ehh ja wlasnie jestem pod wrazeniem fotki jednego pana z forum
a tak w ogole to podoba mi sie lestat z krolowej potepionych ....eh chudy blady .. ale ma to cos
Jakbym słyszała moją kumpelę. Eh, ten Lestat...

I chyba wiem, który koleś Ci się podoba

Dopiero co przeglądałam ten temat

o wiele przystojniejszy był Lestat z Wywiadu z wampirem, ten z Królowej potępionych jest jakiś bezpłciowy... Tak jak i film zresztą ;P
a na deficyt urodziwych Panów na forum narzekać, racja, nie możemy ;)
dokladnie...Lestat jakis taki mizerny

a na forum jest paru ciekawych panow...

Armand byl lepszy...taki sweet brunet

ja nadal jestem pod wrazeniem forumowicza ;p
a lestat z krolowej i tak jest jak dla mnie piekny

le tam nie znasz sie..Armand rzadzi

grzecznie powiem ze o gustach sie nie dyskutuje

a zreszta ty bierz Armand
ja Lestata :]
i po problemie
zalatwione

a co z Luisem? smutno mu bedzie
Louis? poradzi sobie ;P
ja sama za blondynami jakoś ogólnie nie przepadam, ale Lestat z Wywiadu zdecydowanie należy do moich faworytów ;]
widać więc wyraźnie, że na ślimaczy sposób postrzegania atrakcyjności istotnie wpływają również charakter i sposób bycia :)
cała trójeczka była tak na marginesie boska, ale Lestat... <sigh>
khyy... *_*
Ach wy tu o panach kobiety prawicie, a pewien jestem że męska część "publiczności" byłaby zachwycona zdjęciem Arion odkurzającej przedpokój własnego mieszkanka we wczesnych godzinach porannych ^_-
Wiesz, o czym mówię Arion ? Pamiętasz ? Ech fajne to czasy były ...
...chyba włączę do regulaminu zapis o zakazie szantażu forumowiczów XD
don't you dare! :P
btw - bez offtopa mi tu, jeszcze mi do mężczyzn trochę brakuje w pewnych miejscach ;P
Nie Arion, to nie szantaż. Toć wiesz że czegoś takiego bez Twojej zgody by nie zrobił

A jak już miałbym zamiar je zamieszczać to nie tutaj, a w temacie "My". No dobrze, lecę już stąd i nie będę offtopował (zresztą chłopcy mnie nie interesują

)
Cytat:nie wiem,czy ktos zauwazyl,ale wiekszosc kobiet uwielbia,jak ich partner jest np.muzykiem,malarzem itd.
muzycy i malarze to z reguły pasozyty, mało zarabiają, wiec to wyjątkowo głupi pomysł...
Emma napisał(a):ja nadal jestem pod wrazeniem forumowicza ;p
no, mamy tu paru pięknych panów =]