Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
^^
[Obrazek: JUMP.GIF] [Obrazek: karpiem.gif] [Obrazek: icon_lol.gif]
Syska napisał(a):hmmmmm piekny facet?? co przez to rozumiec??
dla mnie najbardziej liczy sie piekne wnetrze.
niemusi byc zawsze czuly(chociaz uwielbiam sie przytulac Embarrassed ). powinien mnie kochac,byc mi wierny i przedewszystkim traktowac mnie jak przyjaciolke.
A co do wygladu...ja mam idealnego pod tym wzgledem faceta Smile zreszta drogie panie same zobaczcie jaki jest cudny http://img255.echo.cx/my.php?image=p136jl.jpg
ma cudne niebiesko-zielone duze oczka...kochane zawsze cieple dlonie...muj ideal jednym slowem

Czy muszę dodawać ,że ROTFL?
ideal
facet ktory mi sie przysnil wczoraj ...nie wazne ze byl nazista
byl ogolony na lyso mial sliczna twarz i wogole
i maszerowal razem z banda kumpli moja ulica ...
Emma napisał(a):ideal

i tak miałem ściąć wosy LaughingLaughingLaughing
Jałokim napisał(a):
Emma napisał(a):ideal

i tak miałem ściąć wosy LaughingLaughingLaughing

wąsy? Surprised
Necro Desecrator napisał(a):
niemusi byc zawsze czuly(chociaz uwielbiam sie przytulac Embarrassed ). powinien mnie kochac,byc mi wierny i przedewszystkim traktowac mnie jak przyjaciolke.
A co do wygladu...ja mam idealnego pod tym wzgledem faceta Smile zreszta drogie panie same zobaczcie jaki jest cudny http://img255.echo.cx/my.php?image=p136jl.jpg
ma cudne niebiesko-zielone duze oczka...kochane zawsze cieple dlonie...muj ideal jednym slowem

ale z Ciebie zimny dran, lehehe Laughing
e właśnie, a były juz wyniki mistera forum czy nie ? Tongue Val do pytanie specjalnie dla Ciebie Big Grin
wilk_fenriz napisał(a):e właśnie, a były juz wyniki mistera forum czy nie ? :P

To raczej pytanie do opcji szukaj?

http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic....6023#66023
niebieskooki i wredny blondyn.
Cięta riposta wujka Staszka.
Ironiczny i cyniczny
Necro Desecrator napisał(a):

Spadaj, mi się podoba. Poza tym jakby tak zebrać opinie płci pięknej z forum w jedną całość, to (WYPISZ I WYMALUJ) szukacie mnie! Smile
Co za skromność...... Smile
warsadal napisał(a):Poza tym jakby tak zebrać opinie płci pięknej z forum w jedną całość, to (WYPISZ I WYMALUJ) szukacie mnie! Smile

Ja też się pod to łapię Smile ... No prawie cholera mam zielone oczy zamiast niebieskich... Biednemu zawsze wiatr w oczy Laughing
Hej chłopaczki! Nie myślcie że dziewczyny lecą tylko na oczka Big Grin No w sumie sama lubię zielone Laughing ale to nie jest najważniejsze. np. moi chłopacy nie mieli zielonych oczu a mi się podobali.... Laughing
Ale tak naprawde dziewczyny lecą na dwie rzeczy:

a) Motocykl
b) Gitara

<---- + mnie więcej taki wygląd

Laughing
Morte napisał(a):
warsadal napisał(a):Poza tym jakby tak zebrać opinie płci pięknej z forum w jedną całość, to (WYPISZ I WYMALUJ) szukacie mnie! Smile

Ja też się pod to łapię Smile ... No prawie cholera mam zielone oczy zamiast niebieskich... Biednemu zawsze wiatr w oczy Laughing
Okej Morte dzielimy forumowe niewiasty na dwie grupy. Jak łatwo się domyślić: Twoją i moją Big Grin Big Grin Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33