qsiarz napisał(a):Frustra napisał(a):a jeżeli miałabym Was ocenić, to tylko jeden jest wyjątkowy
naprawde nie trzeba bylo

nie martw się, nie mówię o Tobie...
Jak odezwie się "ten właściwy" to skomentuję. Reszta niech sobie pisze co chce, jeżeli dostarcza to wam wewnętrznej satysfakcji

I tak każdy wie, o kogo chodzi

To znowu wyjde na ostatniego głąba, bo ja nie mam pojęcia

Oj, co ta cholerna szkoła robi z człowiekiem...
no tak... szczególnie jak admina forum szuka się z młotkiem w lodówce... mój bohater atakował twarożek...
Frustra napisał(a):a jeżeli miałabym Was ocenić, to tylko jeden jest wyjątkowy
czyżbym wiedział o kogo chodzi ?

za późno... teraz to sobie możecie przypuszczać...
ale nie martw się DeMoN.|. kiedyś może takim małym druczkiem ktoś napisze o Tobie.
Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*
aXe Rose napisał(a):Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*
Ty jeszcze nie wiesz co to jest mały druczek... myślę, że temat mojego poprzedniego małego druczku można zamknąć...
Frustra napisał(a):aXe Rose napisał(a):Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*
Ty jeszcze nie wiesz co to jest mały druczek... myślę, że temat mojego poprzedniego małego druczku można zamknąć...
[/mily]Jeszcze kurwa mniejsze. Spierdalać na priv.
Aeroth napisał(a):Frustra napisał(a):aXe Rose napisał(a):Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*
[/mily]Jeszcze kurwa mniejsze. Spierdalać na priv.
w końcu ktoś powiedział prawdę odnośnie małej czcionki

przecież małe czcionki są trÓ

równie wyraźne co logosy niektórych zespołów...
Tak, jasne, aXe;]
Nie miałeś kogo na emblema wstawić?;]
axe i po chuj to mówisz? to nie ma żadnego związku z tematem... z resztą jak co druga wypowiedź w tym temacie.