Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
qsiarz napisał(a):
Frustra napisał(a):a jeżeli miałabym Was ocenić, to tylko jeden jest wyjątkowy

naprawde nie trzeba bylo Laughing Tongue

nie martw się, nie mówię o Tobie...
qsiarz napisał(a):

naprawde nie trzeba bylo Laughing Tongue
taaa,przeciez wiadomo ze chodzilo o mnie Laughing
Jak odezwie się "ten właściwy" to skomentuję. Reszta niech sobie pisze co chce, jeżeli dostarcza to wam wewnętrznej satysfakcji Tongue
I tak każdy wie, o kogo chodzi Wink
To znowu wyjde na ostatniego głąba, bo ja nie mam pojęcia Wink Oj, co ta cholerna szkoła robi z człowiekiem...
no tak... szczególnie jak admina forum szuka się z młotkiem w lodówce... mój bohater atakował twarożek...

Anonymous

czyżbym wiedział o kogo chodzi ? Wink Smile
za późno... teraz to sobie możecie przypuszczać...

ale nie martw się DeMoN.|. kiedyś może takim małym druczkiem ktoś napisze o Tobie.
Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*
aXe Rose napisał(a):Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*

Ty jeszcze nie wiesz co to jest mały druczek... myślę, że temat mojego poprzedniego małego druczku można zamknąć...
Frustra napisał(a):

Ty jeszcze nie wiesz co to jest mały druczek... myślę, że temat mojego poprzedniego małego druczku można zamknąć...
[/mily]Jeszcze kurwa mniejsze. Spierdalać na priv.

Anonymous

Aeroth napisał(a):
Frustra napisał(a):

[/mily]Jeszcze kurwa mniejsze. Spierdalać na priv.
w końcu ktoś powiedział prawdę odnośnie małej czcionki Angry Big Grin
przecież małe czcionki są trÓ Wink równie wyraźne co logosy niektórych zespołów...
Tak, jasne, aXe;]
Nie miałeś kogo na emblema wstawić?;]
axe i po chuj to mówisz? to nie ma żadnego związku z tematem... z resztą jak co druga wypowiedź w tym temacie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33