się z tą wypowiedzią.
Wink
Krolik napisał(a):
Cytat:nie wiem,czy ktos zauwazyl,ale wiekszosc kobiet uwielbia,jak ich partner jest np.muzykiem,malarzem itd.

muzycy i malarze to z reguły pasozyty, mało zarabiają, wiec to wyjątkowo głupi pomysł...

Nic takiego nie mowilam,zeby byl z zawodu artysta.
O ludzie Laughing
Ajana napisał(a):
hier_kommt_die_sonne napisał(a):no, mamy tu paru pięknych panów =]

Zgadzam się z tą wypowiedzią.
Wink
Szczerze mówiąc żaden koleś z forum nie podoba mi się Wink No może dwóch jest nawet, nawet, ale to na pewno nie jest ten, o którym Emma tyle rozmyśla Wink Big Grin Mam chyba jakiś specyficzny gust... Rolleyes
Cytat:No może dwóch jest nawet, nawet,
Wiadomo, że jestem jednym z nich Wink
Jaki ty jesteś skromny.
Smile
oj zebym ja o jednym myslala :>
Arion napisał(a):o wiele przystojniejszy był Lestat z Wywiadu z wampirem, ten z Królowej potępionych jest jakiś bezpłciowy... Tak jak i film zresztą ;P

a na deficyt urodziwych Panów na forum narzekać, racja, nie możemy Wink

Wampiry z krolowej wygladaly jak nostolatki z podrem na twarzy i pomalowanymi oczami - A 'Wywiad z Wampirem' to chyba jeden z najlepszych filmow o tej tematyce.

P.S - Emma - ale ty jestes niewyzyta ....
aXe Rose napisał(a):
Wiadomo, że jestem jednym z nich Wink
Przypomij mi jak wyglądasz to Ci powiem czy mi się podobasz czy nie Wink

Anonymous

Emma napisał(a):ehh ja wlasnie jestem pod wrazeniem fotki jednego pana z forum
to ja, to ja, tak?? Big Grin

i jeden to napewno ja :p
Poślincie się do tego , zamiast rozmyślać o jakiś pedałkach...(nie poklejcie klawiatury tylko)

[Obrazek: david5.jpg]
To Ty??? Wow, wyjebista dziara Wink Laughing
gabrysia napisał(a):To Ty??? Wow, wyjebista dziara Wink Laughing

Ojej,nie moge Laughing
krolik-podaj mi haslo kluczowe jakie wpisales na google,to moze ja i dziewczyny wiecej zobaczymy,prosimy o wiecej Rolleyes
Cytat:krolik-podaj mi haslo kluczowe jakie wpisales na google,to moze ja i dziewczyny wiecej zobaczymy,prosimy o wiecej Rolling Eyes

nie ma takiego hasła...
Królik, to Ty jesteś????????
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33